Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona Pochwała na ProfesorNerdzik

TheShadov.

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: TheShadov.
Nick pracownika: @ProfesorNerdzik
Data zdarzenia: 01.04.2023 | 13:20
Opis zdarzenia: Kierowałem się z ls do sf i przy szybkiej prędkości wybiło mi samochód przez co uderzyłem w filar pod mostem, no i padł mi silnik więc postanowiłem wezwać sara. Spodziwałem się reakcji w przeciągu 3-5 minut. Lecz od razu po zgłoszeniu /112 moje zgłoszenie przyjął właśnie pracownik ProfesorNerdzik. Dowiózł mi naprawke której potrzebowałem, zapytałem ile mam zapłacić owy pracownik nie chciał przyjąć ode mnie gotówki. Było to bardzo miłe zachowanie z jego strony że potrafi szybko zareagować na zgłoszenie nie chce gotówki za przykładowe. Przywiezienie naprawki.
Dowody:

Spoiler

772601099_Zrzutekranu(607).thumb.png.fed861b7f334e982bf07277c81f439ce.png1152415007_Zrzutekranu(608).thumb.png.8d68e05b2819d35eae0c213779db90a8.png1104244224_Zrzutekranu(609).thumb.png.ecdca7b3a0d8229f7a8a5e4bee2f269e.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.