Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Prezenterami Project FM #3

Limek

Rekomendowane odpowiedzi

UHHxv4H.png
image.png

Witajcie drodzy czytelnicy, z tej strony Pressman Limek! Chciałbym Wam dzisiaj przedstawić wywiady z prezenterami radia Project FM. Jest to już ostatnia część z trzech wywiadów. Starałem się zadawać każdemu trochę różne pytania. Dajcie znać, kto jest waszym ulubionym prezenterem. Zachęcam gorąco do przeczytania!

Gzqqb1L.png

L: @Limek  M: @MaTher*

L: Cześć MaTher*, Limek z redakcji Project News się kłania.
M
Witam serdecznie, z tej strony MaTher, Legendarny prezenter radia ProjectFM.

L: Czy chciałbyś odpowiedzieć na kilka moich pytań?
M: Jasne, słucham!

L: Na jakiej randze aktualnie jesteś?
M: Aktualnie jestem na randze Legendarnego Prezentera oraz Organizatora eventów serwerowych z radiem PFM.

L: Jak pamiętasz swoją pierwszą audycję?
M: Można powiedzieć, że moja pierwsza audycja była podczas egzaminu przyśpieszone w tamtym roku dokładnie w lipcu, pierwszy raz używałem tego programu z tutorial'a, lecz ku zaskoczeniu poszło mi dobrze, zdałem go z wynikiem 98%, a gracze dość szybko mnie zaakceptowali jako prezentera, wiadomo, nie każdy za mną przepada, lecz nie każdemu można dogodzić.

L:  Czy audycje, które prowadzisz, cieszą się zainteresowaniem?
M: Myślę, że tak, mam wiele osób, które lubią moje audycje, z dużą ilością słuchaczy posiadam kontakt poza audycjami, oczywiście moja opinia jest różna, nie każdy za mną przepada, lecz myślę, że większość lubi posłuchać moich audycji z racji, iż potrafię strzelić różnym gatunkiem muzycznym.

L: Jak się czujesz w roli prezentera?
M: W roli prezentera czuję się dość dobrze, lecz niestety powoli czuje silne wypalenie w strukturze radia, lecz daje sobie przerwy, by móc regenerować siły i wrócić mocniejszy, może to tymczasowy kryzys, może znak, że trzeba kończyć karierę, co mówiąc, w radiu jestem już blisko 9 miesięcy.

L: Interesujesz się w dość dużym stopniu muzyką. Czy zajmujesz się mixem/tworzeniem muzyki?
M: Tak, oczywiście muzyka jest ze mną już kilka dobrych lat, kiedyś nawet miałem możliwość wypuszczenia swojego kawałka, który wybił się, lecz wszystkie teksty trafiły do szuflady, lecz mogę dać ciekawostkę, że na pewno zostaną one wyciągnięte w tym roku i pojawię się na f u jednego rapera z podziemia. Jak wspominałeś, tak interesuje się edytowaniem muzyki, prosto mówiąc, aktualnie otworzyłem swój kanał YouTube „MaTher Bass”. Gdzie pojawiają się ciekawe Bass-Boostedy oraz delikatne remiksy, wiadomo, są to moje początki, lecz staram się szybko rozwijać i nabierać nowe umiejętności, w przyszłości na pewno chciałbym wrzucić swój set oraz zacząć bawić się profesjonalnie tym. Myślę, że moje aktualne wypalenie w radiu mogę przemienić w coś nowego i wrócić z jeszcze większą siłą i pozytywnie zaskoczyć słuchaczy radia ProjectFM.

L:  Co sprawia Ci największą satysfakcję podczas audycji?
M: Myślę, że największa przyjemność sprawią mi prowadzenie owych eventów, jak wspominałem w biznesie pełnie również funkcje organizatora eventów, można powiedzieć, że „Zakończenie Wakacji 2022” oraz „Sylwester 2023” to właśnie te dwa eventy dały mi najwięcej radości i energii, niemusze mówić, że zakończenie wakacji to było coś nowego dla mnie i też dla radia gdzie pierwszy raz została zagrana audycja grupowa, na której pojawiło się łącznie 5 prezenterów w jednym momencie, nie mogę ukryć, że odbiór eventu był bardzo pozytywny, a ze strony administracji RCON usłyszałem bardzo miłe słowa, dzięki którym nie poddałem się, pomimo silnego hejtu, który był na mnie w tamtym momencie. Nie można ukryć, że Sylwester tak naprawdę dopełnił to, że w eventach czuje się świetnie, ponad 7-godzinny event gdzie grałem wspólnie z ProfesorNerdzik, rozwalił całkowicie system, liczba graczy oraz atmosfera była wielka, niemusze wspominać, że frakcje, jak i biznesy dopisały i do godzin porannych bawiliśmy się pod sceną Los-Santos.

L: Jak oceniasz wkład zarządu PFM w radio oraz pomoc dla prezenterów?
M:  Niestety tutaj muszę z powodów prywatnych, które łącza mnie z zarządem odmówić udzieleniu konkretnej odpowiedzi i jasnej. Powiem coś otocznie, jasne można liczyć na zarząd w większości sytuacjach oraz ich pomoc techniczna, oraz psychiczna, niestety nie zawsze od każdej osoby z zarządu można było liczyć na takie podejście, niestety sam się kiedyś zawiodłem na jednej osobie, Kilkukrotnie zostało mi coś tak naprawdę wyciągnięte z ręki i przekazane innej osobie, lecz mniejsza może się to poprawi w kolejnych sytuacjach, Na pewno jest jedną osobą, której zawdzięczam najwięcej i tutaj nie ukrywam, że jest to Noisy, dzięki niemu nie poddałem się w strukturze radia i nadal tutaj jestem, to dzięki niemu mogłem zorganizować swój pierwszy event i jak się okazało największy event, który został zagrany w 2022 r. Czyli Zakończenie wakacji. Dodatkowo to on tak naprawdę pomógł mi wyjaśnić sytuacje ze "Sztucznym hejtem",  został na mnie stworzony przez byłych Prezenterów oraz ich organizacje, aktualnie nie posiadamy dobrego kontaktu, wiec więcej nie mogę się wypowiedzieć. Odnośnie do reszty zarządu wypowiedziałem się już w początkowej fazie i nie chciałbym dalej się rozgadywać.

L: Dziękuję bardzo za poświęcony czas, możesz kogoś pozdrowić, jak masz chęć. 
M: Również dziękuje za możliwość udzielenia wywiadu, końcowo pozdrawiam cały Zarząd PFM oraz Prezenterów. Z tego miejsca chciałbym strzelić z ucha i dać spoiler, że Wielkanoc już niebawem, a PFM nigdy nie odpoczywa w takich sytuacjach 😄 Do zobaczenia i widzimy się na eventach!

L: Do zobaczenia oraz do usłyszenia! 

wngyLgE.png

L: @Limek  P: @ProfesorNerdzik

L: Cześć ProfesorNerdzik, jestem Pressman Limek z redakcji Project News. Chciałbym zadać Ci parę pytań, odnoście tego, że jesteś prezenterem w Project FM. Znalazłbyś chwilę czasu?
PPewnie, że znalazłbym chwilkę, co potrzeba?

L:  Super, zatem przejdźmy do sedna. Od jak dawna jesteś w Project FM?
PW radiu jestem już około 5 miesięcy, aczkolwiek miałem przerwy, gdyż miałem problemy prywatne i na jakiś czas zrezygnowałem z audycji, aby sobie wszystko poskładać w całość.

L: Jaką rangę posiadasz w radiu ?
PPosiadam rangę Prezenter.

L:  Czy bycie prezenterem jest trudne? Ogarnianie muzyki czy też wiele wiadomości jednocześnie, to spory obowiązek.
PJeżeli jest się osobą, która ogarnia i szybko się uczy, to nie ma najmniejszego problemu, żeby się odnaleźć.

L: Jaki rodzaj muzyki zazwyczaj króluje u Ciebie na audycjach?
PZdecydowanie jest to vixa/hardstyle.

L: Co Ci sprawia największą satysfakcję podczas audycji?
PTrudne pytanie, myślę, że jest to uszczęśliwianie innych puszczanymi piosenkami.

L: Czy chciałbyś jeszcze na koniec kogoś pozdrowić?
PPewnie, pozdrawiam moich kumpli z SARA, Wejpersona, Depooxa, reezena i wajta.

L: Dzięki za wywiad. Do zobaczenia.
P Dzięki również, Miłego ❤️

3U52bqa.png

L: @Limek  M: @Jezus_Carbonara

L: Witam, z tej strony Pressman Limek z redakcji Project News. Chciałbym zadać Ci parę pytań, odnoście radia Project FM. Miałbyś aktualnie czas?
JWitam, tak mam aktualnie czas i chętnie odpowiem na twoje pytania.

L: Super, zatem opowiedz, od kiedy jesteś w radiu oraz jaka jest Twoja rola.
J
W radiu jestem od 25 Marca 2021 roku, czyli praktycznie 2 lata jestem już w radiu. Rolę kierownika otrzymałem 21.08.2021 roku. Następnie awansowałem na rolę Dyrektora 28.09.2021 roku, która pełnię do dziś i na razie nie mam zamiaru z niej rezygnować.

L:  Czy jesteś zadowolony z audycji  innych prezenterów?
J
Uważam, że prezenterzy w naszym radiu dają z siebie wszystko i wkładają ogrom pracy, aby audycje były prowadzone na jak najwyższym poziomie, prezenterzy poświęcają bardzo dużo czasu, aby umilić gracza rozgrywkę na serwerze, a więc odpowiadając na twoje pytanie, tak jestem bardzo zadowolony z audycji prezenterów.

L:  Ciebie również możemy usłyszeć na audycjach?
J:
Oczywiście jest to moja pasja i bardzo lubię to robić, więc gdy mam tylko chwilę czasu to wpisuje się w ramówkę i robię dla graczy audycję.

L:  Czym kierujesz się w prowadzeniu radia? Co Ciebie motywuje do dalszego zarządzania nim?
JMiędzy innymi poznawanie nowych osób, które dołączają do radia oraz reakcja ludzi z serwera, że na przykład jakiś gracz mnie spotyka, podchodzi do mnie, mówi, że audycja mu się bardzo spodobała i pochwala moją pracę, jaką wkładam w audycję oraz w prowadzenie radia, jest to bardzo motywujące do dalszej pracy, bo wtedy wiem, że komuś się to naprawdę podoba i wyczekuje na moją, jak i innego prezentera audycje.

L: Jak Twoim zdaniem Project FM jest ważne na serwerze? 
J
 Moim zdaniem Project FM jest bardzo ważnym biznesem na serwerze, między innymi poprzez to, że jesteśmy tak naprawdę wszędzie czy to spawn, giełda, praca dorywcza, radio w samochodach graczy nasze radio jest po prostu wszędzie i myślę, że bez tego radia serwer by nie był tak bardzo urozmaicony. Kolejną kwestią, że nasze radio jest ważne oraz potrzebne na serwerze to różne eventy, do których się bardzo przykładamy i gdy jest tylko możliwość na wykonanie wszelkich eventów czy to na scenie, czy karaoke. Organizujemy ten event, co również urozmaica graczom rozgrywkę na serwerze.

L: Jak często korzystasz z pojazdów Project FM?
J
Pojazdy z Project FM są wykorzystywane jedynie do eventów serwerowych, także nie są wykorzystywane do celów prywatnych.

L: Dziękuję bardzo za wywiad. Czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
J
Oczywiście pozdrawiam wszystkich członków Project FM, między innymi członków zarządu bez, których bym sam nie utrzymał radia, czyli oczywiście pozdrawiam Kulka oraz Noisego, jak i cała administracje Project RPG i oczywiście Ciebie, a także cały wasz biznes.

L:  Pozdrawiam, do widzenia! 
J
Dziękuję, do widzenia.

bkUgVyl.png

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu - Pressman  @Limek
Grafiki - Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja - Empl. Manager @xHamster

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.