Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z anonimowym graczem DM'a!

zerostresu

Rekomendowane odpowiedzi

graczdm.png.86cbb8e0607cac2fa9ac1104744e03ae.png

naTqDnE.png.5ce612f04dc946d9a214dca683ba309b.png

Witajcie! Z tej strony Trainee @zer0stresuu z Redakcji Project News. Dzisiaj przedstawiam Wam wywiad z anonimowym graczem DM'a. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania!

hcsuzHu.png.0fff424d7dd8a634184b988c449c1995.png

Z: @zer0stresuu | X: Anonimowy gracz

Z: Witam wszystkich, z tej strony Trainee @zer0stresuu Redakcji Project News. Moim dzisiejszym gościem jest anonimowy gracz strefy bezprawia. Witaj!
X:  Witam!

Z: Na początek chciałbym, żebyś przedstawił się naszym czytelnikom. Opowiedz nam trochę o sobie.
X: Dobrze, na imię mi Filip, w tym roku będę miał 17 lat. Chodzę do technikum o profilu samochodowym, interesuję się motoryzacją, muzyką oraz bronią palną.

Z: Wspomniałeś o profilu samochodowym, wiążesz przyszłość w tym kierunku?
XMyślę, że tak, lecz zobaczymy, co życie poukłada.

Z: Rozumiem, powiedziałeś nam, że twoimi zainteresowaniem jest również muzyka. Jakiej muzyki najczęściej słuchasz?
XLubię słuchać różnych remix'ów, hardstyle, muzyka klubowa, rap.

Z: Jasne, w takim razie przejdźmy do MTA. Jak zacząłeś swoją rozgrywkę?
X: Grę zacząłem na serwerze PyLife w 2015 roku. A o samym MTA dowiedziałem się poprzez filmiki na platformie YouTube, oglądając godzinami moich ulubionych twórców.

Z: Bardzo ciekawa historia. Od jakiego czasu grasz na Project RPG?
XNa serwerze gram od września 2020 roku. Początki niestety nie były dość łatwe.

ZMożesz nam opowiedzieć o swoich początkach?
X: Gdy przyszedłem na serwer, otoczyła mnie całkowicie inna szata graficzna. Nie było filmów jak zacząć, więc nie miałem jak się inspirować. Po jakimś czasie zrozumiałem sens serwera i zaczęło mi się przyjemnie grać.

Z: Rozumiem, Chciałbym Cię spytać o majątek na serwerze, który dotychczas zebrałeś.
X: Aktualnie posiadam bardzo dużo pojazdów na niskim id o szacowanej wartości 3.000.000$.

Z: Wow! Naprawdę duża suma! Na czym tyle zarabiasz? 
X: Głównym moim przychodem jest handel i strefa DM. Da się nieźle na tym zarobić.

Z: Wspomniałeś o strefie DM. Możesz nam powiedzieć, o co w tym wszystkim chodzi?
X:  Jasne, strefa DM to miejsce  bezprawia, strzelasz się z przeciwnikami, zabierając im paczki i pakując, to do swojego pojazdu transportowego. Broń zakupimy w sklepie Los Santos. Polecam też zakupić trochę przekąsek, aby w trakcie zbierania paczek móc się podleczyć. 

Kt2FRPo.thumb.png.d9f5a6c7fed78f2cea23ca830b4962b7.png

Z: Dziękuję za informację! Możesz się pochwalić czy należysz do organizacji?
X
: Niestety nie mogę podzielić się to informacją, ponieważ chce pozostać anonimowy.

Z: Okej rozumiem. W takim razie strefa DM to dla ciebie jedynie sposób na zarobek czy może to z przyjemności?
X
: Na początku był to tylko sposób na przyrost gotówki, aktualnie jest to dla mnie przyjemność, mogę ciekawie spędzić czas ze znajomymi, przejmując strefy i strzelając się na strefie bezprawia. Na początku był to tylko sposób na przyrost gotówki.

Z: Jasne. Ile czasu poświęcasz grze dziennie?
X
: Teraz mniej, ponieważ nie mam już tyle czasu, niecałe 2-3h dziennie.

Z: Dobrze, to wszystkie pytania, jakie dla Ciebie przygotowałem. Dziękuje za poświęcony mi czas i za chęć odpowiadania na pytania! Do zobaczenia!
X
: Dziękuje również i nie ma problemu.

XGwBbve.png.b9420df0ef9e43fad3ffa23788677eb9.png

Dziękuje za uwagę, widzimy się w następnych wywiadach. Do zobaczenia!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Project News
Twórca artykułu: 
Trainee @zer0stresuu
Grafiki: Senior Graphic Designer  @Aiishan
Autoryzacja: Academy Supervisor @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.