Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Wsiur

talerzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Talerzyk
Nick oskarżonego: wsiur
Powód skargi: Bezpodstawne usuwanie statusu, zawyżone ego, problem z przyjmowaniem krytyki
Data zdarzenia: 13.03.2023
Dowody: Logi na forum wystarczą, nie sądziłem, ze ktoś może coś takiego usunąć/ukryć.
Opis sytuacji: Czytając kolejną skargę na wsiura i jego tłumaczenie stwierdziłem, że napiszę sobie status na forum na jego temat. Coś w stylu "jestem pełen podziwu, że taka osoba jak on się dostała na supporta, ktoś mu musiał napisać podanie"

Bodajże dwie osoby zalajkowały, czy tam skomentowały nie istotne - po czym można wnioskować, że faktycznie moje spostrzeżenia były trafne, lecz wsiur stwierdził, że bez powodu status takowy ukryje, bez powiadomienia mnie nawet, czy ostrzeżenia, że złamałem jakiś punkt regulaminu.

Witam! Zgodnie z moim obowiązkiem zamieszczę swoją wypowiedź. Wpis został przeze mnie ukryty ponieważ twoim celem było oczernienie mnie na forum publicznym. Co wiąże się ze złamaniem regulaminu forum, mianowicie punktu 7 paragrafu 2 (treść punktu poniżej). Na tą chwilę ode mnie to jest wszystko.

7. Zabrania się obrażania innych osób na Forum.

Zamieszczony przez ciebie status zarzucał mi iż moje podanie do administracji zostało w istotny sposób przeinaczone i rozmywa się z rzeczywistością, również zarzuciłeś mi przekupienie administracji RCON, kosztem otrzymania posady w administracji. Zarzuty te są znaczącym pomówieniem dlatego twój status został ukryty.

6 minut temu, wsiur napisał:

Zamieszczony przez ciebie status zarzucał mi iż moje podanie do administracji zostało w istotny sposób przeinaczone i rozmywa się z rzeczywistością, również zarzuciłeś mi przekupienie administracji RCON, kosztem otrzymania posady w administracji. Zarzuty te są znaczącym pomówieniem dlatego twój status został ukryty.

W takim razie twój przytoczony paragraf jest błędny i nic nie wnosi do twojego usprawiedliwienia. Druga sprawa przytocz cały status, a nie twoje subiektywne podejście do tego, bo nie oświadczyłem tego wprost, a jedynie gdybałem.

Ps. proszę czytać ze zrozumieniem!

Napisałem "Proszę zacytować mój status", a nie w jaki sposób ty interpretujesz to co napisałem.

2 minuty temu, talerzyk napisał:

W takim razie twój przytoczony paragraf jest błędny i nic nie wnosi do twojego usprawiedliwienia. Druga sprawa przytocz cały status, a nie twoje subiektywne podejście do tego, bo nie oświadczyłem tego wprost, a jedynie gdybałem.

Pod obrażanie podchodzi pomówienie.

3 minuty temu, talerzyk napisał:

Napisałem "Proszę zacytować mój status", a nie w jaki sposób ty interpretujesz to co napisałem.

"Im dłużej czytam wszelkie wypowiedzi wsiura i jego decyzje tym bardziej nurtuje mnie pytanie jak bardzo musiał nakłamać w podaniu, albo komuś nakłamać żeby to przeszło" - Słowa opublikowane przez ciebie w statusie na forum 

15 minut temu, wsiur napisał:

Pod obrażanie podchodzi pomówienie.

"Im dłużej czytam wszelkie wypowiedzi wsiura i jego decyzje tym bardziej nurtuje mnie pytanie jak bardzo musiał nakłamać w podaniu, albo komuś nakłamać żeby to przeszło" - Słowa opublikowane przez ciebie w statusie na forum 

pomówienie «wypowiedź, w której ktoś bezpodstawnie oskarża kogoś»
oskarżyćoskarżać

1. «obwinić kogoś o coś»

Czyli krótko mówiąc nie obraziłem Cię, nie złamałem żadnego punktu regulaminu. Dla mnie temat zakończony jesteś osobą bez kompetencji na tym stanowisku z wybujałym ego.

Status faktycznie był nieprzychylny wobec supportera, ale nie powinien zostać usunięty. Ostrzegam członka administracji, aby pochopnie nie podejmować decyzji i w takich bezpośrednich sytuacjach związanych ze sobą najlepiej konsultować to z osobami postronnymi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.