Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Pi0trekk

Diesel420

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 67107
Login: KamilKy2005
Nick oskarżonego: Pi0trekk
Powód skargi: Po otrzymaniu kluczykow gdzie mogl sie poruszac tylko po giełdzie na jazde testowa, poniewaz nie chcial dać 200$ wyjechal z niech odrazu. Uszkodzil auto a na sam koniec wykonał skok do wody nastepnie wyszedł z gry.

Data zdarzenia: 09.03.2023 okolo godziny 18:52-56
Dowody: mozna sprawdzic logi jeszcze ale wydaje mi sie to wystarczajacym dowodem
Opis sytuacji: Przymknąłem oko na wyjazd z giełdy mimo zakazu oraz na szkody pomimo prosby poczatkowo. Zadam zwrotu 797.95$ (parking na giełdzie, naprawa pojazdu oraz PP)
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ss 

image.thumb.png.698913c6478e7022b54cd4120bb44dbf.png

image.thumb.png.b406c2440ae3c9e2fd2b00327511843d.png

xd.png

xdd.png

4 godziny temu, Pi0trekk napisał:

nie zakazałeś mi wyjazdu z giełdy ale faktycznie wjechałem do wody

nie zostałem poinformowany o skardze czemu nie wiem.

Zakazalem napewno w logach jest a ty sam napisałeś że tylko po giełdzie.

Po drugie na ss widac ze zostałaś poinformowany o skardze 

12 minut temu, Pi0trekk napisał:

ja powiedziałem żebyś ty mnie przewiuzł wokoło giełdy a ty na vc powiedziałeś żębym sobie wyjechał sam poza giełde

Nie używałem w tedy VC proszę o dowód.

Dalem ci klucze ja ci pisalem 200$ albo wokół giełdy potem ty napisałeś ze tylko po giełdzie po czym wyjechales

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.