Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na RiKi

skalo

Rekomendowane odpowiedzi

Login: skalo

Nick oskarżonego: @RiKi

Powód skargi: nadanie punktów za nie wiem za co (nie pisze skargi za na daną karę tylko xhce się dowiedzieć za co mam te punkty xd) 

Data zdarzenia: 24.12.2020

Dowody: 

Opis sytuacji: trochę bekowa sytuacja wchodzę sobie spokojnie na forum jak co dzień a tutaj wyskakuje mi powiadomienie ze mam punkty tylko nie wiem nawet skąd one i tez trochę dziwna sprawa bo jestem na 100% pewny że nie łamałem regulaminu chyba ze raz napisałem u jednego gracza w apelacji zeby zastosował sie do wzoru ale to dawnooo było więc za co ja dostałem j e? XD

IMG_20201224_064218.jpg

Już mówię o co chodzi.

Karę dostałeś za ten post:

Ten post nic nie wnosi do tematu błędu. Moim zdaniem jest to nabijanie postów, lecz to nie wszystko.
W notatce dla użytkownika napisałem również podpunkt regulaminu, który złamałeś: "W wątku wypowiadać może się tylko i wyłącznie autor oraz administracja".

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt! 😄

Czekam na odpowiedź RCON.

15 minut temu, RiKi napisał:

Już mówię o co chodzi.

Karę dostałeś za ten post:

Ten post nic nie wnosi do tematu błędu. Moim zdaniem jest to nabijanie postów, lecz to nie wszystko.
W notatce dla użytkownika napisałem również podpunkt regulaminu, który złamałeś: "W wątku wypowiadać może się tylko i wyłącznie autor oraz administracja".

Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt! 😄

Czekam na odpowiedź RCON.

Em w błędach wolno sie raczej wypowiadac ponieważ wielee osób się wypowiada i chyba jakoś nie ma punktów? I też powiedz mi co tam napisałem bo jest w archiwum więc no xd a i tez cos mi sie przypomina ze jak cos tam pisałem to po chwili ktos zamykał wątek wiec dales karę za cos czego ktos inny nie dal kiedys troche dziwne 

23 minuty temu, skalo napisał:

Em w błędach wolno sie raczej wypowiadac ponieważ wielee osób się wypowiada i chyba jakoś nie ma punktów? I też powiedz mi co tam napisałem bo jest w archiwum więc no xd a i tez cos mi sie przypomina ze jak cos tam pisałem to po chwili ktos zamykał wątek wiec dales karę za cos czego ktos inny nie dal kiedys troche dziwne 

Możliwe, że nie widzisz posta, ponieważ go ukryłem, żeby nie zaśmiecał tematu. Jeżeli mam zostać ukarany to administracja wszystko widzi więc z tym nie będzie problemu. Wystarczy poczekać.

Pozostawiam skargę administracji RCON.

2 minuty temu, RiKi napisał:

Możliwe, że nie widzisz posta, ponieważ go ukryłem, żeby nie zaśmiecał tematu. Jeżeli mam zostać ukarany to administracja wszystko widzi więc z tym nie będzie problemu. Wystarczy poczekać.

To zrób ss i pokaz ponieważ dalej nie wiem za co DOKŁADNIE dostałem 

Emm zobacz historie edytowania postu? Gracz nie pokazał jak to wygląda nawet to napisałem zeby pokazał bo na 100% nie pokazał nawet zdjęcia a jak widać teraz jest zdjęcie więc wiesz i według mnie punkty za nic a i tes mówisz ze tylko administracja moze to czemu inne osoby napisaly cos tam a nie mają punktów? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.