Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Limek

Mirek*Blacharz

Rekomendowane odpowiedzi

7I6AW1V.png

naTqDnE.png

Witajcie! Z tej strony Trainee @Mirek*Blacharz. Chciałbym was zaprosić do krótkiego wywiadu z graczem @Limek!

Gzqqb1L.png

M: Mirek*Blacharz | L: Limek

M: Witam, tu Mirek*Blacharz z redakcji Project News, czy chciałbyś udzielić odpowiedzi na kilka moich pytań?
LCześć, a ja jestem Limek i z chęcią odpowiem na Twoje pytania.

5m7pY0P.png

MOkej, a więc na początek opowiedz nam coś o sobie, czym się zajmujesz itp.
LMam na imię Kamil i mam 19 lat. W wolnym czasie lubię sobie w coś pograć. Aktualnie uczęszczam do ostatniej klasy technikum o profilu informatycznym.

M: Rozumiem, jak dowiedziałeś się o serwerze Project RPG, oraz platformie Mutli Theft Auto?
L: No tutaj jest dość fajna historia, bo gdzieś w młodości oglądając YouTube'a zobaczyłem, że ktoś gra sobie w MTA. No i powszechnie mnie to zaciekawiło bardzo, bo Grand Theft Auto San Andreas było w top 5 moich ulubionych gier w dzieciństwie. Potem gdzieś się o tym zapomniało i grałem w inne gry. Ubiegłego roku mój kolega Moro namówił mnie do wspólnego grania. Oczywiście zgodziłem się i zagrałem razem z nim. To było 22 sierpnia, praktycznie na sam koniec wakacji.

M: Dobrze, na jakiej pracy zarobiłeś pierwsze pieniądze, i co kupiłeś za pierwsze pieniądze?
LNo pierwsze pieniądze zdecydowanie zarobiłem na magazynie, aby podbić sobie RP. Następnie pierwszym autem była Manana, ale potem gdzieś zobaczyłem, jak inny gracz handluje autami, więc z kolegą również zaczęliśmy handlować, przynajmniej próbować.

M: O! Bardzo interesujący temat handlu pojazdami. Rozwiniesz go trochę dalej?
LNo pewnie! Kupowałem przeważnie Manany, Perenniale oraz Moonbeamy. Wystawiałem ja w takiej cenie, aby zarobić chociaż 500$. Do dziś nie pamiętam ID swojego pierwszego auta.

M: Zatem jaki pojazd lub pojazdy posiadasz teraz?
LTeraz posiadam Glendale, czyli duchomobil z eventu, Sultana kombi, Bensona oraz Moonbeama. Planuję kupić kilka  pojazdów, ale na razie nie powiem, jakie jeszcze.

qFXgdK6.png

M: Który jest Twoim ulubionym i dlaczego?
LMoim ulubionym pojazdem jest zdecydowanie Sultan. Nic innego mnie nie przekonuje tak, jak jego wygląd, jest super! Z racji, że Sultan kombi jest na serwerze i wygląda naprawdę świetnie, postanowiłem go kupić. Moi znajomi z serwera polecali go pod aplikację transportową, ze względu na jego prędkość czy też fizykę jazdy, zwany na serwerze handlingiem.

M: Jasne, czy należysz do jakiejś organizacji?
LTak, aktualnie jestem w organizacji The Crips, ale zarząd zaproponował zmianę nazwy, która została zaakceptowana i już wkrótce się pojawi.

M: W Ilu organizacjach już byłeś? Jeżeli je pamiętasz, możesz je wymienić?
LO jeju, nie wiem, czy jakiejś nie pominę. Pierwsza była organizacja 888 VVIN BREAD, drugą było Gentlemen's Club, trzecią zaś Vintage i teraz czwartą jest The Crips.

M: Która według Ciebie była najlepsza?
LMyślę, że Gentlemen's Club miało coś w sobie. Od początku mojego grania nigdzie nie bawiłem się tak jak w GC. Do dziś nie zapomnę naszych przejazdów po San Fierro, jak wracaliśmy, na bazę to wracaliśmy z ponad dwudziestoma graczami, oraz kilkoma jednostkami policji.

M: A byłeś kiedykolwiek we frakcji?
LTak, byłem w SARA oraz w SATC, ale obecnie nie jestem w żadnej frakcji.

M: Która frakcja jest Twoim marzeniem?
LTutaj nie wiem, jak wyglądają inne frakcje z wewnątrz, więc ciężko powiedzieć.

M: Zatem po tak długiej historii, ile czasu poświęciłeś dla ProjectRPG?
LDla całego serwera ProjectRPG poświęciłem ponad 1100 godzin.

M: Rozumiem, czy po tak długim czasie nie znudziło Ci się granie?
LMożna powiedzieć, że tak. Wszystko nudzi się po czasie.

M: Grasz sam, a może posiadasz ekipę do grania?
LAktualnie gram sam, ale mam kilku znajomych do grania.

M: Zatem ilu znajomych poznałeś na serwerze?
L: Z 15-25 osób. Z większością cały czas mam kontakt.

M: Jeszcze dopytam o biznesy, oprócz naszej redakcji byłeś gdzieś jeszcze?
L: Nie, w Project Newsie jestem po raz drugi.

M: To teraz czas na pytanie pod tytułem: Kto jest Twoim ulubionym prezenterem ProjectFM?
L: Nie mam swojego ulubionego prezentera, ale bardzo przydałby mi audycje graczy @Stasiekk@MaTher* oraz @zer0stresuu.

M: Super, dziękuję Ci bardzo za udzielenie odpowiedzi na moje pytania. Czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
LA ja dziękuję tobie za bardzo ciekawy wywiad. Na pewno chciałbym pozdrowić ciebie oraz wszystkich czytelników wywiadu.

M: Pozdrawiam do zobaczenia!
L: Do zobaczenia!

kTzBDGe.png

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu: Trainee   @Mirek*Blacharz
Grafiki: Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja: Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.