Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z arayy*

herculess

Rekomendowane odpowiedzi

https://i.imgur.com/O86K2sf.png

tQxJChk.png

Witajcie, tutaj Trainee herculeS z Redakcji Project News. Przygotowałem dla was wywiad z @arayy*

Gzqqb1L.png

H: @herculeS - A: @arayy*

H: Witam, Trainee herculeS z redakcji Project News. Chciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań?
A: Jasne.

H: Na początek mógłbyś opowiedzieć o sobie?
A: Mam na imię Sebastian, mam 18 lat, pochodzę z województwa śląskiego, gdzie również mieszkam. Jestem w trzeciej klasie szkoły branżowej I stopnia na kierunku mechanik pojazdów samochodowych. Interesuje się motoryzacją, a także kręcą mnie autobusy, szczególnie te stare. W przyszłości chciałbym zostać mechanikiem lub kierowcą autobusu.

H: Ciekawie, jak zaczęła się twoja historia z MTA, skąd się o tej grze dowiedziałeś?
A: Moja historia z MTA zaczęła się w 2016 roku na topowy wtedy serwerze na P. O MTA dowiedziałem się od kolegi z klasy, który widział je na YouTube bodajże u hogatego, były to właśnie filmiki z tego serwera. Większość czasu na MTA przesiedziałem na pseudolach, niektóre były również moje. Na ProjectRPG zacząłem grać we wrześniu 2021 i gram do dziś.

H: Zauważyłem, że jesteś we frakcji SAFD, od jak dawna? Mógłbyś opowiedzieć swoją historię na temat owej frakcji?
A: Do frakcji SAFD dołączyłem 01.12.2022, szukałem nowej frakcji po odejściu z SARA, która po roku stała się dla mnie nudna. SAFD wydało się bardzo atrakcyjne i nie myliłem się, frakcja jest bardzo dobrze zorganizowana. Zarząd to ludzie na właściwych stanowiskach. We frakcji jest mi dobrze i nie planuję jej opuszczać.

H: Jaki jest twój aktualny majątek na serwerze?
A: Nie jest on duży mimo mojej ilości godzin, tak naprawdę jedyny moim majątkiem jest Schafter. Kupiłem go parę dni temu, założyłem bodykit i jestem z niego zadowolony. Przekładając na pieniądze, będzie to około 1kk, może mniej.

https://i.imgur.com/3tcLKJT.png

H: Jesteś aktualnie w jakiejś organizacji? Jak tak to, w jakiej i co Ciebie skłoniło do dołączenia tam?
A: Tak, jestem aktualnie w organizacji Bratwa. Dołączyłem do niej chwilę po jej stworzeniu ze względu na jej członków, są to osoby, z którymi znam się na serwerze już dosyć sporo czasu, wcześniej byłem m.in. w Triadzie czy Network Trouble, obie wymienione wcześniej organizację dobrze wspominam, lecz na chwile obecną jestem w Bratwie, ponieważ jest mi to dobrze, odpowiada mi atmosfera i ludzie.

H: Grasz w jakieś inne gry niż MTA?
ATak, poza MTA gram jeszcze w Euro Truck Simulator 2, Beam.NG Drive, Dead By Daylight, SnowRunner i inne.

H: Skąd wziął się pomysł na nick, jest jakaś historia z tym związana?
ANick ten wymyślił mi mój kuzyn 11 lat temu, lecz nie pamiętam, jak dokładnie powstał.

H: Masz jakieś cele związane stricte z serwerem ProjectRPG?
AWszystkie moje cele zostały spełnione, nie planuję składać więcej podań czy robić projektów.

H: Ile dziennie poświęcasz czasu na grę?
AZależy od dnia, ale można to uśrednić do trzech godzin.

H: Słyszałem, że należysz do biznesu Racing Club, co Ciebie skłoniło na dołączenie do owego biznesu?
A: Po odejściu z Blood Fight, w którym niestety się nie odnalazłem, szukałem nowego biznesu, akurat tak się trafiło, że była rekrutacja do Racing Clubu wtedy jeszcze Night Racing Clubu, złożyłem podanie i się dostałem. Biznes moim zdaniem jest najlepszym spośród czterech, w których byłem.

H: To na tyle z pytań, dziękuje za wywiad. Na sam koniec, chciałbyś kogoś pozdrowić?
A: Tak, cały serwer, jak i mojego nauczyciela z budowy pojazdów samochodowych Pana Rafała, który dużo w życiu mnie nauczył.

huohHVu.png

Autor: @herculeS
Grafika: @Aiishan
Korekta: @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.