Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiady z nowymi członkami Redakcji Prasowej

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

DXN2Mv7.png

informacje.png

Witajcie, z tej strony Senior Pressman Limek oraz Junior Pressman LeeRamirez. Z okazji ostatniej rekrutacji do naszej redakcji chcieliśmy przeprowadzić wywiady, z osobami, które się do nas dostały. Wraz z LeeRamirez podzieliliśmy się zadaniami i ruszyliśmy zadawać pytania.

Gzqqb1L.png

LR: @LeeRamirez M@mlodyigor

LRWitam, z tej strony Junior Pressman LeeRamirez z redakcji prasowej Project News. Chciałbym ci zadać kilka pytań odnośnie do akademii, znalazłbyś chwilkę czasu, aby na nie odpowiedzieć?
MCześć. Jasne. Pytaj śmiało!

LRSuper, w takim razie, jakie odczucie ci towarzyszyło, kiedy wszedłeś na forum serwera, i tam na liście osób, które dostały się do biznesu, widniał twój nick?
MZacznę od tego, że dołączenie do biznesu na tym serwerze było jednym z moich celów. Wchodząc na forum z nudów, ujrzałem powiadomienie, w którym zobaczyłem nagłówek „Wyniki marzec'23 - Project News". Pierwszą reakcją był szok, kiedy mój nick pojawił się na liście przyjętych osób. Potem gdy emocje opadły towarzyszyło mi szczęście.

LRCzy po pierwszym spotkaniu biznesowym dalej robiłeś to, co wcześniej, czy od razu wziąłeś się za pisanie artykułu?
MPowiem tak, na serwerze jedyne co robiłem, to jeździłem w poszukiwaniu zajęć. Po pierwszym spotkaniu wziąłem się za pisanie wywiadu, nad którym starałem się jak nigdy.

LRJacy, twoim zdaniem, są pracownicy Project News?
MAtmosfera w Project News jest bardzo przyjemna. Miło się pracuję z innymi i fajnie z nimi pogadać.

LRJak widzisz swoją dalszą ścieżkę rozwoju w Project News?
MSwoją ścieżkę widzę tak, że zdam egzamin i będę pełnoprawnym redaktorem w owym biznesie.

LRDlaczego wybrałeś akurat biznes Project News?
MÓw biznes wydawał mi się najciekawszy. Poza tym w przyszłości chciałbym zostać dziennikarzem, dlatego też postanowiłem wybrać Project News.

LRBardzo dziękuję za udzielenie mi wywiadu, na sam koniec — czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
MPozdrawiam cała organizacje Montoneros, jak i cały biznes Project News oraz drogich graczy i administrację.

LRDo widzenia!

QEq97NS.png

L: @Limek  W: @WrongWay*mv

L:  Witam, z tej strony Pressman Limek z redakcji Project News.
W
No elo, z tej strony Trainee WrongWay*mv z Redakcji Prasowej Project News.

L: Chciałbym CI zadać kilka pytań dotyczących marcowej akademii do Project News. Masz chwilę?
W
Jasne, że tak! Pytaj śmiało przyjacielu!

L: Super. Jakie uczucie towarzyszyło Ci, gdy dowiedziałeś się, że jesteś na liście osób, które dostały się do naszej redakcji?
W
W tamtym momencie byłem zaskoczony, przede wszystkim z faktu, iż miałem z niektórymi osobami niemiłe relacje. Niemniej cieszyłem się z wyników oraz możliwości pisania artykułów.

L:  Czy spodobało się Tobie spotkanie?
W
Jeszcze jak, podczas mojego pierwszego spotkania w październiku/listopadzie zostałem wyciszony, a podczas tego już nie!

L: Jak oceniasz pomoc innych osób w redakcji dla Ciebie?
W
Osobiście nie potrzebuje pomocy od innych, lecz jeśli jest potrzeba, staram się pomóc innym.

L: Z Twojej perspektywy, czy baza znajduje się w ciekawym miejscu?
W
Baza znajduje się w najlepszym miejscu, Los Santos jest jednym z lepszych miast, jeśli chodzi o biznesy, powodów jest wiele, a jednym z nich może być np. zmniejszona ilość graczy, którzy odwalają poprzez tarany innych.

L: Niestety, ale muszę pójść popytać jeszcze inne osoby, powodzenia życzę oraz zdania egzaminów!
W
 Dzięki bardzo, Tobie życzę samych sukcesów, miłego dnia oraz miłych przejażdżek taksówkami! 

L: Dziękuję, do zobaczenia!
W:
 Żegnaj!

TTP6HwD.png

LR: @LeeRamirez  RB: @RomanBellic

LRWitam, z tej strony Junior Pressman LeeRamirez z redakcji prasowej Project News. Chciałbym ci zadać kilka pytań odnośnie do akademii, znalazłbyś chwilkę czasu, aby na nie odpowiedzieć?
RB: Witam serdecznie. Pewnie, znajdę chwilkę.

LRSuper, więc tak, jakie uczucie odczułeś, kiedy zobaczyłeś swój nick na liście osób, które dostały się do biznesu?
RB: Byłem wtedy zadowolony, uświadomiłem sobie, że właśnie rozpoczyna się dla mnie nowa "ścieżka" na serwerze.

LRWyraź, proszę swoją opinię na temat pracowników Project News.
RB: Do tej pory (a jestem w redakcji tylko miesiąc) jest miło. Każdy jest pomocny i uprzejmy wobec siebie.

LRJak siebie widzisz dalej w tym biznesie? Masz jakieś plany co do swojej kariery?
RB: Szczerze to nie myślałem nad tym. Mój obecny cel to ukończenie akademii, a potem liczę na to, że moja kariera potoczy się tak, abym został w jakimś stopniu rozpoznawanym redaktorem.

LRCo zrobiłeś po pierwszym spotkaniu biznesowym, od razu wziąłeś się za pisanie artykułu czy robiłeś to, co dotychczas.
RB: Na spotkaniu nie uczestniczyłem. Niestety zatrzymały mnie sprawy prywatne. Szkolenie odbyłem następnego dnia, a odnośnie do artykułu to nie spieszyłem się, aby nie pisać przysłowiowego "byle czego". Wolałem się zastanowić nad tym, jaki artykuł pozwoli mi dotrzeć do jak najszerszego grona odbiorców.

LRBardzo dziękuje za udzielenie mi wywiadu, na samym końcu spytam, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
RB: Również dziękuję za miły wywiad. Pozdrawiam graczy Bigosiq, TheKrzychu13, FuziiPL, Jakubexx, Pana Redaktora LeeRamirez, organizację Kamikaze oraz cały biznes Project News!

LR: Do widzenia!

J7I17ho.png

L: @Limek  M: @_Matekkk_

L: Witam, z tej strony Pressman Limek z redakcji Project News i chciałbym Ci zadać kilka pytań dotyczących marcowej akademii do Project News.
M
Cześć. Oczywiście, mogę poświęcić chwilę na odpowiedź na twoje pytania.

L: Zatem pytanie pierwsze. Jak zareagowałeś, gdy dowiedziałeś się, że się dostałeś?
M
Moje podanie było dobrej jakości, więc wydawało mi się od samo początku, że mam duże szanse. Więc na dobrą sprawę się nie zdziwiłem.

L:  Spotkanie, które odbyło się w środę, było według Ciebie wystarczające?
M
Wiadomo, zawsze jakieś pytania chodziły po głowie, ale mogliśmy śmiało pytać zarząd po zakończonym spotkaniu.

L: Jak oceniasz pomoc innych osób dla was, czyli nowych osób?
M
Najbardziej pomocą osobą według mnie okazał się Szymsiorek, inaczej zwany siema., bardzo szybko odpowiada na pytania i z konkretem.

L:  Czy redakcja to jest coś, w co celowałeś, czy  jednak złożyłeś podanie, bo to była najszybsza rekrutacja?
M
Okaże się to po napisaniu artykułu na egzamin.

L: No cóż, skończył nam się czas niestety. Ostatnie pytanie zadam. Jakie masz dalsze plany związane z redakcją?
M
Przyszedłem tutaj w celu sprawdzenia się, ale myślę, że może mi się spodobać.

L: Dziękuję bardzo. Czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
M:
 Pozdrawiam Richardson^nvd oraz ka6i.

rEUl6fh.png

LR: @LeeRamirez C@Cyrkvs

LR: Witam, z tej strony Junior Pressman LeeRamirez z redakcji prasowej Project News. Chciałbym ci zadać kilka pytań odnośnie do akademii, znalazłbyś chwilkę czasu, aby na nie odpowiedzieć?
CWitam, tak mam czas.

LR: Super, w takim razie, jakie odczucie ci towarzyszyło, kiedy wszedłeś na forum serwera, i tam na liście osób, które dostały się do biznesu, widniał twój nick?
CNa pewno się ucieszyłem i byłem w szoku, ponieważ miałem wtedy dużo kar.

LR: Czy po pierwszym spotkaniu zacząłeś robić od razu swój pierwszy artykuł, czy dalej zajmowałeś się sprawami, które robiłeś dotychczas?
CZapoznałem się z materiałami i zacząłem coś działać, wypisywałem do graczy czy chcą zrobić ze mną wywiad, i nagle ktoś się zgodził, a był to Kolec, zadałem mu pytania i zrobiliśmy zdjęcia, wysłałem wywiad na forum i jakoś to wyszło. Co do drugiego pytania, to na pewno mniej pracy na pracach dorywczych.

LR: Czy według ciebie, pracownicy Project News są pomocni?
CTak są, niektórzy pomogli mi na discordzie poprawnie napisać wywiad.

LR: Dlaczego akurat Project News? Co było przyczyną tego wyboru?
CJako jedyny biznes mi to odpowiada, od nigdy nie mam problemu z ortografią i składaniem zdań.

LR: Jak dalej widzisz swoją karierę w naszej redakcji?
CNo co tu mówić awansy, plusy i same dobre rzeczy.

LR: Bardzo dziękuję za udzielenie mi wywiadu, na sam koniec — czy chciałabyś kogoś pozdrowić?
CPozdrawiam całą redakcję Project News.

LR: Do widzenia!

Ww64mdK.png

L: @Limek  K: @Krzychu99

L:  Witam, z tej strony Pressman Limek z redakcji Project News.
K
Witam, z tej strony Trainee Krzychu99 z redakcji Project News.

L: Chciałbym CI zadać kilka pytań dotyczących marcowej akademii do Project News. Masz chwilę?
K
Tak jasne zadawaj pytania.

L: Super. Jakie uczucie towarzyszyło Ci, gdy dowiedziałeś się, że jesteś na liście osób, które dostały się do naszej redakcji?
K
Co ja mogę powiedzieć, byłem bardzo ucieszony oraz zadowolony, że się dostałem.

L: Czy podobało się Tobie spotkanie?
K
Spotkanie świetny narząd doskonale przeprowadził pierwsze spotkanie z Akademią.

L: Jak oceniasz pomoc rang wyższych?
KW tym przypadku muszę podziękować jednej osobie z zarządu, troszeczkę pomogła na początek, jest to osoba xHamster.

L: Co planujesz po zdaniu egzaminów w Project News?
K:
 W sumie sam nie wiem, jeszcze o tym nie myślałem, wiadomo, iść w górę, ale nie wiadomo jak będzie jeszcze.

L: Niestety, ale muszę pójść popytać jeszcze inne osoby, powodzenia życzę oraz zdania egzaminów!
K
Dzięki za wywiad i życzę Ci też sukcesów.

L: Dziękuję bardzo za udzielenie odpowiedzi. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
K:
 Chciałbym z tej strony pozdrowić zarząd biznesu jak samo znajomych z frakcji SirKosu i RozimoN.

dIfISBh.png

LR: @LeeRamirez C: @codamy

C: Oczywiście, jestem chętny, by odpowiedzieć.

LRSuper, więc tak, jakie uczucie odczułeś, kiedy zobaczyłeś swój nick na liście osób, które dostały się do biznesu?
C: Dosyć ciężko jest mi sprecyzować to uczucie, lecz było to na pewno odczucie wyrzutu pozytywnych emocji, gdyż oczekiwałem i bardzo chciałem dostać się do waszej redakcji.

LRCo zrobiłeś jako pierwsze po spotkaniu biznesowym?
C: Jako iż traktuję ten biznes bardzo poważnie, to postanowiłem już uczyć się materiałów szkoleniowych ze szkółki prasowej. Ponadto udałem się na orientacyjny patrol pojazdem dostępnym dla Trainee.

LR: Dlaczego akurat Project News, co było przyczyną tego wyboru?
C: Zawsze miałem pewne predyspozycje do przedstawiania myśli w sposób klarowny i zrozumiały dla innych używając wszechstronnego i czasem nawet i specjalistycznego żargonu słów więc oczekiwałem na rekrutację do Waszego biznesu i gdy taka się pojawiła, to napisałem podanie. Myślę, że redakcja prasowa Project News da mi świetne możliwości do samorozwoju osobistego i intelektualnego oraz pisania wypowiedzi w sposób jeszcze lepszy.

LRCzy twoim zdaniem, pracownicy Project News są pomocni?
C: Nie miałem żadnej sytuacji, która wymagała pomocy mojej osobie, lecz myślę i z góry zakładam, że wasza społeczność jest świetnie zgrana i w razie potrzeby pomocna.

LRJak dalej widzisz swoją karierę w Project News?
C: Myślę, że z biegiem czasu, jeśli dobrze pójdzie to według mojego planu, będę wspinał się po szczeblach gradacji rang w waszej redakcji. Widzę miłą a przede wszystkim przyjemną ścieżkę kariery.

LRBardzo dziękuję za udzielenie mi wywiadu, na samym końcu — czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
C: Serdecznie pozdrawiam wszystkich czytających, całą redakcje Project News oraz moich znajomych, dzięki którym zacząłem grać w MTA.

wwS2ezn.png

L: @Limek  Z: @zer0stresuu

L:  Witam, z tej strony Pressman Limek z redakcji Project News. Mogę zadać kilka pytań?
Z
Witam serdecznie.

L: Jak zareagowałeś na to, że dostałeś się do redakcji?
Z
Bardzo się ucieszyłem, bo nie sądziłem, że się dostane.

L: Czy spotkanie było zbyt długie według Ciebie?
Z
Może niedługie tylko nudne wałkowanie tego samego, opisywanie discorda, do którego przecież każdy ma wgląd.

L: Jak wiele cennych informacji zostało przekazanych na spotkaniu?
Z
Jestem wzrokowcem, więc więcej się dowiedziałem, jak sam poczytałem.

L: Jak oceniasz zatem przebieg tego spotkania?
Z
Troszeczkę nudne, ale wynagrodziły to derby organizowane tylko dla biznesu przez xHamster.

L:  Dlaczego akurat Project News?
Z
Dlatego, że jest co robić. Byłem w radiu, lecz niestety przez moją głupotę zostałem wyrzucony.

L: Dziękuję bardzo za udzielenie odpowiedzi na pytania, chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
Z: 
Dziękuje również i pozdrawiam kolegów, z którymi się dostałem NEONEK i Likomek.

L: Pozdrawiam, do zobaczenia! 
Z
Pozdrawiam również, do zobaczenia!

3a3i9zc.png

LR: @LeeRamirez S: @SirHugel

LR:  Witam, z tej strony Junior Pressman LeeRamirez z redakcji prasowej Project News. Chciałbym ci zadać kilka pytań odnośnie do akademii, znalazłbyś chwilkę czasu, aby na nie odpowiedzieć?
S: Oczywiście, czekam na pytania.

LR: Jakie uczucie ci towarzyszyło, kiedy znalazłeś swój nick na liście osób, które dostały się do biznesu?
S: Link do tego, że się dostałem do Redakcji, podesłał mi znajomy z Organizacji, której jestem współtwórcą, pierwszym moim wrażeniem było wymyślenie tematu na pierwszy artykuł, jaki będę mógł napisać. Pomysłów miałem tak wiele, że nie wiedziałem, o czym będę chciał napisać. Bardzo się ciesze, że się do Redakcji.

LR: Co pierwsze zrobiłeś po pierwszym spotkaniu biznesowym — zacząłeś pisać artykuł czy zajmowałeś się dalej sprawami, które robiłeś wcześniej.
S: Po spotkaniu biznesowym niestety musiałem udać się do pracy na nocną zmianę i nie było mi dane wziąć udziału w evencie organizowanym przez Zarząd Redakcji. Na Nocnej zmianie zacząłem pisać swój pierwszy artykuł, ale stwierdziłem, że na razie to nie ma sensu z racji braku zdania egzaminu teoretycznego.

LR: Jak oceniasz pracowników Project News, czy są oni pomocni?
S: Sądzę, że są oni Bardzo pomocni, niektóre osoby zapamiętały więcej ze spotkania a niektórzy mniej. Zapytanie się o jakąkolwiek rzecz skutkuje bardzo szybką reakcją w uzyskaniu odpowiedzi.

LR: Dlaczego akurat redakcja prasowa, co przyczyniło się do wyboru właśnie tego biznesu?
S: Chciałem spróbować swoich sił w tym biznesie, może to prowadzić do rozwinięcia swojego zainteresowania w tej tematyce. Jestem bardzo komunikatywnym człowiekiem, także sądzę, że wywiady będą moją mocną stroną.

LR: Jak widzisz swoją dalszą ścieżkę w Project News?
S: Jak już w poprzednim pytaniu wspomniałem, Moją mocną stroną na pewno będą wywiady z graczami ProjectRPG i w tej tematyce będę chciał się rozwijać.

LR: Bardzo dziękuje za udzielenie mi wywiadu, na sam koniec, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
S: Owszem, chciałbym pozdrowić Całą organizacje Roksa i wszystkich trainee Redakcji Prasowej!
Dziękuję, że mogłem udzielić wywiadu.

LR: Do widzenia!
S: Heeeja!

rlgNHAj.png

k1AwIr0.png

ZrVoPYj.png

flfg5nl.png

G9DYW0M.gif

nST0zMe.gif

YpLpTLD.png

0VIf9kU.gif

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu - Pressman  @Limek
Współtwórca artykułu - Junior Pressman @LeeRamirez
Grafiki - Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja -  Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.