Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na J.o.K.e.R

lemonlambo.at

Rekomendowane odpowiedzi

Skargę piszę na prośbę oskarżonego image.png.1df86b5bf9b2ac3724a20a01553a6f23.png

Login: lemonlambo420
Nick oskarżonego: J.o.K.e.R
Powód skargi: Brak wyciągania konsekwencji z raportów, brak kompetencji do pełnienia stanowiska supportera.
Data zdarzenia: 28.03.2023 godzinka około 18.20
Dowody: https://imgur.com/a/irF51gH tutaj jest nagranie które oskarżony otrzymał.
Opis sytuacji: Nie kwestionuje tutaj decyzji odnośnie kary ale uważam że zwrot gotówki za wyrządzenie szkód tak czy inaczej od drugiego gracza mi się należał ze względu na to że widać że wjechanie mi pod koła było celowe (gracz stał w miejscu i w momencie gdy wyjechałem na ulicę zdarzenia przejechał na przeciwny pas). Oskarżony raporta na gracza przyjął i dostałem taką odpowiedź:

[2023-03-28 18:17:49] [Output] : ✔ Supporter J.o.K.e.R przyjął twoje zgłoszenie!

[2023-03-28 18:18:41] [Output] : << [98] J.o.K.e.R: po prostu cię tak wywaliło

Co w mojej opinii jest śmieszną odpowiedzią i raczej nie powinna mieć ona miejsca przy tego typu sytuacjach.

Witaj!

Pisałeś w reporcie że buguje rowerek moim zdaniem nie buguje. Na nagraniu nie widać dokładnie kto ci przelał, uznałem że ten gracz który przypadkiem wyjechał, zagapił się przelał ci gotówkę nie miałeś o to problemu więc pomyślałem że to on ci przelał.

3 minuty temu, J.o.K.e.R napisał:

Witaj!

Pisałeś w reporcie że buguje rowerek moim zdaniem nie buguje. Na nagraniu nie widać dokładnie kto ci przelał, uznałem że ten gracz który przypadkiem wyjechał, zagapił się przelał ci gotówkę nie miałeś o to problemu więc pomyślałem że to on ci przelał.

Dobry support co patrzy że kaska przyszła ale nie patrzy od kogo. Bugowanie w tym przypadku polega na tym że rower w trakcie gdy ktoś na nim siedzi nie ma kolizji, w momencie gdy z niego zejdziesz to on tą kolizje dopiero dostaje, tak jak na tym nagraniu: https://imgur.com/a/TXZoHOJ. Więc gracz na którego napisałem raporta przed zderzeniem z autem musiał najpierw zejść z roweru tuż przed moimi kołami lub zrobić to w trakcie gdy byłem "w nim". Poza tym to w jaki sposób mi odpisujesz na raporta, takie powierzchowne oglądanie nagrania i nie zwracanie uwagi co się na nim dzieje nie jest bez znaczenia, z tego powodu napisałem na ciebie skargę, w mojej opinii nie powinieneś zajmować stanowiska supportera.

W dniu 28.03.2023 o 18:47, J.o.K.e.R napisał:

Witaj!

W takich sytuacjach warto sprawdzić w logach, czy aby na pewno pieniądze zostały przelane. 

Na przyszłość proszę lepiej analizować dowody podesłane przez graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.