Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Mixsu

Patryk4719

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Patryk4719
Nick oskarżonego: @Mixsu
Powód skargi: Ukaranie na podstawie oglądania streama bez żadnego reporta
Data zdarzenia: 03.04.2023
Dowody: -
Opis sytuacji: dostałem mute na vc za coś co powiedziałem na streamie na platformie youtube. To nie byłem ja, było zapętlone nagranie. Poza tym dlaczego ukarałeś mnie na podstawie streama jak nie było żadnego reporta. 

Nie było ciebie przy mnie na pewno, reporta również nie było więc dlaczego dostałem mute????

Jeśli masz jakieś dowody to poproszę i podeślij.

Cześć, tak jak wspominasz, oglądałem streama. Zgodnie z zasadą, karam za to co widzę i w takich przypadkach nie potrzebuje reporta. Zachowanie, które przedstawiłeś było co najmniej żenujące, nie śmieszne. Nie ważne, czy mówiłeś to Ty, czy był to puszczony dźwięk z tłumacza - złamałeś regulamin serwera, to zostałeś ukarany.

Rozumiem, aczkolwiek Twoi koledzy z discorda nie są od egzekwowania regulaminu.

By mieć pewność przed nadaniem kary użyłem odpowiednich funkcji kontroli, aby zobaczyć czy na pewno jesteś to Ty - nie myliłem się.

To tyle ode mnie, czekam na ARCON.

W dniu 3.04.2023 o 18:32, Natalusia<3 napisał:

Myślę, że również źle zinterpretowałeś słowa...

image.png.9d72da48e496241f75177b513e9c2b84.png

Po tej wiadomości dochodzę do wniosku, że cokolwiek merytorycznego nie odpiszę to i tak nie zostanie to odpowiednio przyjęte. 

Nie mam zastrzeżeń do pracy supportera. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.