Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na majkkel

wujeg.mahcur

Rekomendowane odpowiedzi

Temat wątku: Skarga na majkkel

UID: 49825
Login: qzyy
Nick oskarżonego: @majkkel
Powód skargi: Oszukanie na tune pojazdu.
Data zdarzenia: 14.03.2023 21:50
Dowody: 

Spoiler

[2023-03-14 21:50:10] [Output] : (4) majkkel: dzięki
[2023-03-14 21:50:11] [Output] : (4) majkkel: okej
[2023-03-14 21:50:12] [Output] : (117) Central: ten bully ft bez brakow?
[2023-03-14 21:50:15] [Output] : (4) majkkel: ta

Opis sytuacji: Dzisiaj wymieniłem się z majkkelem z nrg-500 pytałem się go czy bullet jest ft bez braków on powiedział że tak lecz bullet nie ma zestawu torowego  wszystko jest w logach 

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @majkkel

Elo. 

Widze ze skarga na mnie wiec sie wypowiem.

Dla mnie FT to jest, to że pojazd nie ma żadnych braków a nie jak to ty powiedziałeś że ''FT to znaczy ze ma zamontowane wszystko najlepsze co jest'' Więc ta skarga moim zdaniem na siłę i bez sensu. Po tym jak napisałem ci że mam kupca na NRG-500 to napisałeś że  to nie jest FT. 

Czekam aż się wypowie administracja.

3 minuty temu, majkkel napisał:

Dla mnie FT to jest, to że pojazd nie ma żadnych braków a nie jak to ty powiedziałeś że ''FT to znaczy ze ma zamontowane wszystko najlepsze co jest''

Ja tak nie napisałem tak pisze w regulaminie.Przytocze ci fragment :

Pełny Mechaniczny (FM/Full Mechanical) - pojazd, który jest ulepszony do najwyższych możliwych dostępnych wartości mechanicznych mających wpływ na zachowanie pojazdu oraz długość jego jazdy na jednym tankowaniu, wliczając w to każdy możliwy do modyfikacji mechaniczny komponent pojazdu dostępny w warsztacie mechanicznym oraz warsztacie komponentów, do tego dodatki mechaniczne (typu radio). Nie dotyczy ustawień ECU, zmiany napędu na AWD lub RWD lub FWD, gwintowanego zawieszenia oraz hydrauliki.

NRG-500 to napisałeś że  to nie jest FT.

Ja tak nie napisałem tak pisze w regulaminie.Przytocze ci fragment :

Pełny Mechaniczny (FM/Full Mechanical) - pojazd, który jest ulepszony do najwyższych możliwych dostępnych wartości mechanicznych mających wpływ na zachowanie pojazdu oraz długość jego jazdy na jednym tankowaniu, wliczając w to każdy możliwy do modyfikacji mechaniczny komponent pojazdu dostępny w warsztacie mechanicznym oraz warsztacie komponentów, do tego dodatki mechaniczne (typu radio). Nie dotyczy ustawień ECU, zmiany napędu na AWD lub RWD lub FWD, gwintowanego zawieszenia oraz hydrauliki.

Że co nie jest FT?

Pełny Mechaniczny (FM/Full Mechanical) - pojazd, który jest ulepszony do najwyższych możliwych dostępnych wartości mechanicznych mających wpływ na zachowanie pojazdu oraz długość jego jazdy na jednym tankowaniu, wliczając w to każdy możliwy do modyfikacji mechaniczny komponent pojazdu dostępny w warsztacie mechanicznym oraz warsztacie komponentów, do tego dodatki mechaniczne (typu radio). Nie dotyczy ustawień ECU, zmiany napędu na AWD lub RWD lub FWD, gwintowanego zawieszenia lub hydrauliki oraz zmian właściwości mechanicznych kół.
Pełny Tuning (FT/Full Tune) - pojazd, który zawiera pełne ulepszenia zarówno mechaniczne jak i wizualne (FM + FV).

Żeby określić pojazd mianem FT - Full Tune musi on posiadać zestaw torowy. @majkkel widzę, że masz ponad połowę kwoty na koncie, ile czasu potrzebujesz na dorobienie reszty?

7 godzin temu, Tubas napisał:

Pełny Mechaniczny (FM/Full Mechanical) - pojazd, który jest ulepszony do najwyższych możliwych dostępnych wartości mechanicznych mających wpływ na zachowanie pojazdu oraz długość jego jazdy na jednym tankowaniu, wliczając w to każdy możliwy do modyfikacji mechaniczny komponent pojazdu dostępny w warsztacie mechanicznym oraz warsztacie komponentów, do tego dodatki mechaniczne (typu radio). Nie dotyczy ustawień ECU, zmiany napędu na AWD lub RWD lub FWD, gwintowanego zawieszenia lub hydrauliki oraz zmian właściwości mechanicznych kół.
Pełny Tuning (FT/Full Tune) - pojazd, który zawiera pełne ulepszenia zarówno mechaniczne jak i wizualne (FM + FV).

Żeby określić pojazd mianem FT - Full Tune musi on posiadać zestaw torowy. @majkkel widzę, że masz ponad połowę kwoty na koncie, ile czasu potrzebujesz na dorobienie reszty?

Nie będę nic dorabiał, jeśli chce można się inaczej dogadać.

To jest jego błąd nie mój, mógł sprawdzać co ma proste

** Przecież nie ma ns FT/PFT jak to ktoś z adm mi ostatnio napisał.

Nie wiem kto Ci tak napisał, że nie ma czegoś jakiego jak FT, skoro jest to podane w regulaminie serwera. „To jego błąd nie mój, mógł sprawdzić co ma proste” i w tym rzecz, że nie. Obowiązkiem sprzedającego jest poinformowanie o dokładnym stanie pojazdu, kupujący nie ma się domyślać albo samemu sprawdzać jaki tuning on posiada. Ponownie zapytam, ile czasu potrzebujesz na dorobienie wymaganej kwoty? 

Godzinę temu, Tubas napisał:

Nie wiem kto Ci tak napisał, że nie ma czegoś jakiego jak FT, skoro jest to podane w regulaminie serwera. „To jego błąd nie mój, mógł sprawdzić co ma proste” i w tym rzecz, że nie. Obowiązkiem sprzedającego jest poinformowanie o dokładnym stanie pojazdu, kupujący nie ma się domyślać albo samemu sprawdzać jaki tuning on posiada. Ponownie zapytam, ile czasu potrzebujesz na dorobienie wymaganej kwoty? 

w ogłoszeniu jak byk pisało że jest W/NV5. Nie będe mu płacił. Jeśli nie zapłace to co się stanie?

13 minut temu, Central napisał:

2 razy ci pisał ile czasu na splate potrzebujesz to ty nie rozumujesz chyba

Dobra cD ziomek mi dał fake loga ze bana dostałem i się zesralem XD. Jak dalej Tubas? W ogłoszeniu było napisane ze Bullet W/N5 chciałem odmiany gracz mi to uniemozliwia

48 minut temu, Tubas napisał:

Przepraszam za tak długą odpowiedź, mimo tego, iż ogłaszałeś pojazd na /og to jednak przed samą transakcją potwierdziłeś, że jest on FT. @majkkel 2 dni na wykonanie przelewu Ci wystarczą?

Ile mam mu przelać? Pełnej sumy mu nie przeleje, ponieważ będzie miał kase z demontu W. Mogę mu przelać 100k

a i tak tylko dopisze że pytałem kilku graczy (wkleje flawora) czy FT to oznacza że ma NV5 I T czy może mieć NV5 I W.

>> [61] flawor: ft to znaczy nv5 i t? >> [61] flawor: czy moze byc np nv5 i w << [61] flawor: moze byc tez na w << [61] flawor: ale musisz napisac ze ma w.

Gracz mógł upewnić się na forum tak czy siak

35 minut temu, majkkel napisał:

a i tak tylko dopisze że pytałem kilku graczy (wkleje flawora) czy FT to oznacza że ma NV5 I T czy może mieć NV5 I W.

>> [61] flawor: ft to znaczy nv5 i t? >> [61] flawor: czy moze byc np nv5 i w << [61] flawor: moze byc tez na w << [61] flawor: ale musisz napisac ze ma w.

Ale znawcy boli cie to że musisz pieniądze oddać,  ciekawe że w regulaminie inaczej pisze 

9 godzin temu, majkkel napisał:

Nie wiem kogo pytałeś i kto Cię wprowadza w błąd, do oddania dla autora skargi masz 250.000$, 2 dni wystarczą na przelew?

Teraz, majkkel napisał:

Dlaczego niby 250k? Z demontu bedzie miał kase przecież? Mogę mu dopłacić.

Nie będzie demontażu, RCON zamontuje tą część, pytam ostatni raz, 2 dni wystarczą?

Reakcja jest wystarczająca, @majkkel wykonaj przelew (250.000$) poprzez bank w Los Santos na konto Adm.RCON (30077 UID). Czas na wykonanie wyznaczam do 31.03.2023r. 23:59

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.