Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Hubbox1916

Kolec

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 316
Login: FajnyZiomek
Nick oskarżonego: Hubbox1916
Powód skargi: Zabranie pojazdu na pp z domku
Data zdarzenia: 30.03.2023
Dowody: niżej
Opis sytuacji: Wczoraj zaparkowałem pojazd na mojej posesji, pojazd byl zaparkowany w obrębie granicy, wchodze dzis na serwer i widze ze pojazd jest na pp z powodem porzucony pojazd.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

image.png.5c386bb96550a8765ec202a4ab0ca80e.png

A2tfsHd.png

RZRgD7u.png

QyMrToP.png

40 minut temu, Hubbox1916 napisał:

Sprawdzałem właściciela pojazdu i był inny niż właściciel pozostałych pojazdów na działce, dlatego też stwierdziłem że pojazd został porzucony.

Ale ja byłem ostatnim kierowca x d? 

A nawet jeśli byłby inny ostatni kierowca to co to ma do tego że pojazd tam stoi? Ja wzywałem Sara że ktoś mi zaparkował? Może być to lokator 🤣

15 godzin temu, Hubbox1916 napisał:

Sprawdzałem właściciela pojazdu i był inny niż właściciel pozostałych pojazdów na działce, dlatego też stwierdziłem że pojazd został porzucony.

Bez zgłoszenia od właściciela nie można brać pojazdów z prywatnych posesji, tak jak gracz wyżej wspomniał mógł być współlokatorem bądź mógł mieć pozwolenie. 

@Hubbox1916 zwróć proszę graczowi 500$ i wyślij tutaj loga bądź SS. Jego UID 316 - możesz przelewu dokonać przez bank Los Santos obok spawnu.

W dniu 31.03.2023 o 14:22, Toya napisał:

Bez zgłoszenia od właściciela nie można brać pojazdów z prywatnych posesji, tak jak gracz wyżej wspomniał mógł być współlokatorem bądź mógł mieć pozwolenie. 

@Hubbox1916 zwróć proszę graczowi 500$ i wyślij tutaj loga bądź SS. Jego UID 316 - możesz przelewu dokonać przez bank Los Santos obok spawnu.

@Hubbox1916 24h na wypowiedź. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.