Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - XII edycja eventu Racing Club

xanny

Rekomendowane odpowiedzi

MPV3I5l.png

naTqDnE.png

Witam serdecznie, Academy Supervisor @xanny, z Redakcji Project News! W dniu dzisiejszym chciałbym omówić XII edycję eventu organizowanego przez Racing Club. Z góry przepraszam, że taki odstęp czasowy artykułu, lecz już jest i serdecznie zapraszam!

VDgjwdI.png

W dniu 12.03.2023 odbył się kolejny event Racing Club, tym razem był to terenowy wyścig pojazdami marki Patriot. Trasa odbywała się na Shady Cabin, oczywiście nasze dzielne frakcję, odpowiadały za zabezpieczenie trasy, na której uczestnicy mieli się ścigać, natomiast SATC, odpowiadała za przewóz ludzi z punktu A do punktu B. Na dole przedstawiam wam trasę całego wyścigu:

XGwBbve.png

5EXc2of.png

XGwBbve.png

Oczywiście nie zabrakłoby też tabelki uczestników biorących udział w takowym evencie, którą pokaże tuż po omówieniu zwycięzców wyścigu, zgarnęli oni nagrodę pieniążną za 1, 2 oraz 3 miejsce:

1. Miejsce zajął @burmistrzhehe i wygrał 30.000$
2. Miejsce zajął @Patryk4719 i wygrał 20.000$
3. Miejsce zajął @EnoNeK i wygrał 15.000$

Jak mogliśmy zauważyć, kolejny raz zajął 1 miejsce gracz o nicku @burmistrzhehe, gratulujemy oraz liczymy na kolejne sukcesy, oczywiście osobą, które zajęły 2 oraz 3 miejsce, także serdecznie gratuluję.

XGwBbve.png

WmWQdfv.png

XGwBbve.png

Teraz nasz Pressman @Limek zaprezentuję wywiad z jednym z organizatorów eventu Racing Club Supporterem @boobiesmmm.

image.png

L: @Limek | B: @boobiesmmm

L: Witam, Pressman @Limek z redakcji Project News.
B: Hej, Zastępca Szefa biznesu Racing club, @boobiesmmm, w czym mogę pomóc?

L: Czy ma Pan chwilę na udzielenie kilku pytań odnoście XII eventu RC?
B: Ależ oczywiście, że tak

L: Super, w takim razie zacznijmy od najważniejszego pytania. Ile czasu zajęło przygotowanie tej trasy?
B: Różnie tak naprawdę, są niektóre eventy, których planowanie zajmuje dłuższa chwile, natomiast zwykle rozpoczynamy prace nad eventem tuż po zakończeniu przeprowadzonego.

L: Widać, że było wszystko porządnie przygotowane, zatem ile osób brało udział w pomocy?
B: Każdy członek biznesu stara się włożyć swoją cegiełkę w lepsze jego prowadzenie, dostrzeganie błędów oraz różne inne pomoce, które zarząd zleca pracownikom.

L: Skąd pomysł na taką trasę? Była to dość wymagająca dla kierowców.
B: Pomysły czy też plany na przyszłe eventy staramy się zbierać z opinii graczy na serwerze. Pobieramy sugestie i obracamy je we własne pomysły i organizujemy wszystko tak, aby uczestnicy oraz widzowie mieli dużo radości z eventu.

L: Czy planujecie w przyszłości jakieś bardziej wymagające trasy niż ostatnia?
B: Staramy się rozwijać w każdym aspekcie związanym z motoryzacją i ciekawymi eventami w przyszłości przewidujemy dużo więcej ciekawych rzeczy, ale jak na razie objęte jest to tajemnicą.

L: Rozumiem. Jak długo trwał cały event?
B: Rozpoczęliśmy godzina 18.00 i skończyliśmy parę godzin później. Mniej więcej staramy się zachować podobne czasy prowadzenia całej akcji, aby nie był on za długi ani za krótki.

L: Zatem jak oceniasz przebieg wydarzenia?
B: Zgranie. Było parę użyć powtórek, aby stwierdzić nieczyste zagrania, a tak to bez większych komplikacji.

L: Co traktujecie jako nieczyste zagrania?
B: Wszelkiego rodzaju pity, specjalne uderzenia w pojazd przeciwnika zajechanie drogi czy cokolwiek łamiącego regulamin.

L: Dziękuję bardzo za udzielenie odpowiedzi na moje pytania. Czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
B: Również dziękuję, chciałbym pozdrowić naszych opiekunów oraz pracowników biznesu Racing Club. Dziękuje wam za zgrany zespół.

L: Do zobaczenia na następnych eventach NRC. Pozdrawiam i widzimy się na następnym evencie.
B: Hej!

XGwBbve.png

Oczywiście Senior Pressman @AlimentoS także przygotował, lecz z uczestnikiem eventu, graczem @EnoNeK.

XGwBbve.png

A: @AlimentoS | E: @EnoNeK

A: Witam, Senior Pressman @AlimentoS z redakcji prasowej Project News. Czy mógłbym zająć Panu chwilkę?
E: Cześć, pewnie!

A: W jaki sposób dowiedział się Pan o tym wydarzeniu?
E: Dowiedziałem się przypadkowo, przeglądając forum.

A: Co zmotywowało Pana do wzięcia udziału w tej edycji wyścigu?
E: Myślę, że dobra zabawa. Brałem udział już w trzech edycjach NRC i zawsze świetnie się bawiłem w tym wydarzeniu.

A: Jak daleko Pan zaszedł w dzisiejszych wyścigach?
E: W tej edycji zająłem 3 miejsce.

A: Czy opłacało się wziąć udział w tym wydarzeniu?
E: Patrząc na nagrody, które były do wygrania, to jak najbardziej się opłacało.

A: Czy planuje Pan wystartować w kolejnej edycji?
E: Mam taki plan, lecz wszystko może się zmienić.

A: Chciałby Pan kogoś pozdrowić?
E: Mojego serdecznego kolegę @lagerek.

A: Pozdrawiamy! Dziękuję bardzo za udzielenie odpowiedzi na pytania. Miłego dnia!
E: Nie ma sprawy, również dzięki i miłego dnia!

XGwBbve.png

Teraz przedstawię wam zdjęcia, jakie udało się zrobić naszemu Pressman'owi @Baleron.

k1AwIr0.png

X4haB34.gif

kglg0m8.gif

ivbV0Ds.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Autor: Academy Supervisor @xanny
Wywiad z organizatorem:
 Pressman @Limek
Wywiad z uczestnikiem: Senior Pressman  @AlimentoS
Zdjęcia do artykułu: Pressman @Baleron
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.