Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Volfol*

matty.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: zlomek.pdw
Nick oskarżonego: 
Volfol*
Powód skargi: niesłuszna kara
Data zdarzenia: około godziny 13:00 04.03.2023
Dowody: Nie mam dowodów. 
Opis sytuacji: Sytuacja wyglądała tak; Jadę na mechanika aby naprawić pojazd. Na stanowisku obok jest dwóch graczy: HALINKA69 i Dziadek.Bogdan. Dwóch graczy wjechało na stanowisko nr. 2, a ja sandkingiem na stanowisko nr. 3. Podczas Gdy ich pojazd się naprawiał jeden z nich postanowił, że stanie przed wjazdem na stanowisko. Gracz specjalnie stał pod wjazdem i nie miałem możliwości go zobaczyć, ponieważ miałem kamerę zwróconą w przeciwną stronę i go nie widziałem, co było powodem przejechania. Moim zdaniem gracz nie powinien się tam znaleźć, a dowód jaki był dostarczony przez gracza do oskarżonego nie był wiarygodny. Pisząc apelacje działałem pod wpływem emocji i niedokładnie wyjaśniłem całe zdarzenie. Natomiast uważam, że kara jest niesłuszna. W apelacji supporter napisał: "dostałem dowód w postaci screena, na którym widać jasno, że VDM'owałeś gracza Sandkingiem wyjeżdżając z mechanika, aż na samą drogę" Pozycja gracza była spowodowana fizyką MTA, ponieważ jak przejedziemy gracza to on może się znajdować pod naszym pojazdem do momentu aż się nie zatrzymamy. Na dole przedstawiłem filmik, jednakże nie jest on dowodem w sprawie a jedynie "zaprezentowaniem" sytuacji za którą zostałem ukarany, pomógł mi w znajomy Mundii.

Tutaj wysyłam link do imitacji zdarzenia: 
Imgur: The magic of the Internet
Piszę skargę z nadzieją na unieważnienie kary.

Witam, zostałem oskarżony więc się wypowiem, dostałem reporta od gracza na ciebie, z dowodem VDM'owania w postaci dwóch screenów, postąpiłem tylko i wyłącznie według dowodów. Po nadaniu tobie prawka napisałeś reporta o pmon, tepnalem się do Ciebie, zacząłeś mi tłumaczyć wszystko tak jak w skardze powyżej, powiedziałem Ci żebyś napisał apelację w takim razie, napisałeś, oddałem Ci prawo jazdy. Myślę że nie mam nic więcej do dodania. Najwyżej dopisze później.

Po ss'ie nie powinieneś w takim razie nadawać mi kary i wyciągać z niego wniosków. Kazałeś mi napisać apelacje, po 12 minutach napisałem. Zdjąłeś mi kare, ale jej nie unieważniłeś. A apelacje kazałeś mi napisać, bo nie potrafiłeś się przyznać do błędu, że źle nadałeś karę. Pisząc tą skargę zależy mi na tym, aby moja kara była unieważniona. Pozdrawiam. 

Spoiler

image.thumb.png.0ef090d76d7cabfee7c41d3b17fb0086.png

"nie mogłem ocenić twojej sytuacji, tak naprawdę mogłeś go prowokować a on cię trzymał, i na odwrót, że on cię mógł prowokować, a ty byłeś poszkodowany" To dlaczego dałeś mi karę, skoro nie wiedziałeś kto jest winny?

54 minuty temu, zlomeek napisał:

Po ss'ie nie powinieneś w takim razie nadawać mi kary

Screen również jest dowodem, szczególnie pchałeś gracza na samą ulice, widać to dokładnie. 

57 minut temu, zlomeek napisał:

Zdjąłeś mi kare, ale jej nie unieważniłeś.

Jestem święcie przekonany, że po informacji na forum odnośnie apelacji prawo jazdy wróciło do Ciebie, poprzez panel, jeżeli nie wróciło odrazu mogłeś mnie o tym poinformować.

Godzinę temu, zlomeek napisał:

A apelacje kazałeś mi napisać, bo nie potrafiłeś się przyznać do błędu, że źle nadałeś karę.

W moich oczach kara została nadana słusznie, względem dowodów, wytłumaczyłeś się dobrze w apelacji, więc ją zaakceptowałem. 

Godzinę temu, zlomeek napisał:

To dlaczego dałeś mi karę, skoro nie wiedziałeś kto jest winny?

Chyba nie zrozumiałeś... Napiszę to raz jeszcze: 

Ja jako osoba w administracji, która dostaje dowód w postaci nagrania, screenów, posługuje się nimi, dlatego na ich podstawie zostałeś ukarany. Nie mogłem ocenić całej sytuacji która się działa w momencie zajścia. 

A w sytuacji kiedy gracz trzeci utrudnia Ci rozgrywkę, poprzez "celowe" stanie przed wyjazdem z mechanika, powinieneś napisać reporta na niego, zamiast VDM'owac na samą drogę, wtedy rozpoczęłaby się interwencja z naszej strony.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.