Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z nowym pracownikiem frakcji S.A Transport Corporation - wsiur

mokremajty12

Rekomendowane odpowiedzi

8j19Ivl.png
naTqDnE.png

Witajcie drodzy gracze! Z tej strony Trainee @Cyrkvs, w dniu dzisiejszym miałem przyjemność przeprowadzić wywiad z nowym pracownikiem frakcji S. A. Transport Corporation, czyli @wsiur. Zapraszam do zapoznania się niżej!

Gzqqb1L.png

C@Cyrkvs | W@wsiur

C: Witam, Trainee Cyrkvs z Redakcji Prasowej Project News.
W: Witam, z tej strony Adept wsiur z San Andreas Transport Corporation!

C: Więc na początek, kim jest "wsiur" prawdziwym życiu?
W: Młodym chłopakiem licealistą. Mam na imię Maksymilian, mam 17 lat i uczęszczam do 3 klasy szkoły średniej.

C: Jakie było twoje odczucie, gdy zobaczyłeś wyniki na forum i zostałeś tam wymieniony?
W: Z pewnością odczułem radość i dumę, widząc swój pseudonim w wynikach, aczkolwiek wiedziałem, że czeka mnie spora odpowiedzialność.

C: Jak oceniasz atmosferę we frakcji i czy jesteś w niej lubiany?
W: Uważam, że atmosfera we frakcji jest sprzyjająca, ludzie są bardzo pomocni, aczkolwiek o stosunku do mnie nie mam co powiedzieć. Natomiast jestem zdania, że nikomu nie szkodzę swoją obecnością.

C:  Jaki aktualnie posiadasz majątek w grze i czy jesteś z niego zadowolony?
W: Majątek, którym dysponuję na serwerze, to jest około 3 miliony dolarów. Czy jestem z niego zadowolony? Prawdę mówiąc, nie myślałem o tym, mógłbym mieć zapewne powyżej 5 milionów, aczkolwiek jakoś bardzo mi to nie przeszkadza.

N1hq4HM.png

C: Czy zamierzasz zostać dłużej we frakcji, czy może nie?
W: Moje plany co do frakcji SATC to oczywiście dostanie się jak najwyżej, aczkolwiek jest jeden czynnik niezwiązany z tą frakcją, który może sprawić, że ponownie zmienię barwy.

C: Czy była inna frakcja niż S. A. Transport Corporation? I dlaczego już w niej nie jesteś?
W: Zanim zawitałem do San Andreas Transport Corporation, byłem ratownikiem medycznym we frakcji SAMD. Zawitałem tam w Sierpniu 2022 aż do Stycznia 2023, natomiast powodem odejścia nie chcę się publicznie dzielić.

C: Przejdźmy do życia realnego, jakie jest twoje hobby?
W: Bez wątpienia moimi hobby, z którym wiąże swoją codzienność, jest granie w gry i kolarstwo. Aczkolwiek na drugim planie również jest motoryzacja, motosport, elektronika i nauki ścisłe.

C: Czy grasz w jakieś inne gry oprócz Multi Theft Auto? Jaka jest twoja ulubiona?
W: Z perspektywy ostatnich tygodni gram prawie tylko w MTA, ale to z powodu długów. Poza nim bardzo dużo gram w CS:GO, Forza Motorsport 7, Minecraft, seria S.T.A.L.K.E.R., F1 2021, Terraria. Natomiast moją ulubioną grą bez wątpienia jest Red Dead Redemption 2.

C: Czy posiadasz jakiś swój ulubiony gatunek muzyczny? Jeżeli tak to, jaki to wykonawca?
W: Wskazać mi konkretny gatunek będzie trudno, bo tak naprawdę moje gusta rozciągają się przez oldschoolowy rap/hiphop, rock, metal albo trap. Łatwiej będzie mi z wykonawcą, a nimi są przede wszystkim Linkin Park.

C: Jaki cel posiadasz aktualnie obrany w administracji serwera?
W: Jako osoba ambitna zawsze stawiam sobie za cel wspinanie się po drabince kariery, przeszkodą jest bez wątpienia lenistwo. Reasumując, na pewno awansowanie wyżej.

C: Czy otrzymałeś już jakieś upomnienie/minusa we frakcji?
W: Na tę chwilę nie dostałem w SATC żadnego minusa i upomnienia oraz nie zamierzam. Natomiast w SAMD zdarzyło się jedno pouczenie.

C: Czy frakcja S. A. Transport Corporation podoba ci się, czy jednak nie do końca?
W: Frakcja San Andreas Transport Corporation jest dla mnie drugą najbardziej interesującą frakcją po San Andreas Medical Department. Także bez wątpienia podoba mi się i zostanę tutaj na dłużej.

C: Dobrze to już by było na tyle, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
W: Tak, trochę będzie tych pozdrowień. Przede wszystkim pozdrawiam @Banan99, @Gaga, @NOOD, całe Network Trouble, SATC, Racing Club i administrację!

C: Również pozdrawiamy, dziękuję za wywiad oraz życzę miłego dnia!
W: Ja też serdecznie dziękuję za wywiad, miłego dnia życzę.

SIqNCS0.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca Artykułu: Trainee @Cyrkvs^nvd

Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.