Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News- Wywiad z Defol

Draxen

Rekomendowane odpowiedzi

789243033_Nagowek.png.ec034d907dbc0e68b72800788fc9ff58.png

naTqDnE.png

Witajcie, z tej strony Junior Pressman Voseb z Redakcji Prasowej Project News. Dziś gościem, z którym przeprowadzę wywiad, jest to gracz @Defol.

Gzqqb1L.png

R: @Voseb.  |  F: @Defol

R: To może na samym początku przedstawisz się naszym czytelnikom.
F: Witam wszystkich czytelników, mam na imię Mikołaj, lecz wy znacie mnie jako Defol. Mam 17 lat, mieszkam w niewielkiej miejscowości na obrzeżach miasta Płock. Interesuję się medycyną ratunkową, w przyszłości planuję podążać drogą za zawodem Ratownika Medycznego. Poza zainteresowaniem zawodowym mam też zainteresowania indywidualne, a więc interesuję się piłką nożną i siatkową, rybołówstwem oraz lotnictwem. Odnośnie do gier komputerowych to powiem, że nie mam tu większej kolekcji, ponieważ jestem wchłonięty przez MTA, bo właśnie tutaj najlepiej mi się spędza czas na komputerze.

R: Dobrze następnie należysz do jakieś frakcji, a jeśli tak przedstaw nam ją
F: Od września 2022 r. bez przerw jestem pracownikiem San Andreas Medical Department na stopniu Paramedic I. Jak wspominałem wcześniej, interesuję się medycyną ratunkową, a w tej frakcji można właściwie znaleźć osoby, z którymi możemy podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniami, dlatego wybór tej frakcji w moim przypadku nie jest przypadkowy. We frakcji od dłuższego czasu jestem też szkoleniowcem, który przygotowuje nowych członków frakcji do pełnienia w niej służby.
Defol.thumb.gif.495d84ec668539044ee00aa51a321dc7.gif

R: Okej a należysz do jakiejś podjednostki w tej frakcji?
F: Należę do dwóch podjednostek, czyli wszystkich, które mamy we frakcji. O WMRU za wiele powiedzieć nie mogę, ponieważ jestem od niedawna jej członkiem, ostatnio został wybrany nowy lider i czekamy na rozwój podfrakcji. Jest to podjednostka 2 w 1, tzn. w Polsce mamy to rozdzielone na WOPR i GOPR, a tutaj mamy to w jednej postaci co też jest fajne. W tym miejscu chcę zachęcić graczy, do wykorzystania swojej wyobraźni i kreatywności, ponieważ bez Was podjednostki nie działają tak, jakbyśmy chcieli, a WMRU pod względem rp jest praktycznie martwe. Kolejną podjednostką, do której przynależę, jest Helicopter Emergency Medical Services. Od października 2022 r. jestem jej liderem, mój stopień to Director of Unit. HEMS jest odpowiednikiem Lotniczego Pogotowia Ratunkowego. Wiele czasu zarządzałem nią praktycznie sam, aczkolwiek myślę, że byłem wtedy samowystarczalny na cały HEMS Management. Udało mi się rozwinąć ją do prawidłowego funkcjonowania, ponieważ wcześniej członkowie nie wykorzystywali w pełni swoich możliwości. Ostatnio zaszły zmiany, ponieważ dobrałem do zarządu dwie osoby, z czego jedną mianowałem v-liderem HEMS. Razem staramy się rozwijać podjednostkę na tyle, aby w 100% wykorzystywała swój potencjał, żeby pracownicy mieli więcej frajdy ze służby oraz dla graczy, aby w stanach zagrożenia życia, jak najszybciej została udzielona im pomoc medyczna oraz aby jak najszybciej trafili na SOR, dzięki właśnie naszym śmigłowcom. Na tym miejscu również zachęcam graczy, do ich kreatywności, aby właściwie odgrywali RP i korzystali z pełnego potencjału frakcji SAMD oraz jej podjednostek HEMS i WMRU.

R: Jak się dowiedziałeś o platformie MTA i o serwerze ProjectRPG?
F: O platformie MTA dowiedziałem się od kuzyna, w 2017 roku, gdy spędzałem u niego ferie zimowe. Gra, w którą do tej pory graliśmy najzwyczajniej w świecie, nam się znudziła, więc postanowiliśmy poszukać gier multiplayer, aby zachować możliwość wspólnej gry, ale zaczerpnąć również jakiejś frajdy z tej gry. Tak o to kuzyn zasugerował mi MTA. Zgodziłem się, więc on mnie w to wprowadził. Zaczęliśmy grać na pewnym serwerze, spodobało mi się no i tak oto zostałem na tej platformie, grając na różnych serwerach. Na ProjectRPG trafiłem właściwie, ponieważ społeczność serwera, moi znajomi polecili mi ten serwer. A że akurat w tamtym czasie szukałem serwera, tak o to przeniosłem się tutaj. Za kadencji pierwszego lidera SAMD dołączyłem do frakcji SAMD, byłem szkoleniowcem, lecz po miesiącu odszedłem zarówno z frakcji, jak i serwera, ponieważ wróciłem na inny serwer z uwagi na moje sentymenty względem niego.

R: Dobrze kolejne pytanie ze skąd pomysł na akurat ten nick?
F: Nick został wymyślony z wykorzystaniem alfabetu. Zatrzymałem się na literach def, dodałem końcówkę ol i zaakceptowałem nick Defol.

R: Rozumiem, chciałbyś może kogoś pozdrowić?
F: Tak, chciałbym pozdrowić @Wejperson@Kulek@Bartaz, @VasteK*nt@Szender.mt@teez.@Tommy@Komponat.@WhiteTiger*nt, frakcję SAMD, członków podjednostki HEMS, organizację Vintage, administrację oraz graczy.

R: Dobrze chciałbyś może jakieś zdjęcie pamiątkowe?
F: Pewnie, że tak

Pasek.png.04a5260b06520c5ccea9edcce035752a.png

Dziękuje za przeczytanie tego wywiadu i liczę na opinie w komentarzach na dole.

Project.png

Dla Redakcji Prasowej Project News 
Autor: Junior Pressman @Voseb.
Grafiki:  Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Reporter @xanny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.