Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na k0niex

BrachoL

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BrachoL1337
Nick oskarżonego:  k0niex
Powód skargi: Taran,skracanie + ucieczka
Data zdarzenia: okolo godziny 1:00
Dowody: Jest filmik
Opis sytuacji: Prosiłem gracza o zapłate napisał ze nie i z dumą czekał na skarge to ją dostanie,reszta na filmiku.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [34] k0niex: informuje o skardze o którą tak bardzo prosisz  🙂 (jest log bo coś mi nie działa edytor screenów)

Witam.

9 godzin temu, k0niex napisał:

przecież nawet w ciebie nie walnąłem

Dokładnie, ustaw sobie pojazd na autostradzie i jak ktoś pojedzie wjedź mu przed maskę i niech Ci płaci za szkody. Pomyśl, zanim coś napiszesz!

Oskarżony gracz otrzymał zakaz prowadzenia pojazdów na okres 24 godzin. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.