Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Woolfis

Rendirock

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rendirock

Nick oskarżonego: Woolfis

Powód skargi: Łamanie regulaminu administracji.

Data zdarzenia: 21.12.2020

Dowody: https://imgur.com/a/Hjo5R4d

https://projectrpg.pl/topic/7072-skarga-na-woolfis/

Opis sytuacji: Witam, Supporterka Woolfis dopuściła się złamania regulaminu w jednej ze skarg co widać na dowodach oraz na samej skardze która na nią była, można zauważyć że został złamany Punkt 20 oraz 22 cyt.

Cytat

20. Zabrania się korzystania z funkcji przydzielonych przez rangę administracyjną do własnych lub cudzych korzyści oraz zwiększenia przewagi nad graczem. Istnieją odstąpienia opisane w wewnętrznym regulaminie.

22. Administracji serwera zabrania się wykorzystywania informacji zawartych w wiadomościach prywatnych, czatach organizacji, frakcji oraz biznesu do własnych celów lub karania gracza.

Woolfis wyciągając wiadomości oraz informacje w nich zawarte (Punkt 22), z prywatnej rozmowy wykorzystała je w własnym celu (Punkt 20), aby zyskać przewagę nad graczem w skardze która została na nią napisana.

3 minuty temu, Woolfis napisał:

Dodam tylko to:
image.png.509e5c43e722ad79bf8023b27c59fc7e.png

To że gracz jakiś próbuje cię jak ty to ujęłaś "udupić" to co mi do tego ja go nawet nie znam, kojarzę tylko z nicku nawet zdania nie wymieniliśmy, jedyne co mogę na te oskarżenia twoje o specjalne "udupianie" to napisać że się mylisz i wcale o to nie chodzi, jeśli wymieniłem chodź jedno słowo z tym graczem (a nie było czegoś takiego), to możecie mi dać bana, ode mnie to tyle. Czekam na odpowiedź administracji. Pozdrawiam.

46 minut temu, Woolfis napisał:

Ty robisz teraz na siłę to samo. Szukasz tylko powodów, żeby mnie wywalili. Kończę tą rozmowe, nie ma sensu dalej jej ciągnąć. Poczekamy na odp rcona. 

Hmm, porównujesz mnie teraz do tamtego gracza?

"Szukasz tylko powodów, żeby mnie wywalili" - jeśli coś to jest jeden powód którym jest łamanie regulaminu czego nadal nie rozumiesz, twoim argumentem nadal jest że ktoś chce cię "udupić" na siłę, widzę że nie wiesz o co chodzi w skargach, ta akurat ma na celu to że złamałaś regulamin za co powinnaś dostać karę, to nie jest "udupianie", o co jeszcze chodzi w skargach? o "udupienie" Supportera/Supporterki, lecz moja skarga taką nie jest i proszę cię nie pisz już więcej bo nie mam zamiaru odpowiadać, jest to moja ostatnia wiadomość w tym miejscu. Czekam na RCON.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.