Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na wsiur

Toby.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Toby.
Nick oskarżonego: wsiur
Powód skargi: Ukaranie bez powodu. 
Data zdarzenia:  25.03.2023r godz 16:02
Dowody: Nadana kara 25.03.2023r 16:02 

Opis sytuacji: Witam, w dniu dzisiejszym na czacie globalnym pewna osoba pisała o tym, aby gracze nie pisali o narkotykach bo czytają to dzieci. Po pewnym czasie czytania tej prowokacji napisałem cyt " To nie kupuj dziecku premium..". Po około minucie bez żadnego ostrzeżenia została mi nałożona kara wyciszenia na 15-minut, jest to strasznie bulwersujące i utrudnia to grę. Podczas nadawania kary supporter wykazał się brakiem profesjonalizmu  było to niestosowne nałożenie kary ponieważ nie wdawałem się w żadną dyskusję, nie został złamany regulamin oraz nie było użytych słów wulgarnych, poprostu jako gracz wyraziłem swoją opinię. Mam nadzieję, że sprawa zostanie wyjaśniona, ponieważ aby nałożyć na mnie karę @wsiur mógł uprzednio dać ostrzeżenie. 

Witam! Zacznę od rzekomego braku ostrzeżeń, mianowicie ostrzeżenia były przeze mnie nadawane. Natomiast nie otrzymywaliście ich osobiście, tylko pisałem do was jako do grupy, najpierw pisałem na niebiesko na chacie globalnym, potem tuż przed mutami napisałem na G czy skończycie dyskusje, ponieważ była ona pełna prowkacji. W związku z czym wszyscy którzy postanowili ją kontynuować po moim drugim ostrzeżeniu zostali ukarani karą 15 minut wyciszenia. W moim interesie nie jest karać graczy na siłę, w związku z czym byliście dwukrotnie ostrzegani, a dopiero potem dostaliście symboliczne mute. Z mojej strony to na tyle w tym momencie, czekam na dalsze wypowiedzi.

2 godziny temu, wsiur napisał:

Witam! Zacznę od rzekomego braku ostrzeżeń, mianowicie ostrzeżenia były przeze mnie nadawane. Natomiast nie otrzymywaliście ich osobiście, tylko pisałem do was jako do grupy, najpierw pisałem na niebiesko na chacie globalnym, potem tuż przed mutami napisałem na G czy skończycie dyskusje, ponieważ była ona pełna prowkacji. W związku z czym wszyscy którzy postanowili ją kontynuować po moim drugim ostrzeżeniu zostali ukarani karą 15 minut wyciszenia. W moim interesie nie jest karać graczy na siłę, w związku z czym byliście dwukrotnie ostrzegani, a dopiero potem dostaliście symboliczne mute. Z mojej strony to na tyle w tym momencie, czekam na dalsze wypowiedzi.

Jako osoba pełniąca funkcje supportera  na serwerze powinieneś wiedzieć , że nie każdy na bieżąco czyta czat( /g). Czy uważasz, że moje zdania, które zostały napisane „To nie kupuj dziecku premium” były prowokacją?. Karą wyciszenia kara się graczy, którzy łamią w jakiś sposób regulamin. W tym momencie poczułem się bardzo zniesmaczony, ponieważ nie łamiąc w żaden sposób regulaminu dostałem  karę wyciszenia, która widnieje mi na liście kar. Skoro kupuję premium za własne zarobione pieniążki , to od dziś mam się bać z niego korzystać czy może w ogóle nie kupować, bo w tym momencie mnie do tego zniechęciłeś co wiąże się z mniejszym wsparciem gotówki na serwer.  Więc poczekam ma wypowiedź administracji RCON, zaznaczę , że jest to bardzo słaba sytuacja tym bardziej, że zostając supporterem powinieneś pomagać graczom, a nie utrudniać im rozgrywkę. Twoje zachowanie pokazało poziom wiedzy na zajmowanym stanowisku. 

Witam! Zaczynając od nie czytania chatu, owszem miałem z tyłu głowy taką sytuację, że ktoś mógł nie czytać wcześniej. Właśnie z tego powodu tuż przed nadaniem kar wyciszenia wystosowałem dodatkowe ostrzeżenie na chacie premium. W związku z czym wszyscy kontynuujący dyskusję poniżej mojej wiadomości zostali ukarani. Przechodząc do twojej wiadomości, nie wskazałem że akurat twoja była prowokacyjna, moja wzmianka na temat prowokacji dotyczyła całokształtu dyskusji. Właśnie za ten całokształt zdecydowałem się na siłowe zakończenie tej dyskusji. W sprawie premium, są gracze którzy kupują premium tylko i wyłącznie za kapitał w grze, także z tego powodu nie powiedziałbym od razu że moje działania wpłynęły na wsparcie serwera. Przechodząc do ostatniej części wypowiedzi, to tak. Moim obowiązkiem jest graczom pomagać, a nie ich karać. Z tego też powodu najpierw ostrzegałem dwukrotnie, a dopiero po tych ostrzeżeniach wystosowałem krótkie kary czasowe. W tej chwili to ode mnie wszystko, czekam na dalsze wypowiedzi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.