Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z tunerem programowym - oli16cm

mokremajty12

Rekomendowane odpowiedzi

qBTFnAa.png

naTqDnE.png

Witajcie drodzy gracze!
Ja jestem Trainee Cyrkvs, a w dniu dzisiejszym przeprowadziłem wywiad z tunerem programowym, czyli tunerem o nazwie oli16cm
Zapraszam do zapoznania się z tematem!

Gzqqb1L.png.da39e20bfc43d81c38a06879de7784fc.png

C: @Cyrkvs | O: @oli16cm

C: Witam, Trainee Cyrkvs z Redakcji Prasowej Project News.
 O: Witam serdecznie.

C: Więc na początek, czy możesz powiedzieć nam trochę o sobie?
O: Mam na imię Oliwier, mam 18 lat lubię grać w Multi Theft Auto (MTA), interesuję się motoryzacją.

CSkąd dowiedziałeś się o serwerach ProjectRPG? Jak wyglądały Twoje początki?
O: O serwerze dowiedziałem się z filmów na Youtubie, zacząłem grać dzięki koledze, który mi zaproponował wspólne zagranie na tym serwerze.

C: Jaka jest twoja ulubiona praca dorywcza na serwerze?
O: Moją ulubioną pracą dorywczą są kosiarki w Los Santos, bardzo dużo godzin na niej spędziłem, zarabiając na swój majątek.

C: Od kiedy posiadasz tunera programowego? I czy miałeś inny oprócz tego?
O: Tunera posiadam od 11 lutego tego roku, wcześniej nie posiadałem żadnego innego tunera.

C: Czy pamiętasz, od kogo zakupiłeś owego tunera programowego?
O: Niestety nie pamiętam, od kogo go zakupiłem.

RhxS8xl.png

C: Czy tuner podoba ci się w 100%? Czy może są minusy?
O: Są oczywiście minusy, ponieważ z takiego tunera się nie zarabia ogromnie dużo, ale za to jest dużo zabawy!

C: Czy posiadasz swoje ulubione auto na serwerze?
O: Nie mam ulubionego pojazdu, ale bardzo często jeżdżę Buffalo C
hallengerem.

C: Przejdźmy do życia realnego, kim chciałbyś zostać w przyszłości?
O: Chciałbym zostać menagerem w jakieś firmie lub zakładzie.

C: Czy grasz w jakieś inne gry oprócz Multi Theft Auto? I jaka jest twoja ulubiona?
O: Tak gram jeszcze w Euro Truck Simulator 2, czasami w The Forest, a nawet czasem jakiś Need For Speed, ale ulubionej gry nie 
posiadam.

Cq3k7jF.png

C: Jaki aktualnie posiadasz majątek na serwerze i czy jesteś z niego zadowolony?
O: Nie liczyłem, jaki posiadam majątek, ale jest spory i jestem z niego bardzo zadowolony.

C: Czy posiadasz jakiś swój ulubiony gatunek muzyczny? Jak tak to, jaki to wykonawca?
O: Moimi ulubionymi gatunkami muzycznymi są rap, muzyka klubowa oraz muzyka elektroniczna, nie posiadam swojego ulubionego artysty muzycznego.

C: Oglądasz filmy bądź seriale, jeżeli tak masz jakieś ulubione tytuły?
O
Nie oglądam żadnych seriali, ani też filmów.

C: Jak oceniasz społeczność serwera? Jest dobre czy jednak nie?
O: Społeczność serwera jest bardzo fajna, ale oczywiście też zdążają się wyjątki.

C: Dobrze to już by było na tyle, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
O: Tak chciałbym pozdrowić całą organizację Chłopaki Do Wzięcia oraz graczy @Damian232345, @Filipenno16cm, @Raven16cm, @Mesh*CDW.

C: Również pozdrawiamy, dziękuję za wywiad oraz życzę miłego dnia!
O: Bardzo dziękuje za ten wspaniały wywiad!

LTMqDtw.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca Artykułu: Trainee @Cyrkvs

Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.