Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Semyaaza,Tubas, Emciok

EndriuK

Rekomendowane odpowiedzi

Login: EndriuK
Nick oskarżonego: Semyaaza, Tubas, Emciok
Powód skargi: Faworyzacja kolegi z org oraz frakcji, brak jakiejkolwiek reakcji na prowokacje, oraz pisanie na caps locku 
Data zdarzenia: 21.03.2023
Dowody: logi , z tego co wiem wszyscy byli na randze 🙂 

Spoiler

[2023-03-21 23:17:57] [Output] : (113) Emciok: 6 :3
[2023-03-21 23:17:57] [Output] : (87) BoseQ: i CO
[2023-03-21 23:18:00] [Output] : (87) BoseQ: KTO WYGRAL
[2023-03-21 23:18:01] [Output] : (87) BoseQ: SAPD GURA
[2023-03-21 23:18:02] [Output] : (135) Tubas: XD
[2023-03-21 23:18:02] [Output] : (20) xanny: miss
[2023-03-21 23:18:04] [Output] : (22) EndriuK: xDD
[2023-03-21 23:18:06] [Output] : (87) BoseQ: W CS I TU WYGRALISMY
[2023-03-21 23:18:08] [Output] : (87) BoseQ: eZ
[2023-03-21 23:18:09] [Output] : (136) Sztefii: Prowokacje?
[2023-03-21 23:18:10] [Output] : (145) semyaaza: 10;1 dla nas

Opis sytuacji: Więc tak kolega uciekał przed SAPD, został złapany i wsadzony do radiowozu, gdzie milicja zaczęła prowokować, gracz boseQ na służbie dopuścił się prowokacji na caps locku, oskarżeni nie zareagowali na to w żadnym stopniu.

Nie raz któraś z osób biorących udział w pościgu pisała do nas w wiadomości prywatnej na serwerze o jakiś wynikach typu "1:2", "przekaż dla Emcioka "2:1" lub tego podobne. Sam Sztefii, który był uciekinierem pisał do jednego z funkcjonariuszy tym samym prowokując go. Oprócz faktycznego CapsLocka nie widzę tutaj zachowania, które mogłoby zasługiwać na ostrzeżenie, swego rodzaju "rywalizacja" między SAPD, a uciekającym była całkiem spora (pościg trwał bardzo długo), dlatego funkcjonariusz BoseQ postanowił "uczcić" koniec pościgu używając wielkich liter podkreślając swoje zadowolenie z końca całej akcji.

Nie mam nic więcej do dodania, czekam na odpowiedź RCON.

Hej! Zacznijmy od tego, że główna prowokacja była ze strony gracza @Sztefii, który pisał do każdego funkcjonariusza biorącego udział w pościgu teksty typu ,,1;2'' ,,NOBY z sapd''- zatem główne prowokacje były właśnie od niego, mimo to, Sztefii nie został w żaden sposób ukarany przez nas. Administracja RCON z resztą może sama sprawdzić logi tego gracza, oraz jego sposób wyrażania się, który no nie był na wysokim poziomie. 
Tak jak napisał wyżej Tubas - nie nastąpiło tutaj zachowanie, które miałoby być ukarane czymś więcej niż ostrzeżeniem. 

Ode mnie to tyle, czekam na werdykt Administracji RCON.

@semyaaza Co do prowokacji , to gracz Emciok zaczął prowokacje na służbie, my do niego nic nie pisaliśmy, a on do nas pisał, więc daruj sobie

[2023-03-21 22:33:49] [Output] : (188) Emciok: w cs przegraliscie tu tez przegracie

[2023-03-21 22:34:12] [Output] : (188) Emciok: gosciu nas jest 40-tu

[2023-03-21 22:36:29] [Output] : G> Emciok: sztefi 1v1 na tym dm?

Wszystko ładnie pięknie, ale zakładając, iż było to przy drodze, zawsze mógł tam jechać gracz, który widziałby takie coś, dobra opinia o SAPD i administracji: 

-

chyba bydło ? 

image.png.462b1c656835795d8271531b38c1f078.png

image.thumb.png.01c36ff1c72a067a0763f0d711e1e0fe.png

Także chciałbym o sprawdzenie logów Semyaaza przez cały okres czasu z podejrzeniem jakis specow lub wsiadania, ponieważ gdy uciekalismy łodzią napotkaliśmy jakieś dziwne ruchy wody za nami , spec mogł byc na gracza EndriuK, Sztefii, Ajda , 19bomber77Logi od 23:00 do 23:17 - zresztą mozecie sprawdzic nie tylko  ją nigdy nie wiadomo 🙂 

co do latania na jp nie będe komentował, bo jest to, już sprawa frakcyjna 

Co do speców - żadnych speców nie było na Was ani teleportów - przynajmniej z mojej strony, tym bardziej rzekomego ''wytepania'' z łódki (funkcjonariusz miał przygotowane komendę na kajdanki). Co do użycia jetpacka - tak, użyłam jetpacka, ponieważ po skoku na łódkę się najzwyczajniej zbugowałam, zatem musiałam ''wylecieć'' aby się odbugować 🙂
Mam nadzieje, że wszystko zostało Wam wytłumaczone oraz wyjaśnione 🙂

Z poważaniem, semyaaza

Jedyne co mogę dodać, to moje stanowisko dotyczące braku reakcji na "prowokacje i pisanie na caps locku", w tamtej chwili byłem przekonany że jako obie strony wykonujemy tzw. "pstryknięcia w nos", ze względu na to że obie strony pisały dokładnie to samo, I W TAMTYM MOMENCIE nikt z tym problemu nie miał, traktowaliśmy to tak jak pisze jako takie typowe pstryknięcia w nos, coś w stylu jakbyś autem w lampe uderzył a ktoś mu napisał gz, także jeżeli przeszkadza wam i zauważacie po takim czasie dopiero niedokładności z mojej jak i moich kolegów strony to przepraszam. Całą resztę wyjaśnili kumple wyżej.

W dniu 22.03.2023 o 23:26, EndriuK napisał:

Także chciałbym o sprawdzenie logów Semyaaza przez cały okres czasu z podejrzeniem jakis specow lub wsiadania, ponieważ gdy uciekalismy łodzią napotkaliśmy jakieś dziwne ruchy wody za nami , spec mogł byc na gracza EndriuK, Sztefii, Ajda , 19bomber77Logi od 23:00 do 23:17 - zresztą mozecie sprawdzic nie tylko  ją nigdy nie wiadomo 🙂

Nic z tych sytuacji nie miało miejsca.

Rozumiem kontekst całej sytuacji, ale apeluję mimo wszystko do administracji - nieważne czy są to żarty czy nie - o stosowanie się do regulaminu i zarówno jego egzekwowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.