Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na supportera Kolo1324

Firerocket1

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 71403
Login: Rexo09
Nick oskarżonego: Kolo1324
Powód skargi:  po dostarczeniu dowodów na discorda, supporter zignorował temat i kontynuował słuzbe na serwerze pomimo pingowania 3 razy.
Data zdarzenia: 03.04.2023 Godzina 20:00
Dowody: Dowody są w załaczniku poniżej
Opis sytuacji: A więc tak na początku zgłosiłem  gracza ponieważ taranował mnie i mojego kolege podczas odprawiania pracy czyszczenia ulic. Supporter zaakceptował zgłoszenie i poprosił o wysłanie  dowodów ,5 minut pózniej dowody zostały wysłane na discorda odczekaliśmy 15 minut i brak odpowiedzi od supportera mimo że był na serwerze i kontynuował swoją prace.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Kolo1324

Zrzut ekranu (883).png

1 minutę temu, FryteczkaPL napisał:

Chciałbym się udzielić. Jestem tym co oberwał taranem no i moze po jednym taranie nie zasługiwał na np zabranie prawka. Ale czemu nie daliscie mu warna zeby nie taranował?

Jak już wcześniej zaznaczyłem, nie uważałem by ten taran zasługiwal na jakąś wiekszą kare. Dodatkowo przy specowaniu gracza nie zobaczyłem żadnych tego typu zachowań.

Na nagraniu faktycznie widać, że zostało to zrobione celowo. Przypominam, że administracja ma opcję karania również na minuty, nie tylko godziny czy dni. Warto czasem nawet za takie małe przewinienie, ale celowe dać chociażby karę nawet na 5-15 minut, aby pozostało to w historii takiego gracza. 

Rozumiem postępowanie supportera, lecz proszę o pilnowanie, aby kontakt z graczami był na odpowiednim poziomie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.