Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na xKr3ch4 - oskarżony przez Prokop

Prokop

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @xKr3ch4
Data zdarzenia: 15.03.2023 godzina 18
Opis zdarzenia: Przyjechałem sandkingiem na kurierke postawilem na parkingu w pelni naprawionego oraz oplacilem bilet jak trzeba oczywiscie no i pan xKr3ch4 zajechal laweta na kuriera i stwierdzil ze moj pojazd nie jest oplacony gdzie na dowodach jest widac ze oplacilem parking odrazu po przyjeździe, próbowałem się z nim oczywiście dogadać że mogę mu pokazać dowód że opłaciłem parking ten nie chciał więc piszę skargę. Na dowodach wszystko ładnie widać pozdrawiam 😄.
Dowody: https://imgur.com/a/K54X8GE Wszystko widać pięknie :).

Przedstawię moją wersję. A więc tak przyjechałem na kurierkę, aby zobaczyć czy są jakieś nie opłacone auta. Było jedno i był to sandking o VUID 15480, więc załadowałem go na lawetę. Przyszedłeś pod lawetę i mówiłeś, że jest opłacony. Oto dowody: 

Spoiler

Bardzo możliwe, że to mógł być poprostu jakaś usterka/błąd z winy serwera. Ode mnie to wszystko :).

mta-screen_2023-03-15_18-02-44.png

mta-screen_2023-03-15_18-02-53.png

41 minut temu, Prokop napisał:

Przecież podałem w dowodach XD.

Jeśli trzeba wstawiam ponownie 

Ukryj zawartość

0k65ngu_d.webp?maxwidth=1520&fidelity=grand

Przepraszam za niedopatrzenie z mojej strony, co do wyżej wymienionej sytuacji jest najprędzej wina serwera i nic na to nie poradzimy. Mimo to @xKr3ch4 proszę byś oddał łącznie 620$ dla gracza Prokop.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.