Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiady z nowymi członkami Redakcji Prasowej

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

DXN2Mv7.png

informacje.png

Witajcie, z tej strony Senior Pressman Limek oraz Junior Pressman LeeRamirez. Z okazji ostatniej rekrutacji do naszej redakcji chcieliśmy przeprowadzić wywiady, z osobami, które się do nas dostały. Wraz z LeeRamirez podzieliliśmy się zadaniami i ruszyliśmy zadawać pytania.

Gzqqb1L.png

LR: @LeeRamirez M: @mlodyigor

LR: Witam, z tej strony Junior Pressman LeeRamirez z redakcji prasowej Project News. Chciałbym ci zadać kilka pytań odnośnie do akademii, znalazłbyś chwilkę czasu, aby na nie odpowiedzieć?
M: Cześć. Jasne. Pytaj śmiało!

LR: Super, w takim razie, jakie odczucie ci towarzyszyło, kiedy wszedłeś na forum serwera, i tam na liście osób, które dostały się do biznesu, widniał twój nick?
M: Zacznę od tego, że dołączenie do biznesu na tym serwerze było jednym z moich celów. Wchodząc na forum z nudów, ujrzałem powiadomienie, w którym zobaczyłem nagłówek „Wyniki marzec'23 - Project News". Pierwszą reakcją był szok, kiedy mój nick pojawił się na liście przyjętych osób. Potem gdy emocje opadły towarzyszyło mi szczęście.

LR: Czy po pierwszym spotkaniu biznesowym dalej robiłeś to, co wcześniej, czy od razu wziąłeś się za pisanie artykułu?
M: Powiem tak, na serwerze jedyne co robiłem, to jeździłem w poszukiwaniu zajęć. Po pierwszym spotkaniu wziąłem się za pisanie wywiadu, nad którym starałem się jak nigdy.

LR: Jacy, twoim zdaniem, są pracownicy Project News?
M: Atmosfera w Project News jest bardzo przyjemna. Miło się pracuję z innymi i fajnie z nimi pogadać.

LR: Jak widzisz swoją dalszą ścieżkę rozwoju w Project News?
M: Swoją ścieżkę widzę tak, że zdam egzamin i będę pełnoprawnym redaktorem w owym biznesie.

LR: Dlaczego wybrałeś akurat biznes Project News?
M: Ów biznes wydawał mi się najciekawszy. Poza tym w przyszłości chciałbym zostać dziennikarzem, dlatego też postanowiłem wybrać Project News.

LR: Bardzo dziękuję za udzielenie mi wywiadu, na sam koniec — czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
M: Pozdrawiam cała organizacje Montoneros, jak i cały biznes Project News oraz drogich graczy i administrację.

LR: Do widzenia!

QEq97NS.png

L: @Limek  W: @WrongWay*mv

L:  Witam, z tej strony Pressman Limek z redakcji Project News.
W: 
No elo, z tej strony Trainee WrongWay*mv z Redakcji Prasowej Project News.

L: Chciałbym CI zadać kilka pytań dotyczących marcowej akademii do Project News. Masz chwilę?
W: 
Jasne, że tak! Pytaj śmiało przyjacielu!

L: Super. Jakie uczucie towarzyszyło Ci, gdy dowiedziałeś się, że jesteś na liście osób, które dostały się do naszej redakcji?
W: 
W tamtym momencie byłem zaskoczony, przede wszystkim z faktu, iż miałem z niektórymi osobami niemiłe relacje. Niemniej cieszyłem się z wyników oraz możliwości pisania artykułów.

L:  Czy spodobało się Tobie spotkanie?
W: 
Jeszcze jak, podczas mojego pierwszego spotkania w październiku/listopadzie zostałem wyciszony, a podczas tego już nie!

L: Jak oceniasz pomoc innych osób w redakcji dla Ciebie?
W: 
Osobiście nie potrzebuje pomocy od innych, lecz jeśli jest potrzeba, staram się pomóc innym.

L: Z Twojej perspektywy, czy baza znajduje się w ciekawym miejscu?
W: 
Baza znajduje się w najlepszym miejscu, Los Santos jest jednym z lepszych miast, jeśli chodzi o biznesy, powodów jest wiele, a jednym z nich może być np. zmniejszona ilość graczy, którzy odwalają poprzez tarany innych.

L: Niestety, ale muszę pójść popytać jeszcze inne osoby, powodzenia życzę oraz zdania egzaminów!
W: 
 Dzięki bardzo, Tobie życzę samych sukcesów, miłego dnia oraz miłych przejażdżek taksówkami! 

L: Dziękuję, do zobaczenia!
W:
 Żegnaj!

TTP6HwD.png

LR: @LeeRamirez  RB: @RomanBellic

LR: Witam, z tej strony Junior Pressman LeeRamirez z redakcji prasowej Project News. Chciałbym ci zadać kilka pytań odnośnie do akademii, znalazłbyś chwilkę czasu, aby na nie odpowiedzieć?
RB: Witam serdecznie. Pewnie, znajdę chwilkę.

LR: Super, więc tak, jakie uczucie odczułeś, kiedy zobaczyłeś swój nick na liście osób, które dostały się do biznesu?
RB: Byłem wtedy zadowolony, uświadomiłem sobie, że właśnie rozpoczyna się dla mnie nowa "ścieżka" na serwerze.

LR: Wyraź, proszę swoją opinię na temat pracowników Project News.
RB: Do tej pory (a jestem w redakcji tylko miesiąc) jest miło. Każdy jest pomocny i uprzejmy wobec siebie.

LR: Jak siebie widzisz dalej w tym biznesie? Masz jakieś plany co do swojej kariery?
RB: Szczerze to nie myślałem nad tym. Mój obecny cel to ukończenie akademii, a potem liczę na to, że moja kariera potoczy się tak, abym został w jakimś stopniu rozpoznawanym redaktorem.

LR: Co zrobiłeś po pierwszym spotkaniu biznesowym, od razu wziąłeś się za pisanie artykułu czy robiłeś to, co dotychczas.
RB: Na spotkaniu nie uczestniczyłem. Niestety zatrzymały mnie sprawy prywatne. Szkolenie odbyłem następnego dnia, a odnośnie do artykułu to nie spieszyłem się, aby nie pisać przysłowiowego "byle czego". Wolałem się zastanowić nad tym, jaki artykuł pozwoli mi dotrzeć do jak najszerszego grona odbiorców.

LR: Bardzo dziękuje za udzielenie mi wywiadu, na samym końcu spytam, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
RB: Również dziękuję za miły wywiad. Pozdrawiam graczy Bigosiq, TheKrzychu13, FuziiPL, Jakubexx, Pana Redaktora LeeRamirez, organizację Kamikaze oraz cały biznes Project News!

J7I17ho.png

L: @Limek  M: @_Matekkk_

L: Witam, z tej strony Pressman Limek z redakcji Project News i chciałbym Ci zadać kilka pytań dotyczących marcowej akademii do Project News.
M: 
Cześć. Oczywiście, mogę poświęcić chwilę na odpowiedź na twoje pytania.

L: Zatem pytanie pierwsze. Jak zareagowałeś, gdy dowiedziałeś się, że się dostałeś?
M: 
Moje podanie było dobrej jakości, więc wydawało mi się od samo początku, że mam duże szanse. Więc na dobrą sprawę się nie zdziwiłem.

L:  Spotkanie, które odbyło się w środę, było według Ciebie wystarczające?
M: 
Wiadomo, zawsze jakieś pytania chodziły po głowie, ale mogliśmy śmiało pytać zarząd po zakończonym spotkaniu.

L: Jak oceniasz pomoc innych osób dla was, czyli nowych osób?
M: 
Najbardziej pomocą osobą według mnie okazał się Szymsiorek, inaczej zwany siema., bardzo szybko odpowiada na pytania i z konkretem.

L:  Czy redakcja to jest coś, w co celowałeś, czy  jednak złożyłeś podanie, bo to była najszybsza rekrutacja?
M: 
Okaże się to po napisaniu artykułu na egzamin.

L: No cóż, skończył nam się czas niestety. Ostatnie pytanie zadam. Jakie masz dalsze plany związane z redakcją?
M: 
Przyszedłem tutaj w celu sprawdzenia się, ale myślę, że może mi się spodobać.

L: Dziękuję bardzo. Czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
M:
 Pozdrawiam Richardson^nvd oraz ka6i.

rEUl6fh.png

LR: @LeeRamirez C: @Cyrkvs

LR: Witam, z tej strony Junior Pressman LeeRamirez z redakcji prasowej Project News. Chciałbym ci zadać kilka pytań odnośnie do akademii, znalazłbyś chwilkę czasu, aby na nie odpowiedzieć?
C: Witam, tak mam czas.

LR: Super, w takim razie, jakie odczucie ci towarzyszyło, kiedy wszedłeś na forum serwera, i tam na liście osób, które dostały się do biznesu, widniał twój nick?
C: Na pewno się ucieszyłem i byłem w szoku, ponieważ miałem wtedy dużo kar.

LR: Czy po pierwszym spotkaniu zacząłeś robić od razu swój pierwszy artykuł, czy dalej zajmowałeś się sprawami, które robiłeś dotychczas?
C: Zapoznałem się z materiałami i zacząłem coś działać, wypisywałem do graczy czy chcą zrobić ze mną wywiad, i nagle ktoś się zgodził, a był to Kolec, zadałem mu pytania i zrobiliśmy zdjęcia, wysłałem wywiad na forum i jakoś to wyszło. Co do drugiego pytania, to na pewno mniej pracy na pracach dorywczych.

LR: Czy według ciebie, pracownicy Project News są pomocni?
C: Tak są, niektórzy pomogli mi na discordzie poprawnie napisać wywiad.

LR: Dlaczego akurat Project News? Co było przyczyną tego wyboru?
C: Jako jedyny biznes mi to odpowiada, od nigdy nie mam problemu z ortografią i składaniem zdań.

LR: Jak dalej widzisz swoją karierę w naszej redakcji?
C: No co tu mówić awansy, plusy i same dobre rzeczy.

LR: Bardzo dziękuję za udzielenie mi wywiadu, na sam koniec — czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
C: Pozdrawiam całą redakcję Project News.

LR: Do widzenia!

Ww64mdK.png

L: @Limek  K: @Krzychu99

L:  Witam, z tej strony Pressman Limek z redakcji Project News.
K: 
Witam, z tej strony Trainee Krzychu99 z redakcji Project News.

L: Chciałbym CI zadać kilka pytań dotyczących marcowej akademii do Project News. Masz chwilę?
K: 
Tak jasne zadawaj pytania.

L: Super. Jakie uczucie towarzyszyło Ci, gdy dowiedziałeś się, że jesteś na liście osób, które dostały się do naszej redakcji?
K: 
Co ja mogę powiedzieć, byłem bardzo ucieszony oraz zadowolony, że się dostałem.

L: Czy podobało się Tobie spotkanie?
K: 
Spotkanie świetny narząd doskonale przeprowadził pierwsze spotkanie z Akademią.

L: Jak oceniasz pomoc rang wyższych?
K: W tym przypadku muszę podziękować jednej osobie z zarządu, troszeczkę pomogła na początek, jest to osoba xHamster.

L: Co planujesz po zdaniu egzaminów w Project News?
K:
 W sumie sam nie wiem, jeszcze o tym nie myślałem, wiadomo, iść w górę, ale nie wiadomo jak będzie jeszcze.

L: Niestety, ale muszę pójść popytać jeszcze inne osoby, powodzenia życzę oraz zdania egzaminów!
K: 
Dzięki za wywiad i życzę Ci też sukcesów.

L: Dziękuję bardzo za udzielenie odpowiedzi. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
K:
 Chciałbym z tej strony pozdrowić zarząd biznesu jak samo znajomych z frakcji SirKosu i RozimoN.

dIfISBh.png

LR: @LeeRamirez C: @codamy

C: Oczywiście, jestem chętny, by odpowiedzieć.

LR: Super, więc tak, jakie uczucie odczułeś, kiedy zobaczyłeś swój nick na liście osób, które dostały się do biznesu?
C: Dosyć ciężko jest mi sprecyzować to uczucie, lecz było to na pewno odczucie wyrzutu pozytywnych emocji, gdyż oczekiwałem i bardzo chciałem dostać się do waszej redakcji.

LR: Co zrobiłeś jako pierwsze po spotkaniu biznesowym?
C: Jako iż traktuję ten biznes bardzo poważnie, to postanowiłem już uczyć się materiałów szkoleniowych ze szkółki prasowej. Ponadto udałem się na orientacyjny patrol pojazdem dostępnym dla Trainee.

LR: Dlaczego akurat Project News, co było przyczyną tego wyboru?
C: Zawsze miałem pewne predyspozycje do przedstawiania myśli w sposób klarowny i zrozumiały dla innych używając wszechstronnego i czasem nawet i specjalistycznego żargonu słów więc oczekiwałem na rekrutację do Waszego biznesu i gdy taka się pojawiła, to napisałem podanie. Myślę, że redakcja prasowa Project News da mi świetne możliwości do samorozwoju osobistego i intelektualnego oraz pisania wypowiedzi w sposób jeszcze lepszy.

LR: Czy twoim zdaniem, pracownicy Project News są pomocni?
C: Nie miałem żadnej sytuacji, która wymagała pomocy mojej osobie, lecz myślę i z góry zakładam, że wasza społeczność jest świetnie zgrana i w razie potrzeby pomocna.

LR: Jak dalej widzisz swoją karierę w Project News?
C: Myślę, że z biegiem czasu, jeśli dobrze pójdzie to według mojego planu, będę wspinał się po szczeblach gradacji rang w waszej redakcji. Widzę miłą a przede wszystkim przyjemną ścieżkę kariery.

LR: Bardzo dziękuję za udzielenie mi wywiadu, na samym końcu — czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
C: Serdecznie pozdrawiam wszystkich czytających, całą redakcje Project News oraz moich znajomych, dzięki którym zacząłem grać w MTA.

wwS2ezn.png

L: @Limek  Z: @zer0stresuu

L:  Witam, z tej strony Pressman Limek z redakcji Project News. Mogę zadać kilka pytań?
Z: 
Witam serdecznie.

L: Jak zareagowałeś na to, że dostałeś się do redakcji?
Z: 
Bardzo się ucieszyłem, bo nie sądziłem, że się dostane.

L: Czy spotkanie było zbyt długie według Ciebie?
Z: 
Może niedługie tylko nudne wałkowanie tego samego, opisywanie discorda, do którego przecież każdy ma wgląd.

L: Jak wiele cennych informacji zostało przekazanych na spotkaniu?
Z: 
Jestem wzrokowcem, więc więcej się dowiedziałem, jak sam poczytałem.

L: Jak oceniasz zatem przebieg tego spotkania?
Z: 
Troszeczkę nudne, ale wynagrodziły to derby organizowane tylko dla biznesu przez xHamster.

L:  Dlaczego akurat Project News?
Z: 
Dlatego, że jest co robić. Byłem w radiu, lecz niestety przez moją głupotę zostałem wyrzucony.

L: Dziękuję bardzo za udzielenie odpowiedzi na pytania, chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
Z: 
Dziękuje również i pozdrawiam kolegów, z którymi się dostałem NEONEK i Likomek.

L: Pozdrawiam, do zobaczenia! 
Z: 
Pozdrawiam również, do zobaczenia!

3a3i9zc.png

LR: @LeeRamirez S: @SirHugel

LR:  Witam, z tej strony Junior Pressman LeeRamirez z redakcji prasowej Project News. Chciałbym ci zadać kilka pytań odnośnie do akademii, znalazłbyś chwilkę czasu, aby na nie odpowiedzieć?
S: Oczywiście, czekam na pytania.

LR: Jakie uczucie ci towarzyszyło, kiedy znalazłeś swój nick na liście osób, które dostały się do biznesu?
S: Link do tego, że się dostałem do Redakcji, podesłał mi znajomy z Organizacji, której jestem współtwórcą, pierwszym moim wrażeniem było wymyślenie tematu na pierwszy artykuł, jaki będę mógł napisać. Pomysłów miałem tak wiele, że nie wiedziałem, o czym będę chciał napisać. Bardzo się ciesze, że się do Redakcji.

LR: Co pierwsze zrobiłeś po pierwszym spotkaniu biznesowym — zacząłeś pisać artykuł czy zajmowałeś się dalej sprawami, które robiłeś wcześniej.
S: Po spotkaniu biznesowym niestety musiałem udać się do pracy na nocną zmianę i nie było mi dane wziąć udziału w evencie organizowanym przez Zarząd Redakcji. Na Nocnej zmianie zacząłem pisać swój pierwszy artykuł, ale stwierdziłem, że na razie to nie ma sensu z racji braku zdania egzaminu teoretycznego.

LR: Jak oceniasz pracowników Project News, czy są oni pomocni?
S: Sądzę, że są oni Bardzo pomocni, niektóre osoby zapamiętały więcej ze spotkania a niektórzy mniej. Zapytanie się o jakąkolwiek rzecz skutkuje bardzo szybką reakcją w uzyskaniu odpowiedzi.

LR: Dlaczego akurat redakcja prasowa, co przyczyniło się do wyboru właśnie tego biznesu?
S: Chciałem spróbować swoich sił w tym biznesie, może to prowadzić do rozwinięcia swojego zainteresowania w tej tematyce. Jestem bardzo komunikatywnym człowiekiem, także sądzę, że wywiady będą moją mocną stroną.

LR: Jak widzisz swoją dalszą ścieżkę w Project News?
S: Jak już w poprzednim pytaniu wspomniałem, Moją mocną stroną na pewno będą wywiady z graczami ProjectRPG i w tej tematyce będę chciał się rozwijać.

LR: Bardzo dziękuje za udzielenie mi wywiadu, na sam koniec, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
S: Owszem, chciałbym pozdrowić Całą organizacje Roksa i wszystkich trainee Redakcji Prasowej!
Dziękuję, że mogłem udzielić wywiadu.

S: Heeeja!

rlgNHAj.png

k1AwIr0.png

ZrVoPYj.png

flfg5nl.png

G9DYW0M.gif

nST0zMe.gif

YpLpTLD.png

0VIf9kU.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu - Pressman  @Limek
Współtwórca artykułu - Junior Pressman @LeeRamirez
Grafiki - Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja -  Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.