Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mietek*Gsh

GSP

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 38766
Login: Dolar_Szef
Nick oskarżonego: Mietek*Gsh
Powód skargi: nie spłata pożyczki 
Data zdarzenia: 19.03.2023
Dowody: https://imgur.com/a/CPPrKg4
Opis sytuacji: pożyczyłem temu panu kasę i się nie spłacił a nawet wyrwał bana 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

W pierwszej kwestii, chciałbym wyjaśnić, że nie spłata pożyczki wynikała z nieporozumienia i błędu mojej strony, a nie z braku chęci jej spłacenia. Pożyczka została udzielona na szybko, w trakcie intensywnej rozgrywki, a ja przez nieuwagę nie zapisałem umowy oraz terminu spłaty. Jednakże, gdy zostałem poinformowany o swoim zaległym zadłużeniu, natychmiast skontaktowałem się z pożyczkodawcą i powiedziałem jak wygląda sprawa zobowiązuję się do splacenia pozyczki wraz z odsetkami 

Jeśli chodzi o wyzywanie serwera, chciałbym przeprosić za swoje zachowanie. W momencie, gdy to się stało, byłem pod wpływem silnych emocji związanych z przegraną rozgrywką. Nie usprawiedliwia to mojego zachowania, ale chciałbym wyjaśnić, że nie była to moja intencja, aby obrazić czy zranić kogokolwiek na serwerze.

Chciałbym również podkreślić, że zawsze staram się być uprzejmy i szanować innych graczy oraz administratorów. Jestem przekonany, że moje zachowanie w dniu, w którym zostałem zbanowany, było jednorazowe i nie jest reprezentatywnym przykładem mojego zachowania na serwerze.

Zwracam się do Ciebie z prośbą o ponowne rozpatrzenie mojej sprawy i zdjęcie nałożonego na mnie banicji. Jestem gotów przeprosić pożyczkodawcę, udzielić satysfakcjonującej go rekompensaty oraz złożyć publiczne przeprosiny na czacie serwera.

Dziękuję za poświęcenie swojego czasu i uwagi w tej sprawie. Liczę na Twoje zrozumienie i wyrozumiałość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.