Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Szymon4325

Baleron

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 9629
Login: Niko990
Nick oskarżonego: @Szymon4325
Powód skargi: Griefing w organizacji.
Data zdarzenia: 23.03.2023
Dowody: https://imgur.com/a/07ueSHphttps://imgur.com/a/A0GswwBhttps://imgur.com/a/oG9TeLw
Opis sytuacji: Oskarżony porzucił 3 pojazdy organizacji, nie miał zamiaru ich naprawiać, wsiadał do następnych pojazdów w celu porzucenia ich.

Sanchez - rozwalona opona, koszt 1000$
Stratrum - mechanik 254$, paliwo 53$
Turismo - mechanik 556$, naprawka 150$

Łącznie: 2,013$, 1,706$
Łącznie po doliczeniu +50%: 3,019$, 2,559$
Oczekuję zwrotu na UID 9629 kwoty: 3,019$, 2,559$

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

mta-screen_2023-03-24_20-04-47.thumb.png.1a560b836f82a2387b0efae5402687f1.png

Według przedstawionych przez Ciebie dowodów, moge jedynie rozliczać pojazd Turismo, oraz Sancheza, ponieważ w przypadku Stratuma brakuje jakiegokolwiek dowodu potwierdzającego ostatniego kierowce. Czy posidasz dokładniejsze dowody dot. pojazdu Stratum @Baleron?

7 godzin temu, Klocek napisał:

Według przedstawionych przez Ciebie dowodów, moge jedynie rozliczać pojazd Turismo, oraz Sancheza, ponieważ w przypadku Stratuma brakuje jakiegokolwiek dowodu potwierdzającego ostatniego kierowce. Czy posidasz dokładniejsze dowody dot. pojazdu Stratum @Baleron?

Faktycznie, zapomniałem zrobić ss'a ostatniego kierowcy stratruma. Odliczę tę kwotę od łącznej sumy.

Mam jedynie ss'a z forum, że @Szymon4325 kierował pojazdem w tych godzinach, nie wiem czy to wystarczy.

Spoiler

image.png.e45de9e72e65103be05797a94863e7c3.png

To zdecydowanie za dużo, zwłaszcza że posidasz wymagana kwotę do spłaty. Wyznaczam termin spłaty do 29.03.2023 do godziny 23:59. Kwotę 2.250$ (1864$ na podstawie ssów, oraz 386$ kary) należy wpłacić poprzez bank w Los Santos na uid 9629. Jeśli uda Ci się wcześniej spłacić te pieniądze to poinformuj mnie o tym w odpowiedzi do tej skargi.

4 godziny temu, Szymon4325 napisał:

Ale zaraz zaraz z tym sanchezem to on wsiadł i opona mu pękła i zrzucił na mnie 

Nie jest to prawda, jeździłeś nim wcześniej po czym odstawiłeś go na miejsce i szukałeś osoby, która wsiądzie na motor, aby uniknąć zapłaty za zniszczoną oponę. 

W związku z brakiem dokonania wpłaty, oskarżony zostaje ukarany. Według regulaminu, Administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty, zadłużony gracz zostaje zbanowany. Warunkiem odbanowania jest spłata długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.