Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na bencownik & dvvmzxq

Tommy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój Nick: Tommy
Nick pracownika/ów: bencownik, dvvmzxq
Powód skargi: Celowe unikanie swoich obowiązków (w tym RP), notoryczne afczenie na drwalu bez włączonego punktu medycznego.
Opis oraz data zdarzenia: 26.03.2023, 23:34
O godzinie około 23:34 postanowiłem wysłać 112 z RP, jako, że jedynymi osobami na s1 były bencownik i dvvmzxq. Krótko po tym, jak można zobaczyć na nagraniu, widać oskarżonych zmieniających status z S1 na S2, a następnie odjeżdżających z miejsca afczenia (drwal). -  Jestem w posiadaniu pełnego nagrania (od drwala, aż do szpitala), które jeśli będzie potrzebne, to zostanie ujawnione odpowiednim osobom.
Chciałbym podkreślić absolutny brak szacunku do innych, samych siebie oraz do frakcji, którą panowie "godnie" reprezentują. Nie dali mi nawet znać, że nie dadzą rady zagrać RP, tylko chamsko weszli na S2 i na takim właśnie statusie przejechali całą trasę, tylko po to, żeby wrócić na S1 i zejść ze służby, już na szpitalu. Warto również wspomnieć o tym, że stoją tam praktycznie codziennie, czy to wieczorem, czy po południu, bez włączonego punktu medycznego - stoją karetką w miejscu, więc najzwyczajniej w świecie afczą, czego nie powinno mylić się z robieniem punktu medycznego. Jedyne co mogę na końcu dodać, to życzenia chłopakom, aby nabrali więcej sprytu, pozdrówki.

Dowody w postaci ss'ów lub logów: 

Spoiler

[2023-03-26 23:34:01] [Output] : ✔ Zgłoszenie zostało wysłane pomyślnie.
[2023-03-26 23:34:31] [Output] : ✖ Zgłoszenie /112 możesz wysłać tylko raz na 3 minuty!

Edytowane przez Tommy
  • Super 2
  • Haha 12
  • Auć 1
  • Nie lubię tego 2

Cześć.

6 minut temu, Tommy napisał:

O godzinie około 23:34 postanowiłem wysłać 112 z RP, jako, że jedynymi osobami na s1 były bencownik i dvvmzxq. Krótko po tym, jak można zobaczyć na nagraniu, widać oskarżonych zmieniających status z S1 na S2, a następnie odjeżdżających z miejsca afczenia (drwal).

Tak, to się zgadza. Stwierdziliśmy jednak na Discordzie, że rozegramy to nieco inaczej... Uznaliśmy, że zrobimy taką akcję, żeby zobaczyć Twoją reakcję, której się co prawda spodziewaliśmy, a mianowicie skargi. Dojechaliśmy na szpital, kolega zakończył służbę, ale ja zostałem i pojechałem na tą akcję, którą notabene odwołałeś, ponieważ chodziło Ci tylko o to, aby napisać na nas kolejną skargę, no kto by się spodziewał?

[2023-03-26 23:40:36] [Output] : ✔ Zgłoszenie od gracza Tommy zostało przyjęte pomyślnie. Miejsce zostało oznaczone blipem na czas dojazdu.
[2023-03-26 23:43:30] [Output] : << [57] Tommy: już nie trzeba ;]
[2023-03-26 23:43:51] [Output] : >> [57] Tommy: a

Dodam tutaj też wiadomość, którą wysłałeś do @dvvmzxq.

<< [57] Tommy: ale materiał na was mam XD

Serio?

12 minut temu, Tommy napisał:

Chciałbym podkreślić absolutny brak szacunku do innych, samych siebie oraz do frakcji, którą panowie "godnie" reprezentują. Nie dali mi nawet znać, że nie dadzą rady zagrać RP, tylko chamsko weszli na S2 i na takim właśnie statusie przejechali całą trasę, tylko po to, żeby wrócić na S1 i zejść ze służby, już na szpitalu.

Wspominasz o braku szacunku do innych i o naszym chamskim zachowaniu, a może warto porozmawiać o Twoim? Odkąd odszedłeś z naszej frakcji, codziennie robisz po kilka razy RP, celowo dając dosyć trudne urazy, albo takie, których nie posiadamy w swoich materiałach szkoleniowych, przez co nie wiemy, jak powinniśmy się zachować w danej sytuacji. Ostatnio, gdy konsultowaliśmy jeden z Twoich urazów z zarządem, to przecież i tak uznałeś, że nie mamy racji, no ale to już wyjaśniał @Szender.mt w poprzedniej skardze. Doszło już nawet do tego, że niektórzy, gdy widzą Cię na serwerze, to nie chcą wchodzić na służbę, bo wiedzą, co może się zaraz dziać i sumie to się nie dziwię.

14 minut temu, Tommy napisał:

Warto również wspomnieć o tym, że stoją tam praktycznie codziennie, czy to wieczorem, czy po południu

Regulamin nam na to pozwala, oczywiście mamy swoje limity, ale się ich trzymamy.

15 minut temu, Tommy napisał:

bez włączonego punktu medycznego

Tu się zgodzę, często o tym zapominamy. Ze swojej strony mogę jedynie przeprosić i obiecać, aby do takiej sytuacji więcej nie dochodziło.

• Super 16

Cytat

Tak, to się zgadza. Stwierdziliśmy jednak na Discordzie, że rozegramy to nieco inaczej... Uznaliśmy, że zrobimy taką akcję, żeby zobaczyć Twoją reakcję, której się co prawda spodziewaliśmy, a mianowicie skargi. Dojechaliśmy na szpital, kolega zakończył służbę, ale ja zostałem i pojechałem na tą akcję, którą notabene odwołałeś, ponieważ chodziło Ci tylko o to, aby napisać na nas kolejną skargę, no kto by się spodziewał?

Myślisz, że się wymigasz, a ja mam nagranie, na którym wyraźnie widać to, że po przyjeździe do szpitala, biegałeś sobie po jego terenie na S1, nie racząc odpowiedzieć na moje /112.

Cytat

Wspominasz o braku szacunku do innych i o naszym chamskim zachowaniu, a może warto porozmawiać o Twoim? Odkąd odszedłeś z naszej frakcji, codziennie robisz po kilka razy RP, celowo dając dosyć trudne urazy, albo takie, których nie posiadamy w swoich materiałach szkoleniowych, przez co nie wiemy, jak powinniśmy się zachować w danej sytuacji.

Czyli według Ciebie, robienie kilka razy akcji RP dziennie jest - jak na Twoje - brakiem szacunku oraz chamskim zachowaniem? Powinniście się cieszyć, że w ogóle mi się chce usiąść przed monitor i podszkolić was w RP i zapamiętaniu materiałów szkoleniowych. Ale każdy wie jakie jest o was zdanie w tej frakcji, jesteście tam tylko dla kasy z minut, a RP to dla was przymus, który i tak skracacie do minimum.

Mówisz też, że celowo daje "trudne urazy". Jak dla mnie - śmiech na sali. Raptem pare złamań, wstrząs mózgu i powikłania na skutek waszego nieudolnego postępowania. Nic wielkiego, tymbardziej, że macie o wiele trudniejsze materiały, które dla akurat waszej rangi są obowiązkowe, a ja zadbam o to, żebyście je przećwiczyli.

Apropos urazów, "których nie posiadacie w materiałach szkoleniowych". Naprawdę? Macię masę materiałów o postępowaniu w przypadku urazu, jak wtedy zagrałem, kręgosłupa. Wystarczy ruszyć głową i pobudzić szare komórki do działania, a nie posiłkować się czystymi, niezmienionymi informacjami, które macie podłożone przed gębę jak na tacy.

Cytat

Doszło już nawet do tego, że niektórzy, gdy widzą Cię na serwerze, to nie chcą wchodzić na służbę, bo wiedzą, co może się zaraz dziać i sumie to się nie dziwię.

Ich pech, że nie chcą poszerzać swojej wiedzy, która notabene zawarta jest w obowiązkowych materiałach. Co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że trzy czwarte frakcji znajduje się tam tylko i wyłącznie dla siana z minut, a Twój argument jeszcze bardziej mnie przeklął.

• Haha 9

9 godzin temu, Tommy napisał:

Myślisz, że się wymigasz, a ja mam nagranie, na którym wyraźnie widać to, że po przyjeździe do szpitala, biegałeś sobie po jego terenie na S1, nie racząc odpowiedzieć na moje /112.

Nie chce się wymigać, bo napisałem w pierwszym zdaniu, że to się zgadza. Od wysłania przez Ciebie zgłoszenia minęło 5-6 minut, równie dobrze mogłem je odrzucić, ponieważ nie mamy obowiązku jeżdżenia na akcję RP w pojedynkę. Ja zgłoszenie przyjąłem, szkoda, że akcja została po raz drugi odwołana...

Czyli według Ciebie, robienie kilka razy akcji RP dziennie jest - jak na Twoje - brakiem szacunku oraz chamskim zachowaniem?

Rozumiem, że można robić RP i nie mam z tym żadnego problemu, ale ty je robisz tylko po to, aby pisać skargi na pracowników oraz wytykać im wszystkie błędy, które według Ciebie popełnią.

cQsrXsF.png

Tak, to jest chamskie zachowanie.

a ja zadbam o to, żebyście je przećwiczyli.

Dziękujemy szkoleniowcu.

Co raz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że trzy czwarte frakcji znajduje się tam tylko i wyłącznie dla siana z minut, a Twój argument jeszcze bardziej mnie przeklął.

Twoje zdanie już znamy, w zasadzie to od Twojego pierwszego dnia w naszej frakcji.

Podsumowując:

10 godzin temu, Tommy napisał:

Celowe unikanie swoich obowiązków (w tym RP)

Na RP pojechałem, akcję postanowiłeś odwołać.

10 godzin temu, Tommy napisał:

notoryczne afczenie na drwalu bez włączonego punktu medycznego

To już wyjaśniłem w poprzedniej wypowiedzi.

Z mojej strony to wszystko, nic więcej do dodania nie mam. Oczekuję na wypowiedź zarządu.

Edytowane przez bencownik
  • Super 12

Zrezygnowałem z RP po tym, jak zobaczyłem Ciebie skaczącego po terenie szpitala na S1, niereagującego na 112.

W zasadzie już mnie w jakiś sposób kojarzysz i wiesz, że jestem fanem RP i robie je nie dla pisania skarg, a dla funu, ale skoro widzę takie zachowanie z waszej strony i to nie pierwszy raz no to sory. Jakbym chciał was łapać za słówka i wypuszczać cały czas skargi to i urazy byłyby o wiele cięższe. Staram się dopisać obu stronom podczas RP, ale jak na was przystało - ani razu nie zagraliście ze mną RP, notabene bardzo szybko się od niego wymigaliście (czyt. poprzednia skarga)

• Super 1
  • Haha 11

Witam, po 1. @Tommy jeżeli posiadasz nagranie jak @bencownik skacze po szpitalu niereagując na /112 to proszę o podesłanie mi je w wiadomości prywatnej na forum. Po drugie:

W dniu 27.03.2023 o 10:34, bencownik napisał:

Na RP pojechałem, akcję postanowiłeś odwołać.

Powiedz mi, skoro pojechałeś na RP to dlaczego nie ma tego w logach, że zgłaszasz wyjazd?  Zgłoszenia pójścia na S2 też nie widzę. 

• Super 3
  • Lubię to! 1

4 minuty temu, teez. napisał:

Powiedz mi, skoro pojechałeś na RP to dlaczego nie ma tego w logach, że zgłaszasz wyjazd?

Chyba dlatego, że tak jak napisałem wyżej, zostałem sam na S1 i uznałem, że nie ma takiej potrzeby, aby pisać to na czacie frakcyjnym.

• Super 7
  • Nie lubię tego 1

Cytat

Witam, po 1. @Tommy jeżeli posiadasz nagranie jak @bencownik skacze po szpitalu niereagując na /112 to proszę o podesłanie mi je w wiadomości prywatnej na forum.

Link do zahostowanego nagrania masz na pw

Edytowane przez Tommy
dzięki za repę wariaty
  • Lubię to! 1

Po 1. Mimo tego, że byłeś sam na służbie, masz obowiązek zgłaszania na czacie frakcyjnym statusów oraz wyjazdów.
Po 2. Zgłoszenie zostało przyjęte 6 minut po jego wysłaniu, a to, że akcja została odwołana przez prowadzącego to inna sprawa. 
Po 3. 

W dniu 27.03.2023 o 00:41, bencownik napisał:

Tak, to się zgadza. Stwierdziliśmy jednak na Discordzie, że rozegramy to nieco inaczej... Uznaliśmy, że zrobimy taką akcję, żeby zobaczyć Twoją reakcję, której się co prawda spodziewaliśmy, a mianowicie skargi.

Nie powinniście "sprawdzać reakcji gracza" na to, tylko poprawnie wykonać RP. Jeżeli Pracownik @dvvmzxq chciał skończyć służbę, to wystarczyło poinformować zgłaszającego, że chwile dłużej zajmie Ci dojazd na RP. Takie wracanie na /s2 na szpital jest po prostu śmieszne i nie powinno to tak wyglądać. Dowód, który dostałem nie potwierdza mi tego, że pracownik "biegał i skakał" na szpitalu. Równie dobrze mógł on zmieniać pojazd, a różnica w czasie między tym "bieganiem", a przyjęciem zgłoszenia to niespełna minuta. Pracownicy zostaną ukarani wewnętrznie, a skargę uważam za przyjętą.

• Super 2
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.