Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na emploi

czajkoSKY

Rekomendowane odpowiedzi

Login: czajkoSKY
Nick oskarżonego: @emploi
Powód skargi: Faworyzacja w trakcie eventu
Data zdarzenia: 10.03.2023 18:20:21
Dowody:

Opis sytuacji: Jak widać na nagraniu gdy gracz @microb stracił swój pojazd to został wyrzucony zgodnie z zasadami eventu, lecz gracza @GBS! zasady eventu nie obowiązywały i otrzymał on ponownie pojazd pomimo że stracił swój a na mapie nie znajdował się żaden pojazd dostępny dla uczestników eventu.

PS. pisze tak późno bo musiałem dopalić szluga, a tak wgl to składam wniosek formalny o poratowanie mnie szlugiem.

Gracz NEONEK oraz Likomek zorganizował event, tzw. derby "Battle Royale". Zasady które panowały na tym evencie to: Zakaz wsiadania na g, zakaz wysiadania podczas bitwy [czyt. jesteś ramowany i tym podobne.] oraz zakaz VDM'owania, za złamanie owych zasad groziło wyrzucenie z serwera. Teraz opiszę dlaczego stało się tak a nie inaczej. A więc na evencie panował jeden administrator, czyli ja, ciężko było panować na tyloma graczami. Starałem się by nikt nie łamał zasad, jeżeli zauważyłem sytuację w której ktoś łamie zasady - natychmiastowo reagowałem. Nagranie przedstawia że GBS! złamał zasady, niestety nie zauważyłem tego, przepraszam za moje niedopatrzenie podczas eventu, wyżej wspomniałem co było tego czynnikiem, pod żadnym względem nie widzę u siebie cech faworyzacji. Z mojej strony to tyle, pozostało nam oczekiwać na odpowiedź ARCON. Miłego dnia/wieczoru/nocy!

Czytam tą "dopiskę" i tak się zastanawiam jak twój proces myślenia w tamtym momencie uznał że wszystko jest git i trzeba zrespić mu auto, bo skoro nie ma auta to z niego wysiadł czyli złamał jedną z zasad.

2 godziny temu, emploi napisał:

zakaz wysiadania podczas bitwy [czyt. jesteś ramowany i tym podobne.]

2 godziny temu, emploi napisał:

A więc na evencie panował jeden administrator, czyli ja, ciężko było panować na tyloma graczami. Starałem się by nikt nie łamał zasad

w dodatku na derbach znajdowało się wtedy tylko 3 uczestników i 2 organizatorów którzy stali w miejscu więc nie wiem czy łatwiej było ci ustalić np sytuację z microbem bardziej od sytuacji z GBS'em

2 godziny temu, czajkoSKY napisał:

a około 20 sekund później napisałeś "ostatni" i zrespiłeś autko koledze

Zgadza się, pierw napisałem że już więcej pojazdów nie respimy, zaraz po tym zrespiłem pojazd, który był tym ostatnim. Jeślibym tylko bym zauważył złamaną zasadę przez gracza, wyrzuciłbym go z serwera, uwierz mi.

41 minut temu, czajkoSKY napisał:

w dodatku na derbach znajdowało się wtedy tylko 3 uczestników i 2 organizatorów którzy stali w miejscu więc nie wiem czy łatwiej było ci ustalić np sytuację z microbem bardziej od sytuacji z GBS'em

Sytuację z microbem zauważyłem, natomiast z GBS!, nie. Raczej nie uda mi się przemówić Ci do rozsądku że był to najzwyklejszy przypadek a nie faworyzacja, gdybyś był na moim miejscu, wiedziałbyś że nie jest to takie proste. 

47 minut temu, czajkoSKY napisał:

Czytam tą "dopiskę" i tak się zastanawiam jak twój proces myślenia w tamtym momencie uznał że wszystko jest git i trzeba zrespić mu auto, bo skoro nie ma auta to z niego wysiadł czyli złamał jedną z zasad.

Zrespiony graczowi został ostatni pojazd, nie widziałem czego dokonał GBS!, więc postąpiłem tak a nie inaczej.

44 minuty temu, emploi napisał:

Sytuację z microbem zauważyłem, natomiast z GBS!, nie. Raczej nie uda mi się przemówić Ci do rozsądku że był to najzwyklejszy przypadek a nie faworyzacja, gdybyś był na moim miejscu, wiedziałbyś że nie jest to takie proste.

Zdradzę ci ciekawostkę żeznajdowałem się na miejscu wyżej od ciebie i miałem wiele skarg w których nawet manipulowano dowodami, ale niestety żadnemu się nie udało

W dniu 12.03.2023 o 01:28, emploi napisał:

Zgadza się, pierw napisałem że już więcej pojazdów nie respimy, zaraz po tym zrespiłem pojazd, który był tym ostatnim. Jeślibym tylko bym zauważył złamaną zasadę przez gracza, wyrzuciłbym go z serwera, uwierz mi.

W tej sytuacji sam sobie zaprzeczyłeś. W pierwszej kolejności powinieneś zrespić ostatni pojazd, a dopiero wtedy poinformować graczy o tym, że to było ostatnie udostępnienie pojazdu. 

Członek administracji zostanie ukarany wewnętrznie. Ostrzegam, że kolejne podobne przewinienia poskutkują karą czasową. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.