Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wolfis

Erpie

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Erpie
Nick oskarżonego: Wolfis
Powód skargi: Problem czytania ze zrozumieniem, wyciąganie słów z kontekstu, szeryfowanie
Data zdarzenia: 23.12.2020 koło godziny 10 rano
Dowody: Dowody są w logach
Opis sytuacji: Sytuacja wygląda tak, że zaczęło się na chacie od jakiś głupich rozmów na temat klubów, napisałem do jednego chłopa w przenośni, że chuj z niego, a nie kibic chłop odpisał xD ja dostałem warna za "obrażanie graczy" więc zaczęła się dyskusja z super supporterem, Napisałem jej, że jest pewnie 13 letnim dzieckiem, i rzuca jeżykami na prawo i lewo bo pewnie mama stoi za plecami i czyta co sie w komputerze dzieje, po tym dostałem mute 6h za "obrażanie graczy i Administracji" kiedy te słowa kierowałem tylko do niej, po tym bardzo się cieszyła i wychwalała że mam przerwę na 6 godzin do innych  graczy na /g.

Po innych zgłoszeniach na te osobę można zauważyć że wolfis próbuje za wszelką cene znaleźć się w centrum uwagi i chce być zauważona, lecz chyba nie na tym polega rola supportera.
Moim zdaniem wolfiś nie nadaje się na te pozycje, Na siłe szuka powodów do zmutowania graczy, wczoraj poprzedniego dnia także miałem pewną sytuacje z tą osobą, nie wczytała się dobrze w logi wyciągnęła kilka przekleństw z pw które były godzinę przed nałożeniem kary i co, oczywiście mute.
Nie wiem czy od każdej nałożonej kary supporter dostaje jakieś punkty, ale to idzie w złą strone, na chacie nie można rzucić przysłowiową "Kurwą" jako przecinek bo zaraz opiekunki z przedszkola się zlatują, a przypominam że wielu z nas na tym serwerze jest pełnoletnim.

Po 1. "4. Użytkownik powinien zachować pełną kulturę wypowiedzi przy interakcji ze społecznością Serwera."
Po 2. "
§ 1 Skarga złożona przez użytkownika musi być zgodna ze wzorem oraz regulaminem działu." oraz "§ 7 Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary."
Po 3. "
§ 2 Skarga powinna być napisana zachowując kulturę osobistą, wraz z zachowaniem poprawnej polszczyzny."
Po 4. Nie cieszyłam się ani nie wychwalałam. Napisałam jedynie "kim jestem z kim na plecach?". W tym momencie kiedy napisałeś że jestem 13 letnim dzieckiem z matką na plecach częściowo wjechałeś na moją mamę, a ja jestem osobą która nie pozwala obrażać rodzica. 
Po 5. "wczoraj poprzedniego dnia także miałem pewną sytuacje z tą osobą, nie wczytała się dobrze w logi wyciągnęła kilka przekleństw z pw które były godzinę przed nałożeniem kary i co, oczywiście mute." wysłałam Ci na discordzie loga gdzie wyzwałeś gracza. to, że byłam zmęczona i najpierw wysłałam Ci złe logi nie znaczy ze dostałeś złą kare. Pozatym siedziałam również na kanale ze znajomymi na publicznym na discordzie ProjectRPG i przyszedłeś, zacząłeś się kłócić o mute i na koniec rzuciłeś coś że "kobiety to k*rwa zawsze musza miec racje".

1- Cytaty dla Ciebie do brak kultury?
2- jest zgodnie ze wzorem złożona, na końcu po prostu dodałem coś od Siebie, i powodem nie jest nałozona kara, bo jak pisałem ten post to już kary nie było.
3-?
4- O prosze, znów problemy z czytaniem.. Nie napisałem że masz "Matke na plecach" tylko że Matka stoi za plecami.
5- nigdy z tobą na discordzie nie rozmawiałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.