Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Hiroszek

Amlotte

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AmLotte
Nick oskarżonego: Hiroszek
Powód skargi: Kick podczas pracy na kosiarce
Data zdarzenia: 24.12 - godz. około 20:40 
Dowody: Nie wiem w jakim kontekście mam dać dowody? to, że mnie kicknął? 
Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała następująco, pracując sobie na kosiarkach zachciało mi się pic, nie w grze, poszedłem po napój do kuchni.. Wracam a tu otrzymano kick od Hiroszek no trochę jest to zabawne a pisząc z nim otrzymałem wiadomość, że blokowałem możliwość pracy innym bo blokowałem kosiarke, po 1 - Nie było mnie raptem 1-2 minuty, po 2 - GDZIE JEST POD PUNKTY który umożliwia mnie wywalenie z serwera, jest dość ważna kwestia to ma mnie ANTY AFK WYRZUCIĆ, czy administrator/supporter w postaci kicka za AFK.
EDIT: zapomniałem dodać, że było multum wolnych kosiarek dodatkowo. 

§ 4
Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne.
§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Co do samej skargi - nad głową miałeś AFK od 2 minut, nadałem ci 3 warny (oczywiście z odstępem) a następnie kicka. Takie mamy procedury jeżeli ktoś blokuje pojazd pracy dorywczej - został na ciebie napisany raport więc nie wnikam wtedy czy są kosiarki czy nie.

Oskarżony musi zostać poinformowany o skardze. Poinformowanie przed napisaniem skargi nie jest ważne. 
odnosnie tego punkty podałem link do forum gdy utworzyłem skargę, więc co tu jest nie ważne.
Po drugie nie napisałeś mi, że lecą na mnie reporty gdy pisałem do ciebie tylko broniłeś się "TAKIE PROCEDURY" znasz inny sposób 
na wybronienie swojej osoby?

1 minutę temu, Amlotte napisał:

odnosnie tego punkty podałem link do forum gdy utworzyłem skargę, więc co tu jest nie ważne.
Po drugie nie napisałeś mi, że lecą na mnie reporty gdy pisałem do ciebie tylko broniłeś się "TAKIE PROCEDURY" znasz inny sposób 
na wybronienie swojej osoby?

Nie jestem u spowiedzi abym ci się spowiadał ze wszystkiego co widzę na ekranie. Jesteś niepoważny, że brniesz w sprawę mimo mojej racji. Skoro było 10 wolnych kosiarek to dlaczego oburzasz się o to, że musiałeś poświęcić 30 sekund aby ponownie wejść na serwer, a może po prostu prawda kole w oczy? Więcej się nie wypowiadam i czekam na decyzję RCON.

Mogłeś coś przeoczyć natomiast nie posiadam konta premium i aby dotrzeć powtórnie na kosiarki musiałem poświecić jakieś 10 minut bo ładowanie zasobów tego serwera jest kategoryczne ale w to już nie wnikam bo sama optymalizacja jest okej. Natomiast sam przyznałeś racje, że było 10 wolnych kosiarek więc co za "Niedorozwinięty gracz" napisałby reporta na kogoś kto ma afka zaledwie 1 czy 2 min bo zajmuje kosiarkę, nie przesadzajmy dawaj prawka jakimś cejotom a nie utrudniasz grę normalnym graczą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.