Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na J.o.K.e.R

siema.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: szyms14
Nick oskarżonego: Joker
Powód skargi: Brak kompetencji przy wykonywaniu reportów.
Data zdarzenia: 23.03 13:15
Dowody: 

Spoiler

ECKddeA.png

Opis sytuacji: Wysyłam reporta, by wytepał pojazd z mojej bazy, który nie należy do mnie, a on odmawia. Piszę mu, że SARA nie ma na serwerze, a on trzyma przy swoim, proponując żebym wezwał taxi (XD).

Mówiąc tak szczerze byłem zamotany i myślałem że to jest twoje auto dlatego nie tepałem, a z tą taxi już sam dokładnie nie pamiętam o co mi chodziło więc mogę przeprosić tylko, trzeba było napisać do mnie na pm że dlaczego ja tego nie wytepałem. Człowiek nie robot czasami błędy popełnia. 

PS: Treść reporta była totalnie inna niż to co chciałeś 

2023-03-23 13:18:15    siema.    siema.    J.o.K.e.R    utknalem
2023-03-23 13:18:04    siema.    siema.    J.o.K.e.R    umieram
2023-03-23 13:14:35    siema.    siema.    J.o.K.e.R    chce ktos ev zrobic?

To są jedyne reporty wysłane przez Ciebie tego dnia w okolicach podanej godziny. Pamiętaj na przyszłość wpisywać konkretną treść reporta. 

Cała sytuacja wygląda na zwykłe nieporozumienie, dlatego też po prostu ostrzegam supportera, aby był bardziej uważny. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.