Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji Mixed

matthy24

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: matthy24
Nick oskarżonego: @Mixed
Powód: Nieprzestrzeganie KRD, nieumiejętne prowadzenie pojazdów frakcyjnych, Plamienie reputacji frakcji SATC, wysoki poziom kultury - SARKAZM
Dowody:  https://streamable.com/bud28f , https://streamable.com/9oxfur
Opis sytuacji: Wezwałem taxi, po czym wszystko jest na nagraniach :3 

Widać że niemasz co robić tylko uprzykrzać ludziom granie XD wywróciliśmy sie na wyboju a ty to sobie nagle nagrywasz.A to że wrzuciłes mi taryfe do wody i zaczales mnie obrażać to już sobie uciąłeś w tym filmiku.Krychuu świadkiem gdyż mi pomógł ze wyciągnieciem pojazdu z wody 😉 

Spoko, lecz obrazę napisałem gdy supporter pytał się o ID taxi to powiedziałem takie jak twoje IQ. Ależ obraza. Lecz wiesz to Ty powinieneś dbać o dobro frakcji, oraz nie plamić honoru, reputacji poprzez swoje piękne słownictwo itp. :# Niech @Turbo zobaczy jak jego podopieczni się zachowują :3.

2 minuty temu, Mixed napisał:

Obraziłes mnie bedąć na służbie niemądre dosyć to było 😉 . To że wywróciliśmy sie tą taksówka każdemu może sie zdarzyć. I polecam dodaj filmik w którym mnie wyzywasz  i wrzucasz taksówke do wody koleżko

Jest filmik w którym wrzucam taxi do wody nie wiem, czy potrzebujesz okularów itp.? Aby zauważyć iż są 2 kompletnie inne linki do platformy streamable 

2 minuty temu, Mixed napisał:

Jeśli ja cie tu obrażam to jest jakaś nowa era wyzywania ludzi 😉 

Naucz się czytać wszystko ze zrozumieniem chłopie. 

Powiedz mi w którym momencie powiedziałem, że Ty mnie wyzywasz? xDD

Jedynie to Ty od samego początku mówisz, ze Ciebie zacząłem obrażać, gdzie to było pod koniec akcji, gdzie później poszedłem z buta na tego drwala.

Z nową erą to ty możesz się fizyki pouczyć itp. ponieważ jednak trochę niedoedukowany 

Wypowiem się. Fakt mixed złamal KRD i może lekko puścily go nerwy ( zapewne zostanie ukarany, zobaczymy co Turbo zrobi) 

Lecz dziwi mnie to, że ty nie wiem po co wepchnąłeś mu tą taxowe do wody

47 minut temu, matthy24 napisał:

Ciebie zacząłem obrażać, gdzie to było pod koniec akcji

Również poniesiesz konsekwencje obrażania pracownika, oraz wepchanie pojazdu FRAKCYJNEGO DO WODY.

Zaczekamy na wypowiedź Lidera frakcji.

3 minuty temu, WhiteTiger napisał:

Wypowiem się. Fakt mixed złamal KRD i może lekko puścily go nerwy ( zapewne zostanie ukarany, zobaczymy co Turbo zrobi) 

Lecz dziwi mnie to, że ty nie wiem po co wepchnąłeś mu tą taxowe do wody

Również poniesiesz konsekwencje obrażania pracownika, oraz wepchanie pojazdu FRAKCYJNEGO DO WODY.

Zaczekamy na wypowiedź Lidera frakcji.

Ogólnie z czego mi wiadomo w skargach powinny wypowiadać się osoby, które dotyczy skarga, lub które mają udzielony jakoby głos. Widzę, ze chyba to we frakcjach nie działa więc POG.

Ale wiesz, gdy chłop nie potrafi trzymać nerwów na wodzy to już nie moja wina.

Teksty typu

[2020-12-25 12:56:31] [Output] : (68) Mixed: co kurwa
[2020-12-25 12:56:32] [Output] : (68) Mixed: ty robisz

[2020-12-25 12:56:49] [Output] : (68) Mixed: ma juz repa
[2020-12-25 12:56:51] [Output] : (68) Mixed: co za leb

[2020-12-25 12:56:54] [Output] : (68) Mixed: japierdole

to jednak wiesz uznaję jako obrazę w moją stronę nazywanie mnie łbem itp. 

A co do konsekwencji odnośnie wpychania pojazdu frakcyjnego do wody to chyba nie moja wina iż członek @Mixed, nie potrafi logicznie myśleć co robi się w takich sytuacjach, bo też mógł na czilku zepchać pojazd na pobocze, aby nikomu on nie przeszkadzał a nie w poprzek na pół pasa ulicy.

Postanowiłem sam to zrobić, gdyż jego tok rozumowania jest na bardzo ubogim poziomie niestety 😕.

Skoro również ja mam otrzymać karę jako gracz, również liczę że wobec gracza jakiś administrator wyciągnie konsekwencje popełnionych czynów. :# 

A czy napisanie 

[2020-12-25 12:57:56] [Output] : (217) matthy24: Tyle co jego IQ

jest uznawane za tak wielką obrazę?

Ale no rozumiem żyjemy w czasach gdzie osoby posiadają przysłowiowego kija w dupie za przeproszeniem, oraz potrafiącymi dać mute 3 dni za napisanie słowa "Kurwa"

3 minuty temu, matthy24 napisał:

Ogólnie z czego mi wiadomo w skargach powinny wypowiadać się osoby, które dotyczy skarga, lub które mają udzielony jakoby głos. Widzę, ze chyba to we frakcjach nie działa więc POG.

Ale wiesz, gdy chłop nie potrafi trzymać nerwów na wodzy to już nie moja wina.

Teksty typu

[2020-12-25 12:56:31] [Output] : (68) Mixed: co kurwa
[2020-12-25 12:56:32] [Output] : (68) Mixed: ty robisz

[2020-12-25 12:56:49] [Output] : (68) Mixed: ma juz repa
[2020-12-25 12:56:51] [Output] : (68) Mixed: co za leb

[2020-12-25 12:56:54] [Output] : (68) Mixed: japierdole

to jednak wiesz uznaję jako obrazę w moją stronę nazywanie mnie łbem itp. 

A co do konsekwencji odnośnie wpychania pojazdu frakcyjnego do wody to chyba nie moja wina iż członek @Mixed, nie potrafi logicznie myśleć co robi się w takich sytuacjach, bo też mógł na czilku zepchać pojazd na pobocze, aby nikomu on nie przeszkadzał a nie w poprzek na pół pasa ulicy.

Postanowiłem sam to zrobić, gdyż jego tok rozumowania jest na bardzo ubogim poziomie niestety 😕.

Skoro również ja mam otrzymać karę jako gracz, również liczę że wobec gracza jakiś administrator wyciągnie konsekwencje popełnionych czynów. :# 

A czy napisanie 

[2020-12-25 12:57:56] [Output] : (217) matthy24: Tyle co jego IQ

jest uznawane za tak wielką obrazę?

Ale no rozumiem żyjemy w czasach gdzie osoby posiadają przysłowiowego kija w dupie za przeproszeniem, oraz potrafiącymi dać mute 3 dni za napisanie słowa "Kurwa"

Napisałem Ci, że pracownik zostanie ukarany serwerowo (Frakcyjnie zadecyduje Lider)

Co do twojej osoby sprawdzę czy faktycznie napisałeś tylko te słowa. 

Nie zamierzam się wypowiadać- Poczekamy na Turba.

3 minuty temu, WhiteTiger napisał:

Napisałem Ci, że pracownik zostanie ukarany serwerowo (Frakcyjnie zadecyduje Lider)

Co do twojej osoby sprawdzę czy faktycznie napisałeś tylko te słowa. 

Nie zamierzam się wypowiadać- Poczekamy na Turba.

Masz żebyś się nie męczył napisałem tak tutaj masz dowód z nagrania, przyznaje się do tego iż tak napisałem niestety.

3xlCPCV.png

No to dobrze teraz ja się wypowiem, ogólnie nie fajnie zrobiłeś wpychając taksówkę do wody po tym jak pracownik wpadł w poślizg i zaliczył dzwona, również nie fajnie że dodawałeś swoje komentarze które nie były zbyt miłe ale to pomińmy pracownik @Mixed Otrzymuję degradację do rangi Nowy Kierowca za brak kultury podczas służby, łamanie KRD, również otrzymuję kare wyciszenia na serwerze na okres 2 godzin za CBK, wobec ciebie prawdopodobnie będą też podjęte jakieś czynności bo utrudniasz rozgrywkę dla ludzi oraz fakt faktem nie powinieneś wpychać mu taxówki do wody, skargę ZAMYKAM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.