Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na kenzi^nvd

Stachu_Jones

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 60317
Login: Stachu_Jones
Nick oskarżonego: @kenzi^nvd
Powód skargi: oszukał mnie na 26 tysięcy
Data zdarzenia: 20.02.23r do 23.02.23r
Dowody: dowody mozna zobczyc w logach ze przelewałem kenziemu duzo pienedzy.
Opis sytuacji: Gracz o nicku @kenzi^nvd z organizacji nevada oszukał mnie na pienadze. Screenów z tego nie mam lecz można wywnioskować to z logów. Kenziego znałem duzo czasu i nie myslałem , że bedzie tak przedłużał i wkoncu nie odda mi tych pieniedzy. Sczerze potrzebowałem tych pieniędzy w tym czasie. Wiem ,że dla Kenziego 26tysięcy to nie jest jakas duza kwota lecz dla mnie osoby która nie dawano zaczeła grać na serwerze jest to całkiem sporo. Mam przybliżoną date udzielenia pozyczki jest to od ok. 20.02.2023r do ok. 23.02.2023r . Nie wiem czy mi to cos da ale mam screeny z discorda jak pisał mi że odda pieniadze, ze teraz duzo pracuje ,ma rozłożony komputer itp. Prosiłbym żeby rozpatrzono moja skarge. Do tej pory pisałęm upominałem sie codziennie o pieniadze ale nie odpowiadał mi.
Dowód na poinformowanie gracz

Spoiler

image.png.f50fc46cf609c4e240c589c228b11680.png

Spoiler

image.thumb.png.2706be1fe57b5aa3079436e93392f100.png

a o skardze: 

Cześć.
Jak widać zostałem oskarżony o oszustwo w postaci ''niewywiązania się z pożyczki'' której nigdy nie było. Ja i gracz oskarżający swojego czasu ''kolegowaliśmy'' się. Graliśmy razem na serwerze rozmawialiśmy dużo na komunikatorach głosowych. Pozwolicie że przedstawię jak to wyglądało. Pewnego dnia siedzimy sobie na Discordzie rozmawiamy i w pewnym momencie mówię do ludzi obecnych daj mi ktoś na UP silnika w stratumie. A więc strona oskarżająca się odezwała że może mi dać, więc nie miałem nic przeciwko żeby przyjąć ten dar od niego. Nie został poruszony żaden motyw pożyczki i wracając do wypowiedzi Stacha. Jak nie wiedziałeś skoro grałeś z nami dłuższy czas na serwerze wiedziałeś jak to przebiega. I teraz próbujesz się wybielić tym że rzekomo nie wiedziałeś o tym. Czysto teoretycznie nie musiałeś mi dawać tych pieniędzy które były w formie ''donate''. Odniosę się również do SS którego przedstawił oskarżający w ogóle ten screen nie ma nic wspólnego z tym o co zostałem oskarżony. Więc to będzie na tyle raczej pewnie będzie okazja jeszcze do wypowiedzenia się na ten temat, nie mam kogo przepraszać więc nie robię tego ale, tobie @Tubas dziękuje za możliwość wypowiedzenia się w tej sytuacji. Pozdrawiam kenzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.