Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Rachu

Nokes

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Nokes
Nick oskarżonego: Rachu
Powód skargi: Notoryczne wypychanie aut każdemu na drwalu.
Data zdarzenia: 22.12.2020 , 23.12.2020, ale chyba dzieje się to dłużej
Dowody: https://imgur.com/a/cnzYdtG

https://imgur.com/a/95IdqHS
Opis sytuacji: Gracz notorycznie wypycha wszystkim auta na drwalu, nawet jeśli zaciągnie się ręczny to próbuje zepchać auto, nie wiem może nie chce aby inni zarabiali.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: unknown.png

Troche nie rozumiem komentarza i do ma prawo jazdy do zaciągnięcia ręcznego. Większość osób robi tak , że nie zaciąga ręcznego bo chcą szybko zebrać drewno, na żadnym z tych nagrań nikt nie stał na miejscu do sadzenia i nie "kisił ogóra". Należy ci się kara i tyle.

Nawet dwie kary mi się należą a najlepiej perm 😂. Oj płaczku, idąc tym tokiem myślenia to byś musiał co trzeciego zgłaszać. Nie widzę problemu z zaciągnięciem ręcznego, nie trwa to nawet sekundy, więc nie gadaj głupot jakoby to miało jakoś kolidować z prędkością wykonywanych prac. 

Witam.

To, że gracz nie zaciągnął hamulca ręcznego nie zwalnia Cię z przestrzeganiem regulaminu. Jest to celowe utrudnianie rozgrywki, za co możesz otrzymać karę w postaci bana, także przemyśl swoje zachowanie.

@Rachu. Przeproś gracza i obiecaj, że więcej się to nie powtórzy to skarga zakończy się ostrzeżeniem. Mam nadzieję, że zrozumiesz swój błąd i przeprosiny będą prawdziwe, a nie tylko puste słowa, bo ktoś mi kazał. Oczywiście, jeśli sytuacja się powtórzy zostaną wyciągnięte surowsze konsekwencje.

Dobła, to ja przepraszam, ale prosiłbym również o wzgląd na fakt, że dwa razy zostałem zabity przez kierowców ciężarówek, gdzie po reporcie gracze wciąż prowadzili swoje pojazdy bez ponoszenia konsekwencji, nie wspominając ile razy zostałem potrącony. Każdemu mogą puścić nerwy. Pozdro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.