Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na .Drymaniusz*

Patryk4719

Rekomendowane odpowiedzi

Login:  Patryk4719
Nick oskarżonego: @.Drymaniusz*
Powód skargi: wytepanie mojego autka z mojej posesji bez pozwolenia
Data zdarzenia: 30.03.2023 około 00:23
Dowody: w logach na pewno jest jak użył suszarki aby wytepać pojazd
Opis sytuacji: postawiłem sobie pojazd w bramie aby nikt nie wjezdzał na tunera, nagle znalazl sie tam jakis gosc w elegy i postanowilem nie zabierac auta, wyzej wymieniony supporter przyszedł i wytepal moj pojazd

No witam,
Pojawiło się zgłoszenie na twoją osobę o blokowanie wyjazdu, które podchodzi pod utrudnianie rozgrywki. Po krótkiej obserwacji doszedłem do wniosku, że celowo i z pełną premedytacją blokujesz wyjazd osobie z elegy, biegając obok i zupełnie nie zwracając uwagi na fakt, że gracz chce opuścić teren tunera. Próbowałem podjąć rozmowę, dlaczego pojazd blokuje wyjazd, ale niestety nie otrzymałem odpowiedzi na zadane pytanie. W związku, z czym postanowiłem działać i pojazd został wysłany do przecho. Nie mam nic więcej do dodania.

Jest to moja pierwsza i ostatnia wypowiedź do czasu zabrania głosu przez A.RCON.

W dniu 30.03.2023 o 16:19, .Drymaniusz* napisał:

Próbowałem podjąć rozmowę, dlaczego pojazd blokuje wyjazd, ale niestety nie otrzymałem odpowiedzi na zadane pytanie.

W logach znajduje się jedynie takie pytanie: 
2023-03-30 00:20:36    .Drymaniusz*    Jaki tu problem wystapil?
Po czym pojazd został po krótkim czasie odesłany: 
2023-03-30 00:20:53    Odeślij do przechowalni    .Drymaniusz*        VUID: 5365

Żadnych więcej wiadomości nie widzę. Gracz nie został ostrzeżony, że ma przestać utrudniać wyjazd innej osobie ani nie został poinformowany, że po braku reakcji na polecenie pojazd zostanie odesłany do przechowalni. 

Gracz po moim przybyciu poruszał się w biurze tunera, więc był cały czas aktywny. Dlatego też chciałem dowiedzieć się, o co tutaj chodzi (stąd moje pytanie), ale gracz niestety nie wykazał się chęcią współpracy. Dopiero po odesłaniu pojazdu do przecho gracz momentalnie się obudził i wybiegł z pretensjami. Po takim obrocie spraw nie sądzę, że wytepanie pojazdu było błędem, ale nie mi to oceniać, jeżeli jednak zadziałałem zbyt szybko, to tylko przez to, że byłem wtedy jedyną osobą na randze i wisiały inne raporty, a gracz jak wyżej wspomniałem, nie chciał współpracować. Filmik z sytuacji zamieszczam A.RCON w wiadomości prywatnej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.