Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MamHelke*CDW

Pi0trekk

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <63714>
Login: <Pi0trekk>
Nick oskarżonego: <MamHelke*CDW>
Powód skargi: <Wymiana na nie korzyść drugiej osoby>
Data zdarzenia: <14.03.2023r.>
Dowody: <image.png>
Opis sytuacji: <Chciałem sprzedać manane za korzystną cenę dla obojga wtedy gracz zaoferował mi taka oferte więc na to poszłem ale po chwili myślenia dotarło do mnie co właśnie zrobiłem>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: gracz o skardze> Zrzut_ekranu_373.png

Poprosił bym o odmiane albo dopłacenie około 10 - 15 tysięcy

Bardziej mi zależy na odmianie

Z mojej strony wyglądało to tak że wystawiłem contandera z LPG kluczem felami za 100k 

Gracz mi zaoferował za niego ofertę da mi manane type 1 jakieś lampki licznik itp 

Cenił to na 150k

I powiedział żebym dołożył 50k napisałem dam 40k 

Odpowiedział że dobra I poszedlismy do biura

Więc nie widzę problemu 

Pozdrawiam z rodzinka 

Przepraszam za tak długi czas oczekiwania. Na podstawie wyliczeń wartości pojazdów, wychodzi że Manana w momencie sprzedaży była warta 305.2k, a Contander 185,7k + 45k dopłaty, co daje nam 230,7k. Różnica w wartości wynosi w tym momencie 25% co jest zbyt dużą liczbą. Tym samym aby zmniejszyć dysproporcje wymiany gracz @MamHelke zobowiązany jest do wpłaty kwoty wyrównującej w wysokości 28,7k dla gracza @Pi0trekk. Ile czasu potrzebujesz na zarobienie wcześniej wymienionej kwoty?

10 godzin temu, Klocek napisał:

Przepraszam za tak długi czas oczekiwania. Na podstawie wyliczeń wartości pojazdów, wychodzi że Manana w momencie sprzedaży była warta 305.2k, a Contander 185,7k + 45k dopłaty, co daje nam 230,7k. Różnica w wartości wynosi w tym momencie 25% co jest zbyt dużą liczbą. Tym samym aby zmniejszyć dysproporcje wymiany gracz @MamHelke zobowiązany jest do wpłaty kwoty wyrównującej w wysokości 28,7k dla gracza @Pi0trekk. Ile czasu potrzebujesz na zarobienie wcześniej wymienionej kwoty?

Jakim cudem była warta 300k xdd

W dniu 9.04.2023 o 23:30, Klocek napisał:

Przepraszam za tak długi czas oczekiwania. Na podstawie wyliczeń wartości pojazdów, wychodzi że Manana w momencie sprzedaży była warta 305.2k, a Contander 185,7k + 45k dopłaty, co daje nam 230,7k. Różnica w wartości wynosi w tym momencie 25% co jest zbyt dużą liczbą. Tym samym aby zmniejszyć dysproporcje wymiany gracz @MamHelke zobowiązany jest do wpłaty kwoty wyrównującej w wysokości 28,7k dla gracza @Pi0trekk. Ile czasu potrzebujesz na zarobienie wcześniej wymienionej kwoty

5dni

W takim razie wyznaczam termin spłaty do 16.04.2023 do godziny 23:59. Przelew na kwote 28.700$ należy zrealizować poprzez bank w Los Santos na uid 63714. Jeśli uda Ci się wcześniej spłacić te pieniądze to poinformuj mnie o tym w odpowiedzi do tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.