Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Depoox - oskarżony przez Chief_of_DM

Dr.Szpont

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Depoox
Data zdarzenia: 04.04.2023r., 18:20
Opis zdarzenia: Pojechałem na mechanika w celu naprawy pojazdu. W jednym stanowisku stał gracz, który blokował mechanika, ponieważ jego auto było doszczętnie zniszczone, przez co nie był w stanie nim jechać nawet po naprawie. Zostawiłem pojazd na ręcznym w kolejce do tego stanowiska tak, aby nikomu nie przeszkadzał. Poszedłem do gracza i kazałem mu opuścić stanowisko. W tym czasie oskarżony pracownik frakcji zabrał moje auto i napisał, że weźmie je na parking policyjny nie podając powodu odholowania. Poinformowałem go na miejscu już o zamiarze napisania tej skargi, po czym zamiast na parking policyjny zawiózł auto na przechowalnie pojazdów. Chciałbym wnioskować o ukaranie pracownika za bezpodstawne odholowanie pojazdu.
Dowody: https://imgur.com/a/xEogXp6

Witam, już uzasadniam moje zabranie twojego pojazdu. Zabrałem go, ponieważ nie stał on na miejscu wyznaczonym do parkowania, przeszkadzał tylko wyjazdowi graczowi, który miał pojazd na mechaniku. Poinformowałem ciebie również, że jeśli nie zabierzesz pojazdu to ja go zabiorę, ale tym się nie przejąłeś. Napisałeś, że gracz blokował stanowisku, jednakże widać na twoim nagraniu, że co najmniej jedno stanowisku było wolne, więc mogłeś podjechać do innego wolnego stanowiska. Po zabraniu pojazdu podjąłem decyzję, że twój pojazd jednak zabiorę na przechowalnię, o czym ciebie poinformowałem w wiadomości prywatnej.

4 minuty temu, Depoox napisał:

przeszkadzał tylko wyjazdowi graczowi

No faktycznie, nie było miejsca, żeby wyjechał, problem polega na tym, że on nawet nie mógł tym pojazdem jechać, bo był doszczętnie zniszczony, więc nie gadaj głupot, a gdyby chciał wypchnąć to miał wystarczająco miejsca:

saryjczyk.thumb.png.4b46ffbb5c4be548789de454b663616d.png

8 minut temu, Depoox napisał:

jednakże widać na twoim nagraniu, że co najmniej jedno stanowisku było wolne, więc mogłeś podjechać do innego wolnego stanowiska.

To do jakiego stanowiska ja chcę wjechać, to jest moja sprawa.

Reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodzę do fundamentalnej konkluzji, iż saryjczyk nie ma argumentów na udowodnienie swojej niewinności i należy go surowo ukarać za zarzucany mu czyn.

Faktycznie @Chief_of_DM masz prawo wyboru na którym mechaniku i na którym stanowisku możesz się naprawić. Pojazd blokował wyjazd częściowo, nie stał w  żaden sposób  na  środku tylko z prawej strony. Na obronę pracownika jedynie mogę dodać, że wcześniej ciebie prosił byś przestawił pojazd, bo to nie jest miejsce do tymczasowego postoju. Skargę przyjmuję, pracownik zostanie ukarany karą wewnątrzfrakcyjną. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.