Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Dawidek0

bestia66

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 2009
Login: imgores
Nick oskarżonego: Dawidek0
Powód skargi: Niespłacenie długu w wyznaczonym terminie.
Data zdarzenia: Umowa została przez nas zawarta w dniu 19.02.2023, natomiast czas na spłacenie reszty pieniędzy wynosił miesiąc, czyli do 19.03.2023.
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2023-02-19_18-24-02.png

mta-screen_2023-02-19_18-25-39.png

mta-screen_2023-02-19_18-26-13.png

Opis sytuacji: Wystawiłem pojazd marki Comet GT (VUID: 13438) na giełdzie. Po pewnym czasie zgłosił się do mnie gracz Dawidek0, który zaproponował kupienie pojazdu za kwotę 800.000$, lecz w raty. Wpłata wstępna wynosiła 90.000$, a reszta kwoty (710.000$) miała zostać spłacona w ustalonym przez nas terminie, czyli równy miesiąc od zakupu. Gracz zgodził się, ja również i dokonaliśmy transakcji. Początkowo gracz odpisywał na moje wiadomości, lecz z biegiem czasu, gdy dochodziło do terminu spłaty - kontakt urwał się, mimo że gracz zgodził się, że nie będzie unikał kontaktu. Minął termin, a pieniędzy na moim koncie dalej brak. Dodam jeszcze, że gracz wielokrotnie zmieniał nazwę profilu na platformie Discord, nie wiem jak sytuacja miewa się w grze, gdyż od momentu dokonania transakcji, nie widziałem owego gracza na serwerze. Domyślam się, że był to zabieg spowodowany w celu mojej dezorientacji, w celu uniknięcia spłaty.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.png.067e0e06c14039cc265382b08db62f1a.png

Gracz obecnie jest zbanowany w związku z inną sprawą. Tym samym skarga zostaje dopisana do jego konta. Według regulaminu, Administracja serwera nie zwraca pozostałej niespłaconej kwoty, zadłużony gracz zostaje zbanowany. Warunkiem odbanowania jest spłata długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.