Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Limek

Mirek*Blacharz

Rekomendowane odpowiedzi

7I6AW1V.png

naTqDnE.png

Witajcie! Z tej strony Trainee @Mirek*Blacharz. Chciałbym was zaprosić do krótkiego wywiadu z graczem @Limek!

Gzqqb1L.png

M: Mirek*Blacharz | L: Limek

M: Witam, tu Mirek*Blacharz z redakcji Project News, czy chciałbyś udzielić odpowiedzi na kilka moich pytań?
L: Cześć, a ja jestem Limek i z chęcią odpowiem na Twoje pytania.

5m7pY0P.png

M: Okej, a więc na początek opowiedz nam coś o sobie, czym się zajmujesz itp.
L: Mam na imię Kamil i mam 19 lat. W wolnym czasie lubię sobie w coś pograć. Aktualnie uczęszczam do ostatniej klasy technikum o profilu informatycznym.

M: Rozumiem, jak dowiedziałeś się o serwerze Project RPG, oraz platformie Mutli Theft Auto?
L: No tutaj jest dość fajna historia, bo gdzieś w młodości oglądając YouTube'a zobaczyłem, że ktoś gra sobie w MTA. No i powszechnie mnie to zaciekawiło bardzo, bo Grand Theft Auto San Andreas było w top 5 moich ulubionych gier w dzieciństwie. Potem gdzieś się o tym zapomniało i grałem w inne gry. Ubiegłego roku mój kolega Moro namówił mnie do wspólnego grania. Oczywiście zgodziłem się i zagrałem razem z nim. To było 22 sierpnia, praktycznie na sam koniec wakacji.

M: Dobrze, na jakiej pracy zarobiłeś pierwsze pieniądze, i co kupiłeś za pierwsze pieniądze?
L: No pierwsze pieniądze zdecydowanie zarobiłem na magazynie, aby podbić sobie RP. Następnie pierwszym autem była Manana, ale potem gdzieś zobaczyłem, jak inny gracz handluje autami, więc z kolegą również zaczęliśmy handlować, przynajmniej próbować.

M: O! Bardzo interesujący temat handlu pojazdami. Rozwiniesz go trochę dalej?
L: No pewnie! Kupowałem przeważnie Manany, Perenniale oraz Moonbeamy. Wystawiałem ja w takiej cenie, aby zarobić chociaż 500$. Do dziś nie pamiętam ID swojego pierwszego auta.

M: Zatem jaki pojazd lub pojazdy posiadasz teraz?
L: Teraz posiadam Glendale, czyli duchomobil z eventu, Sultana kombi, Bensona oraz Moonbeama. Planuję kupić kilka  pojazdów, ale na razie nie powiem, jakie jeszcze.

qFXgdK6.png

M: Który jest Twoim ulubionym i dlaczego?
L: Moim ulubionym pojazdem jest zdecydowanie Sultan. Nic innego mnie nie przekonuje tak, jak jego wygląd, jest super! Z racji, że Sultan kombi jest na serwerze i wygląda naprawdę świetnie, postanowiłem go kupić. Moi znajomi z serwera polecali go pod aplikację transportową, ze względu na jego prędkość czy też fizykę jazdy, zwany na serwerze handlingiem.

M: Jasne, czy należysz do jakiejś organizacji?
L: Tak, aktualnie jestem w organizacji The Crips, ale zarząd zaproponował zmianę nazwy, która została zaakceptowana i już wkrótce się pojawi.

M: W Ilu organizacjach już byłeś? Jeżeli je pamiętasz, możesz je wymienić?
L: O jeju, nie wiem, czy jakiejś nie pominę. Pierwsza była organizacja 888 VVIN BREAD, drugą było Gentlemen's Club, trzecią zaś Vintage i teraz czwartą jest The Crips.

M: Która według Ciebie była najlepsza?
L: Myślę, że Gentlemen's Club miało coś w sobie. Od początku mojego grania nigdzie nie bawiłem się tak jak w GC. Do dziś nie zapomnę naszych przejazdów po San Fierro, jak wracaliśmy, na bazę to wracaliśmy z ponad dwudziestoma graczami, oraz kilkoma jednostkami policji.

M: A byłeś kiedykolwiek we frakcji?
L: Tak, byłem w SARA oraz w SATC, ale obecnie nie jestem w żadnej frakcji.

M: Która frakcja jest Twoim marzeniem?
L: Tutaj nie wiem, jak wyglądają inne frakcje z wewnątrz, więc ciężko powiedzieć.

M: Zatem po tak długiej historii, ile czasu poświęciłeś dla ProjectRPG?
L: Dla całego serwera ProjectRPG poświęciłem ponad 1100 godzin.

M: Rozumiem, czy po tak długim czasie nie znudziło Ci się granie?
L: Można powiedzieć, że tak. Wszystko nudzi się po czasie.

M: Grasz sam, a może posiadasz ekipę do grania?
L: Aktualnie gram sam, ale mam kilku znajomych do grania.

M: Zatem ilu znajomych poznałeś na serwerze?
L: Z 15-25 osób. Z większością cały czas mam kontakt.

M: Jeszcze dopytam o biznesy, oprócz naszej redakcji byłeś gdzieś jeszcze?
L: Nie, w Project Newsie jestem po raz drugi.

M: To teraz czas na pytanie pod tytułem: Kto jest Twoim ulubionym prezenterem ProjectFM?
L: Nie mam swojego ulubionego prezentera, ale bardzo przydałby mi audycje graczy @Stasiekk, @MaTher* oraz @zer0stresuu.

M: Super, dziękuję Ci bardzo za udzielenie odpowiedzi na moje pytania. Czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
L: A ja dziękuję tobie za bardzo ciekawy wywiad. Na pewno chciałbym pozdrowić ciebie oraz wszystkich czytelników wywiadu.

M: Pozdrawiam do zobaczenia!
L: Do zobaczenia!

kTzBDGe.png

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu: Trainee   @Mirek*Blacharz
Grafiki: Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja: Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.