Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Junior Hospital Managerem - Szenderem

neckhurts

Rekomendowane odpowiedzi

hTy9DzV.png

informacje.png.f8567e9b1d11e02bf057fdb989ccb9db.png

Witajcie! Z tej strony Trainee @mlodyigor z Redakcji Prasowej Project News. W tym artykule będziecie mogli poznać bardziej @Szender.mt. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania!

wywiad.png.544988285a4cb7cbd3313d516f619e90.png

R: @mlodyigor| S: @Szender.mt

R: Witaj Szender! Czy mogę zadać Ci parę pytań do wywiadu?
SCześć, jasne! Pytaj, o co chcesz.

R: Super, chciałbym, abyś przedstawił się naszym czytelnikom.
S
Witam wszystkich! Mam na imię Patryk. Mam 24 lata. Na serwerze pracuję w San Andreas Medical Department. Od ponad 30 dni jestem na nowym stanowisku, a dokładniej Junior Hospital Manager, co robi ze mnie członka zarządu owej frakcji.

R: Czym zajmujesz się na co dzień? Co najbardziej lubisz robić?
S: Na co dzień pracuję zdalnie w firmie transportowej. Pracę wykonuję w nocy, więc całe dnie mam spokój i spędzam czas w domu. W wolnym czasie oglądam filmy, słucham muzyki, ogarniam rzeczy dla SAMD bądź wykonuję swoje ulubione zajęcie, jakim jest spanie.  *uśmiecha się*

R: Czy oprócz MTA grasz w jakieś inne gry? Jeżeli tak to jakie?

SJeżeli chodzi o inne gry, to u mnie różnie to bywa. Jeżeli mam z kim grać - jak najbardziej gram w coś innego, ale głównie trzymam się właśnie MTA i serwera ProjectRPG.

R: Jak dowiedziałeś się o serwerze ProjectRPG? Kiedy na niego dołączyłeś?
SO serwerze dowiedziałem się z pogłosek. Jakoś na początku zarejestrowałem się na nim, dokładniej w 2020 roku. Stąd moje niskie UID - 3502. Potem serwer popadł u mnie w zapomnienie, ponieważ zajmowałem wysokie stanowiska na innym projekcie. Gdy ów projekt upadł, a ja nie miałem gdzie się podziać, przyszedłem właśnie tutaj. Od roku jestem aktywnym graczem projecta. 

R: Super! Kolejne moje pytanie. Jaki jest Twój obecny cel na serwerze?
S: Moim obecnym celem na serwerze jest utrzymanie się jak najdłużej w zarządzie frakcji, a kto wie może kiedyś nawet zarządzanie nią. Poza tym rozwijanie mojej organizacji - do której serdecznie zapraszam, a także dostanie się do administracji.

R: Słyszałem, że posiadasz własną organizację. Powiedz mi, jak to jest dowodzić czymś takim i czy jest to ciężkie?
S: Dowodzenie organizacją niesie za sobą pewne problemy, lecz w gruncie rzeczy nie jest to nic szczególnie ciężkiego. Wystarczy dobrać sobie odpowiednich ludzi.

R: Zgadzam się, odpowiedni ludzie to podstawa. Powiedz, mi proszę, jak wyglądały Twoje początki na serwerze i jaki był Twój pierwszy pojazd?S: Przed dołączeniem na serwer zajmowałem wysokie stanowiska na innym projekcie. Gdy ten upadł, przyszedłem na ProjectRPG i zacząłem sobie grać na pracach dorywczych. Udało mi się dostać do jednej z organizacji na serwerze i powoli zarabiałem sobie na auta. Gdy zarobiłem ostatecznie dużo, założyłem z moją byłą dziewczyną własną organizację i staraliśmy się ją rozwijać z różnymi skutkami. W międzyczasie piąłem się coraz wyżej w stanowiskach w SAMD. Ostatnio rozmawiałem z supporterem Curry właśnie o naszych pierwszych pojazdach na serwerze. W moim przypadku był to Moonbeam, którego sprzedałem. Aktualnie są bardzo małe szanse na odzyskanie go, ponieważ osoba, której go sprzedałem przestała grać na serwerze chwile po tym fakcie.

R: Sam też zaczynałem od Moonbeama. Dobrze, idąc dalej, czy byłeś w jakimś innym biznesie bądź frakcji innej niż SAMD?
S: Frakcja SAMD jest moją pierwszą frakcją na tym serwerze i na razie nie zanosi się na zmianę. Jeżeli chodzi o biznes, to aktualnie złożyłem podanie do szkółki radia ProjectFM. Zobaczymy, co z tego wyniknie.

R: Jeżeli już mowa o SAMD, co skłoniło Cię do dołączenia do owej frakcji i kiedy to nastąpiło? Jak wyglądały Twoje początki w niej?
S: Do San Andreas Medical Department dołączyłem z przypadku. Byłem w jednej z organizacji, w której było kilka osób z tej frakcji. To właśnie one namówiły mnie do złożenia podania w szeregi medyków. W akademii wchodziłem tylko i wyłącznie na szkolenia. Egzamin zdałem ledwo *śmieje się* gdyby nie mój partner który, jakby nie patrzeć pomógł mi wtedy bardzo. Gdyby nie on pewnie nie byłoby mnie tu, gdzie aktualnie jestem. Po zdaniu egzaminu kończącego akademię przez długi czas robiłem w zasadzie same normy. Wolałem być samotnikiem. Potem otrzymałem szansę zostania szkoleniowcem. Po trzech akademiach zrobionych przeze mnie jako egzaminator i dopiero kilka miesięcy temu zacząłem udzielać się bardziej we frakcji, co zaowocowało promocją do zarządu.

R: Gratulacje, teraz pytanie odnośnie do bycia szkoleniowcem. Czy wyszkolenie akademii jest ciężkim zadaniem?
S: Szkolenia akademii nie należą do najłatwiejszych. Trzeba wszystkich zebrać w kupę, jasno przedstawić zasady, i zorganizować wszystko tak, aby było dopięte na ostatni guzik. Najgorszym elementem jest przekazanie wszystkiego w taki sposób, aby każdy wszystko zrozumiał, a treść szkolenia nie była nudna. Na razie raczej każdy spod mojej ręki zdaje akademię, więc chyba nie jest tak źle.

R: Super sprawa! Ile miesięcy zajęło Ci, dostanie się do zarządu?
S: Licząc moje dołączenie do frakcji, a w międzyczasie jeszcze dwa odejścia suma summarum zajęło mi to około 9 miesięcy.

R: Czy podoba Ci się ta frakcja? Polecasz dołączyć do niej?
S: Frakcja jest przyjemna. Atmosfera też nie należy do najgorszych. Wiadomo, że wszędzie mamy swoje lepsze i gorsze momenty, ale ja z każdym staram się żyć w zgodzie, a wszelkie powstałe w międzyczasie spory czy inne problemy wyjaśnić szybko i pokojowo. Jeżeli chodzi o dołączenie do frakcji, to jest to kwestia bardzo indywidualna. Jeżeli ktoś nie boi się wyzwań, w jakimś stopniu interesują go zagadnienia medyczne albo chciałby przygodę z takowymi zagadnieniami zacząć, serdzecznie polecam.

R: Dziękuję Ci bardzo Szender za udzielenie wywiadu. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
S: Również dziękuję za możliwość udzielenia takiego wywiadu. Z tego miejsca chciałbym pozdrowić całą frakcję SAMD, w szczególności teez, @VasteK*nt, @HankAnderson, @Kulek, @Bartaz, @yellowpreston i @kicu215. Jeżeli chodzi o graczy, to chciałbym pozdrowić: @hezus.GsH, @Guzik, @mekarcia. Natomiast z administracji pozdrawiam: @DarkHeaven, @Curry, @Kolo1324, a także naszego opiekuna @Szakal_.

galeria.png.c59d477083554357a3266a0ce0e55315.png

xoz4XS1.png

67Wxzdm.png

projectnewspasek.png.62156baab62429e47d7c64aebb8fb950.png

Dla Redakcji Prasowej Project News
Twórca artykułu: Trainee @mlodyigor
Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.