Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Jedna z najdłużej istniejących organizacji na serwerze - The Always

TheKrzychu13

Rekomendowane odpowiedzi

28PLKn5.png.224270fb3f653a8a3e4f020af7f8d0e9.png

naTqDnE.png

Witam, z tej strony Trainee TheKrzychu13 z Redakcji Prasowej Project News. W dzisiejszym artykule przedstawię wam jedną z organizacji, która jest najdłużej na serwerze. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do przeczytania artykułu!

VDgjwdI.png

W dniu 16 listopada 2020 roku powstała organizacja pod nazwą The Always. Pierwszym założycielem organizacji był gracz AlimentoS. Opiekunką organizacji jest Administratorka RCON Zebra. Współzałożycielami tej organizacji na początku byli: @shakurai, @NightShadow, CrazyCod, @HeliX, @MagiX oraz @Pan_Kurier. Organizacja dość szybko się rozwijała, przybywało coraz więcej członków. Wspólnie członkowie spotykali się na różnych zebraniach, wyjeżdżali na strefę bezprawia, spotykali się z nowo dołączonymi członkami. W dniu 20 maja 2021 roku odchodzi @AlimentoS z rangi lidera organizacji. W tym samym dniu nowym liderem zostaje @MagiX.

XGwBbve.png
Postanowiłem porozmawiać z liderem tej organizacji.

Gzqqb1L.png

TK13: TheKrzychu13 | M: MagiX

TK13: Cześć MagiX, z tej strony Trainee TheKrzychu13 z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbym, żebyś odpowiedział na kilka pytanek o organizacji?
M:
Cześć, jasne, że na nie odpowiem. 

TK13: A więc tak, pierwsze pytanko brzmi tak: Jak wyglądały początki organizacji, jak się rozwijała?
M: Na początku było sporo ludzi, przez to, że na serwerze było bardzo mało organizacji. Początki świetnie wspominam.

TK13: Świetnie. Jak się czujesz w roli Bossa organizacji, na co trzeba zwracać uwagę?
M: Obecnie dobrze, trzeba kontrolować czy wszystko idzie dobrze, trzeba również poświęcić czas, którego niestety w ostatnim czasie mam mniej.

TK13: Rozumiem, sam w niektórych momentach nie mam czasu na wejście, żeby wejść na serwer. Następne pytanie brzmi następująco: Jaka twoim zadaniem panuje atmosfera w organizacji?
M: Miła, przyjemna, taka w sumie odkąd pamiętam, jaka u nas jest.

TK13: Czemu zmieniłeś nazwę organizacji na United Family, co się stało, że wróciłeś do starej nazwy?
M: Razem z byłym deputy bossem - graczem AlimentoS, chcieliśmy spróbować czegoś nowego, jednak po czasie stwierdziliśmy, że wcześniej było lepiej, dlatego wróciliśmy do obecnej nazwy.

TK13: Dobrze, że wróciliście do starej nazwy, wspomnienia macie z nią bardzo dobre. Ostatnie pytanko na dziś. Co chciałbyś dodać w przyszłości do organizacji?
M: Obecnie zbyt dużych planów nie mam, chcę po prostu inwestować w organizację i ją rozwijać.

TK13: Dzięki, że poświęciłeś chwilę czasu na wywiad. Do zobaczenia.
M: Miło mi, do zobaczenia.

VDgjwdI.png

Jak sami wyczytaliście, atmosfera panuje w organizacji miła. Bardzo się cieszę, że Lider tej organizacji znalazł dla mnie chwilę na udzielenie głosu do wywiadu, który jest zamieszczony w tym artykule. Postanowiłem zrobić kilka zdjęć miejsca organizacji, znajduje się ona na wzgórzu Verdant Bluffs w Los Santos. Bardzo blisko znajduje się praca dorywcza Kosiarek, redakcja prasowa Project News, Urząd miasta Los Santos, przechowalnia pojazdów oraz praca dorywcza gaszenia pożarów Dodo.

213176621_undefined-Imgur(2).thumb.gif.a6461634eac7794105fab4f44cb72285.gif

Postanowiłem przeprowadzić wywiad z V-Liderem organizacji - Kosiarczykiem. 

Gzqqb1L.png

TK13: TheKrzychu13 | K: Kosiarczyk

TK13: Witaj, z tej strony Trainee TheKrzychu13 z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbym ci zadać kilka pytań.
K: Witam, jasne, zadawaj pytanka.

TK13: Jak długo jesteś w organizacji?
K: Pierwszy raz dołączyłem 6.03.2021. Odszedłem 31.08.2022, lecz powróciłem 30.10.2022.

TK13: Czy praca na randze V-Lidera Deputy Boss jest ciężka, jakie masz obowiązki?
K: Czasami tak czasami nie, zależy tak naprawdę od dnia, ile mam energii czy samej chęci, lecz jestem typem, co robi wszystko. Staram się jak najlepiej. Głównie sporo mam obowiązków, skupiam się na osobach o randze Trial, czyli "okres próbny". Chcę, żeby jak najlepiej wspominali ten etap i aby było wszystko wiadome. Kolejnym obowiązkiem jest ogłaszanie na forum awansów, odejść itp. Także pomniejsze obowiązki typu wypełnianie e-panelu lub ogłaszanie różnych wiadomości dla organizacji czy wpisywaniem kar, gdy ktoś coś "zepsuje".

TK13: Obowiązki zawsze na pierwszym miejscu. Jak oceniasz pracę reszty zarządu, co źle robią, co dobrze?
K: W skali od 1 do 10 to takie 7. Z pozytywnych cech to mogę liczyć, jeśli coś mi wyskoczy i nie dam radę coś wpisać, ogłosić czy dodać coś, jak i wpisanie coś w e - panel oraz, jeśli kogoś trzeba ukarać, to robią to w miarę sprawiedliwie. Jedynie co bym poprawił to aktywność samych członków, lecz wiadome czasem są ważniejsze sprawy. Ogólnie nie mam jakiś większych zastrzeżeń. Zasadniczo robią dobrą robotę, jeśli coś poproszę i jest chęć kogokolwiek do angażowania się.

TK13: Dobrze wiedzieć, że osoby z zarządu mają także inne obowiązki i je wypełniają. Czy twoim zdaniem atmosfera jest dobra, czy jednak chciałbyś coś zmienić?
K: Na ogół bardzo cenie sobie atmosferę w organizacji. Miałem wiele innych organizacji do wyboru oraz stworzenie swojej własnej organizacji, lecz wybrałem właśnie tą. Powód? Bardzo duża aktywność jak jeszcze dopiero zaczynałem swój start w organizacji masę ciekawych eventów, konkursów oraz chęć innych członków zarządu na robienie takich różnych propozycji. Wiele takich osób co odeszły mile wspominam, bo z reguły bardzo dobrą robotę robili. Aktualnie tak samo odczuwam, nawet jeśli mała aktywność to w większości jest bardzo sympatycznie, można pożartować, spytać o coś i zawsze znajdzie się odpowiedź. Każdy się stara jak może i to bardzo cenie.

TK13: Także lubię, jak ktoś sobie pożartuję od czasu do czasu. Więc ostatnie pytanie na dziś, co chciałbyś zobaczyć w przyszłości w organizacji?
K: Liczę na więcej chętnych do naszej organizacji. Zawsze to nowe osoby ożywią to i owo, może i będzie większa rozpoznawalność oraz więcej chęci do tworzenia "czegoś nowego". Kolejne to może, jeśli kiedyś będzie Helka na serwie to może zakup tego owego pojazdu, niezłe sztuczki już mam w głowie. A ostatnie to Kupienie Infernusa do organizacji zawsze to ładniej wygląda.

TK13: Dzięki za udzielenie głosu do wywiadu, miłego dnia.
K: Także dzięki.

VDgjwdI.png

Jak sami widzicie drodzy czytelnicy, Kosiarczyk chciałby kiedyś zobaczyć w organizacji Helikopter oraz Infernusa. Myślę, że kiedyś pojawią się owe pojazdy. Warto wspomnieć w tym artykule właśnie o pojazdach organizacyjnych. W organizacji mamy różne gamy pojazdów, zacznijmy może od pojazdów klasy wysokiej. Możemy spotkać tam pojazdy m.in. : Turismo, Elegy, Jester, Comet, Zr-350 czy Cheetaha. Mamy także kilka motorów, można zobaczyć tam Sancheza, którym możemy pojezdzić w terenie, Freewaya oraz dwie Pcj-600. Z gamy pojazdów klasy średniej możemy pojeździć pojazdami takimi jak: Admiral, Sandking, Stallion, Sentinel itp. W tej liście z pojazdami nie może zabraknąć tzw. "gruzów" oraz pojazdów dostawczych. Pojazdy dostawcze, jakie znajdują się w pobliżu bazy to Yankee oraz kilka Boxvilli, można je wykorzystać na strefie bezprawia lub na pracy drwala. Z gamy pojazdów klasy najniższej możemy zobaczyć m. in. Previona, Moonbeama itp.

769489258_undefined-Imgur(3).thumb.gif.38b43c2dff9098425b27a92fd6b485ae.gif

622005101_undefined-Imgur(4).thumb.gif.a0d901e921f917a444796429bb429eda.gif

Żeby was nie zanudzić, drodzy czytelnicy postanowiłem jeszcze przeprowadzić jeden wywiad z członkiem tej organizacji - hardmacusem.

Gzqqb1L.png

TK13: TheKrzychu13 | H: Hardmacus

TK13: Witam, z tej strony Trainee TheKrzychu13 z Redakcji Prasowej Project News, chcesz udzielić odpowiedzi na zadane ci pytania?
H: Witam, chętnie na nie odpowiem.

TK13: Dobrze, jak długo jesteś w organizacji?
H: Biorąc pod uwagę wszystkie moje obecności, to w sumie ponad rok jestem w organizacji.

TK13: Rozumiem, jak ci się podoba ogólna atmosfera organizacji, co ci przeszkadza, a co uważasz, że jest pozytywne?
H: Ogólnie atmosfera jest dobra, aczkolwiek nie ma co kłamać, że jednak kiedyś była o wiele lepsza. Jeśli chodzi o to, co mi przeszkadza, aktualnie to nic, aczkolwiek niektórzy członkowie byli irytujący, ale na obecną chwilę jest wszystko w jak najlepszy porządku.

TK13: Okej, jak oceniasz prace zarządu organizacji?
H: Jest w porządku, aczkolwiek wiem, że niektórzy członkowie nie są odpowiednio zaangażowani.

TK13: Dobrze wiedzieć, jakie zdanie ma członek o zarządzie, teraz pytanko takie, czy pojazdy organizacyjne podobają ci się względem tuningu oraz, czy ich używasz w codziennej rozgrywce?
H: Powiem tak, ja się o pojazdach nie wypowiadam, ponieważ jak dołączam do organizacji, to mnie pojazdy nie obchodzą i przeważnie poruszam się swoimi autkami.

TK13: Dobrze, ostatnie pytanko na dziś, co chciałbyś zobaczyć w przyszłości w organizacji?
H: Na pewno większą aktywność na chacie organizacyjnym, ciekawsze eventy wewnątrz organizacyjne oraz mnie w zarządzie.

TK13: Dobrze, dzięki za udzielenie głosu.
H: Proszę bardzo.

XGwBbve.png

Jak sami widzicie, organizacja jest miła sama w sobie, każdy z tych osób mówi o organizacji dobrze. Powiem także coś od siebie. Każdy, kto poszukuje fajnej i zgranej organizacji, to myślę, że warto do niej dołączyć. Podsumowując, warto szukać organizacji, która jest zgrana i każdy sobie w niej pomaga nawzajem.

8eybfgF.png

Dla redakcji prasowej Project News: Trainee @TheKrzychu13
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.