Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Guzik

Mirek*Blacharz

Rekomendowane odpowiedzi

XpPRfiq.png

naTqDnE.png

Witajcie moi drodzy, z tej strony Trainee @Mirek*Blacharz z Redakcji Prasowej Project News. Dziś mam dla Was wywiad z graczem @Guzik, odpowiedział na kilka naszych pytań.

Gzqqb1L.png

M: @Mirek*Blacharz G: @Guzik

M: Dzień dobry, z tej strony Trainee Mirek*Blacharz z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbyś udzielić naszym czytelnikom odpowiedzi na kilka pytań?
G
Witam, z tej strony starszy prezenter Guzik. Jasne, bardzo chętnie odpowiem na wasze pytania.

M: Dobrze, to na początek opisz nam, kim tak naprawdę jesteś.
GNazywam się Kuba, jestem osobą, z którą można nawiązać łatwo kontakt oraz porozmawiać, na serwerze Project RPG jestem zazwyczaj codziennie.

M: Rozumiem, od kogo się dowiedziałeś o Multi Theft Auto?
GCiężko mi o tym opowiedzieć, bo to było 5 lat temu, ale jak dobrze pamiętam to z u jednego z moich znajomych, zobaczyłem jak gra w Multi Theft Auto, no i postanowiłem, że też sobie zainstaluje.

M: Od kogo dowiedziałeś się o serwerze Project RPG?
GOd Mojego Przyjaciela @Szender.mt, ponieważ graliśmy na innym serwerze i postanowiliśmy odwiedzić serwer Project RPG.

M: Czy dla ciebie, początki na serwerze Project RPG były skomplikowane?
GPoczątki na serwerze nigdy nie są łatwe i proste, w moim przypadku po wejściu na serwer wsiadłem w żółtą taksówkę na spawnie w San Fierro, pojechałem z kierowcą do Bayside Marine, w celu zarobienia pierwszej gotówki w pracy magazyniera.

M: Jakie obecnie posiadasz samochody?
GObecnie posiadam Duchomobil oraz Fortune Rocket Bunny.

M: Rozumiem, który z nich ci się najbardziej podoba i dlaczego?
GNajbardziej podoba mi się Fortune, bardzo ładnie się prezentuje na podjeździe mojego domku.

FsJkcRN.png

M: Dobrze, czy byłeś kiedykolwiek w jakiejś frakcji?
GTak byłem we Frakcji San Andreas Fire Departament, San Andreas Road Assistance oraz San Andreas Medical Departament, San Andreas Transport Corporation, wszystkie wyżej wymienione frakcje sprawiały mi przyjemność w robieniu minut oraz odgrywania RP.

M: Mhm, w której frakcji było ci najlepiej, ile czasu w niej byłeś?
G:  We frakcji SATC byłem ponad 5 miesięcy i bardzo przyjemnie mi się tam pracowało, próbowałem kiedyś pobić rekord minut zdobytych w ciągu tygodnia, lecz mi się to nie udało.

M: O! San Andreas Transport Corporation, jaką rangę w owej frakcji miałeś?
GWe frakcji San Andreas Transport Corporation, miałem rangę  Doświadczony Szofer, wbicie rangi nie sprawiało mi problemu i wbiłem ją bardzo szybko.

M: Super! Ile czasu jesteś w biznesie ProjectFM i na jakiej randze się znajdujesz?
G: Jak dobrze moja pamięć pamięta, co rzadko się zdarza, było to około 3 miesiące i jestem na Randze Starszy Prezenter.

M: Dobrze, ode mnie to wszystko. Dziękuje za odpowiedzenie na nasze pytania, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
GChciałbym Pozdrowić całe ProjectFM @Kulek, jak i @Jezus_Carbonara. Dziękuje również.

M: Do zobaczenia!
GDziękuje bardzo, że mogłem udzielić wam odpowiedzi, do zobaczenia!

XGwBbve.png

Dziękuje bardzo za przeczytanie naszego wywiadu, mam nadzieje, że się Wam on spodobał!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News: Trainee @Mirek*Blacharz
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.