Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na xanny

Yedolf

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 50393
Login: Yedolf
Nick oskarżonego: xanny
Powód skargi: Jazda pod prąd
Data zdarzenia:  08.03.2023 około 22:50-23:00
Dowody: E9xopEW.png

oraz filmik nadesłany dzięki @Cz4rNyXp0mPa, dzięki ci chłopie.

Opis sytuacji:  Staliśmy sobie przed przecho w LV, naprzeciwko lotniska, kiedy naszym oczom ukazał się taki oto widok (dowody wyżej), administracja oczy ma, vojszat słyszy, więc nic więcej nie mam do dodania, obraz mówi nam więcej niż 1000 słów. 

Oczywiście napisałem reporta na serwerze jak Bozia przykazała, reporta przejęła moderatorka @semyaaza, która po przedstawieniu dowodów na ww. osobnika, poinformowała mnie, że nick gracza jest słabo widoczny

Spoiler

[2023-03-08 22:53:04] [Output] : >> [80] semyaaza: https://imgur.com/a/FwgMJdA ,.
[2023-03-08 22:53:09] [Output] : << [80] semyaaza: dzk
[2023-03-08 22:53:41] [Output] : << [80] semyaaza: nick slabo widac

po dostarczeniu dodatkowych dowodów w postaci SSa, tym razem w wyższej rozdzielczości, po dłuższym namyśle moderatorka @semyaazaodpisała, że ukarałaby ww. gracza tylko warnem, podczas gdy z doświadczenia wiem, że zwykle administracja kara od razu prawkiem na kilka godzin albo nawet dni, oprócz tego moderatorka poczyniła kilka innych wymówek.

Cytat

[2023-03-08 23:01:08] [Output] : << [80] semyaaza: maksymalna kara jaka by otrzymal to warn
[2023-03-08 23:01:37] [Output] : << [80] semyaaza: a ze go nie ma to nic nie dostaniem nie zrobil nikomu tym krzywdy

w tym momencie zorientowałem się, że moderatorka @semyaazamoże być stronnicza, ponieważ znajduje się z graczem @xannyw jednej organizacji, z tego powodu prosiłbym, żeby skargę rozpatrzyła osoba obiektywna, postronna, najlepiej @Zebraktóra zawsze zachowuje impersonalną chłodność umysłu w tego typu skargach.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  Screenshot_5.png

Witam, nie miałem nawet zamiaru jechać pod prąd, po prostu zauważyłem bardzo dużo blipów w tymże miejscu i chciałem sprawdzić co się tam stało, jako iż było dość późno i graczy praktycznie nie było to postanowiłem zerknąć jadąc pod prąd, następnie zjechałem na pas tak, aby nikomu nie przeszkadzać w ruchu. Jak na nagraniu można zauważyć, po sprawdzeniu tego, zawróciłem by pojechać prawidłowo. Tyle z mojej strony, na dalsze komentarze nie będę odpowiadał, czekam na wypowiedź administracji.

PS. Chciałbym dodać że @semyaaza w mojej organizacji nie jest, także nie rozumiem słowa "stronniczość" w tym przypadku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.