Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Zimna

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

4dt9zbl.png

informacje.png

Witajcie! Z tej strony Senior Pressman @Limek, zaprezentuję wam dzisiaj gracza @Zimna, która zgodziła się odpowiedzieć na paręnaście moich pytań. Opowiem wam co nieco na temat organizacji, tunera czy też początków na serwerze. Zapraszam do przeczytania!

Gzqqb1L.png

L:@Limek | Z: @Zimna

L: Dzień dobry!
Z
Witam serdecznie.

L: Senior Pressman Limek z redakcji Projekt News. Chciałbym zadać Ci kilka pytań, m.in. o tunera czy też o grę na serwerze. Znalazłabyś chwilkę?
Z
Oczywiście, znalazłabym chwilę czasu. Pytaj śmiało!

L: Dobrze, zatem opowiedz nam właściwie, od jak dawna grasz w MTA, oraz na serwerze PRPG. Również jak zaczęła się owa przygoda?
Z
Na ogół swoją przygodę na Multi Theft Auto (MTA), zaczęłam 1 maja ubiegłego roku właśnie na serwerze ProjectRPG. Ową grę komputerową polecił mi mój chłopak @J.o.K.e.R.

L: O, bardzo ciekawie. Widziałem Cię w tunerze programowym w Easter Bay Airport w San Fierro. Czy jest on Twoją własnością?
Z
Owszem, posiadam tunera programowego właśnie na Easter Bay Airport w San Fierro.

L: Zatem dlaczego programowy, a nie mechaniczny czy wizualny?
Z
Otóż otrzymałam od dawnego właściciela warsztatu programowego interesującą propozycję zakupu. Potrzebowałam trochę czasu na zdecydowanie się, bo uważałam, że nie dam sobie rady. Wiadomo, że początki są trudne, ale szybko wszystko ogarnęłam.

L: Rozumiem. Należysz do jakiejkolwiek organizacji na serwerze?
Z:
Tak, należę do organizacji 888 VVIN BREAD, w której pełnię funkcję V-lidera.

L: Możesz nam coś opowiedzieć o 888 VVIN BREAD?
Z: 
Organizacja 888 VVIN BREAD powstała 4 lipca ubiegłego roku, początki były dość ciężkie, gracze dołączali i po krótkim czasie odchodzili. W obecnej chwili owa organizacja cały czas idzie w dobrym kierunku i mam nadzieję, że tak już pozostanie.

L: Ile aktualnie osób liczy wasza organizacja?
Z: 
W aktualnym czasie do organizacji 888 VVIN BREAD należą 24 osoby.

L: Na co konkretnie stawiacie w swojej organizacji? Co jest dla was najważniejsze?
Z
Nasza organizacja skupia się na miłej atmosferze. Najważniejsze dla nas jest to, by każdy nowy członek organizacji był mile przywitany oraz traktowany tak samo, jak inni gracze należący do naszej organizacji. Jednym zdaniem mówiąc, członkowie są traktowani równo i mogą czuć się jak u siebie.

L: Czy każdy może dołączyć? Czy trzeba spełniać jakieś warunki?
Z
Oczywiście, trzeba spełniać odpowiednie wymagania, które mamy opisane na forum naszej organizacji. Ponadto odpowiadając na pytanie, czy każdy może dołączyć do naszego grona, owszem może. Wraz z liderem J.o.K.e.R 'em, jesteśmy otwarci na każde nowe podania na forum, w których oczekujemy na szczerość i kreatywność.

L: Gdzie aktualnie znajduje się wasza baza?
Z
Aktualnie nasza baza znajduje się na Old Venturas Strip w Las Venturas.

L:  Bardzo ciekawe miejsce, dlaczego akurat tam?
Z:
Wybraliśmy to miejsce między innymi ze względu na dużą ilość miejsc parkingowych oraz na dobrą lokalizację.

L: Rozumiem, a co najczęściej robisz na serwerze?
Z
Najwięcej czasu spędzam na tunerze programowym, robiąc chętnym graczom programy do ich pojazdów. Od jakiegoś tygodnia postanowiłam też zacząć dorabiać sobie na pracy wędkarza. Wciągnęłam się w to trochę i posiadam już 5. poziom. Myślałam też o dołączeniu do jakiejś frakcji, ale to dopiero w późniejszym czasie. Jak na razie całe swoje serduszko wkładam w organizację 888 VVIN BREAD i w tunera programowego.

L: W jakich godzinach najczęściej grasz?
Z
Otóż na serwerze gram w każdej mojej wolnej chwili. Najczęściej w godzinach wieczornych, bo w życiu prywatnym już muszę chodzić do pracy. W weekendy jestem w godzinach popołudniowych, ale zdarzają się też godziny wcześniejsze. Po prostu zależy to od dnia i mojego samopoczucia.

L: Twój ulubiony pojazd to?
Z
Na dobrą sprawę to posiadam dwa ulubione pojazdy, którymi jest Huntley oraz BF Injection. Od początku gry marzyłam by posiadać pojazd terenowy. Przez dłuższy czas tylko i wyłącznie zarabiałam na Huntleya, którego posiadam do tej pory. W obecnym czasie zarabiam na BF Injection, który również dobrze radzi sobie w terenie.

L: Dziękuję, to na tyle.
Z
Również dziękuję.

L: Czy chciałabyś jeszcze kogoś pozdrowić?
Z
Chciałabym pozdrowić z tego miejsca wszystkich członków organizacji 888 VVIN BREAD, wszystkich graczy oraz całą administrację serwera Project RPG.

L: Pozdrawiam, do zobaczenia!
Z
Również pozdrawiam. Do zobaczenia!

28UWzJo.png

BpBOqfo.png

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu - 
Senior Pressman  @Limek
Grafiki - Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja -
 Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.