Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Klimatyczny nocny zlot w San Fierro

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

Zz1aTqL.png
naTqDnE.png

Witam! Z tej strony Pressman AlimentoS. Pierwszego dnia marca 2023 roku nasza redakcja miała przyjemność brać udział w nocnym zlocie.
Postanowiliśmy udokumentować to wspaniałe wydarzenie i tak też się stało.
Dzięki uprzejmości graczy udało nam się przeprowadzić aż 4 wywiady, w których dowiedzą się Państwo m.in. o panującej tam atmosferze.
Na samym końcu zamieszczona jest szeroka galeria, gdzie każdy uczestnik może znaleźć siebie na zdjęciach!
Zachęcam Państwa do zapoznania się z relacją z tego wydarzenia, a także z króciutką relacją ze zlotu, który odbył się w tym samym miejscu, dwa dni później.
VDgjwdI.png

Pierwszego dnia marca 2023 roku na parkingu pod lotniskiem San Fierro zorganizowano nocny zlot.
Organizatorem tego wydarzenia był użytkownik @zbroja102, który niestety odmówił przeprowadzenia z nami wywiadu.
Na miejscu oprócz redakcji prasowej (Project News) pojawiły się służby, które dbały o bezpieczeństwo uczestników. Zjawił się lokalny patrol policji (San Andreas Police Department), ratownicy medyczni (San Andreas Medical Department) oraz strażacy z pobliskiej jednostki ratownictwo gaśniczej (San Andreas Fire Department).

ULt7S33.gif
XGwBbve.png
Podczas zlotu gracze integrowali się, prezentowali swoje pojazdy, a także rozmawiali i doradzali sobie nawzajem.
Według wielu uczestników panowała niesamowita atmosfera. Po dłuższej chwili organizator poinformował o wyścigach 1vs1.
Ustawiła się dość spora kolejka. Gracze ścigali się, a następnie z nie wiadomo jakich przyczyn opuszczali zlot.
Niestety jak się potem okazało, po wyścigach miało odbyć się ocenianie pojazdów. Organizator był zmuszony zrezygnować z tej części wydarzenia.
Wierzymy, że następnym razem nie dojdzie do podobnych sytuacji.

KSRhd7i.gif
XGwBbve.png
A teraz przyszedł czas na rozmowę z pierwszym uczestnikiem zlotu. Łącznie przeprowadziliśmy dla Państwa aż 4 wywiady!
W tej rozmowie dowiedzą się państwo m.in. o panującej na miejscu atmosferze.
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @Zydu

R: Witam, Pressman AlimentoS z Redakcji Prasowej Project News. Czy mógłbym zająć Panu chwilę?

U: Witam, Żydu z tej strony. Tak, nie ma problemu, mam akurat chwilkę.

R: Z jakim pojazdem pojawił się Pan na tym wydarzeniu? Co Pan może o nim powiedzieć?
U: Jest to buffalo hellcat. Posiadam go od jakiś 3-4 miesięcy. Auto typowo zrobione pode mnie, czyli w moim stylu. Postanowiłem połączyć nietypowe kolory, czyli marchewkowe lampy wraz z zielonym wojskowym kolorem. Jak na porządny wóz przystało, jest on w benzynie z silnikiem 3.7L. Prędkość, jaką osiąga to 242 km/h.

R: Dlaczego postanowił Pan pojawić się na tym wydarzeniu?
U: Skończyłem projekt buffalo i chciałem się pokazać na jakimś spocie. A, że takowy się odbywał, to przyjechałem na niego.

R: Co sądzi Pan o tego typu nocnych zlotach, w takich klimatycznych lokalizacjach?
U: Jest to coś innego i ciekawszego niż G1, ponieważ każdy to miejsce już dobrze zna. Takie zmiany miejscówek są bardzo dobrym pomysłem. Wprowadzają jakieś urozmaicenie dla ludzi, których takie spoty jarają.

R: Jak ocenia Pan panującą tutaj atmosferę?
U: Ma to swój klimat, ludzie też są pomocni, jak i sympatyczni.

R: Chciałby Pan kogoś pozdrowić?
U: Chciałbym pozdrowić organizację O'Kruca, jak i całą ekipę SARA.

R: Oczywiście pozdrawiamy! Dziękuję za udzielenie wywiadu i życzę miłej zabawy!
U: Dziękuje i również pozdrawiam!

BO8qN3K.gif
XGwBbve.png
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @JDM.Dark_1337.AT

R: Witam, Pressman AlimentoS z Redakcji Prasowej Project News.

U: Witam serdecznie z tej strony JDM.Dark_1337.AT

R: Czy chciałby Pan udzielić wywiadu? 
U: Jasne, z miłą chęcią.

R: Super. Zacznijmy od pytania, czy warto było tutaj przyjechać?
U: Bardzo, było dużo niezwykłych pojazdów oraz była bardzo miła atmosfera.

R: Dlaczego postanowił Pan pojawić się na tym wydarzeniu?
U: Głównym powodem jest fakt, że interesuję się motoryzacją od dzieciaka i kocham takie zloty.

R: Co sądzi Pan o tego typu nocnych zlotach, w takich klimatycznych lokalizacjach?
U: Zdecydowanie na TAK jestem, bardzo dobry pomysł.

R: Często pojawia się Pan na zlotach organizowanych przez innych graczy?
U: Rzadko mnie nie spotkać na takich zlotach, prawie zawsze jestem.

U: Nie da się określić, bardzo miła atmosfera.

R: Z jakim pojazdem pojawił się Pan na tym wydarzeniu? Co Pan może o nim powiedzieć?
U: A więc tak, jest to elegy 3.7 PB/ Turbo V5/ECU V4/MZN/Butle LPG 75L/ZESTAW w/ABS/poszerzenia 0,2 i wiele więcej.

R: Jeśli chciałby Pan kogoś pozdrowić, to jest to idealny moment. 
U: Chciałbym bardzo pozdrowić całą organizację AKATSUKI oraz frakcje SAFD. Całuski misiaki!

R: Gorąco pozdrawiamy! Dziękuję za udzielenie wywiadu i życzę miłej zabawy!
U: Dziękuje serdecznie. Mam nadzieję, że do zobaczenia! 

RWBXxeg.gif
XGwBbve.png
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @FiXioN

R: Witam, Pressman AlimentoS z Redakcji Prasowej Project News.

U: Witam serdecznie.

R: Czy mógłbym zająć Panu chwilę?
U: 
Jasne!

R: Super. Zacznijmy od podstawowego pytania. Dlaczego postanowił Pan pojawić się na tym wydarzeniu?
U: 
Lubię taką odskocznię od ciągłego zarabiania, integracje ze społecznością. 

U: 
Są całkiem okej, oby częściej się pojawiały.

R: Często pojawia się Pan na zlotach organizowanych przez innych graczy?
U: 
Tak, jak jestem aktywny w grze, to jadę na każdy możliwy zlot/spot.

U: 
Według mnie nie jest najgorzej.

U: 
Z moim elegy, które kupiłem przy samym rozpoczęciu mojej rozgrywki i od tamtego czasu je mam, auto jest PFT i na razie nie zapowiada się na zmianę właściciela.

R: Chciałby Pan kogoś pozdrowić?
U: 
Pozdrawiam graczy Filipkajp2137 i @FeaT, dobre mordki i @DonKretto cejota.

R: Oczywiście pozdrawiamy! Dziękuję Panu za udzielenie wywiadu i życzę miłej zabawy!
U: 
Dziękuję i wzajemnie!

f7iHX6R.gif
XGwBbve.png
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @clowieczek_borzy

R: Witam, Pressman AlimentoS z Redakcji Prasowej Project News. Czy mógłbym zająć Panu chwilę?

U: Witam, oczywiście.

R: Super. Zacznijmy od podstawowego pytania. Dlaczego postanowił Pan pojawić się na tym wydarzeniu?
U: 
Nudziło mi się, zobaczyłem zbiorowisko ludzi, to podjechałem zobaczyć co się tutaj dzieje. 

U: 
Podobają mi się i polecam organizować więcej takich.

R: Czy warto było tutaj przyjechać?
U: 
Tak, jak najbardziej.

R: Często pojawia się Pan na zlotach organizowanych przez innych graczy? Czy raczej rzadko?
U: 
Jak mam czas, to pojawiam się na takich wydarzeniach.

U: 
Bardzo dobra, polecam.

U: 
Jest to pojazd marki mesa rubicon, w skrócie fajna terenówka, ale jest na sprzedaż.

R: To jest idealny moment na pozdrowienia, chciałby Pan kogoś pozdrowić?
U: 
Pozdrawiam biskupBTC i Dzak0b.

R: Oczywiście pozdrawiamy! Dziękuję za udzielenie wywiadu i życzę miłej zabawy!
U: 
Dziękuję, wzajemnie i do widzenia.

x2PknIw.gif
XGwBbve.png
Czas na fotorelację przygotowaną przez naszą redakcję prasową - Project News.
k1AwIr0.png

u0xjEx8.gif

GCDddsU.gif
XGwBbve.png
VDgjwdI.png

Dwa dni później, 3 marca 2023 roku w tej samej lokalizacji zorganizowano bardzo podobny nocny zlot.
O tym wydarzeniu poinformował nas jeden z naszych informatorów. Dzięki niemu dotarliśmy do osób biorących udział w tym zlocie.
Według jednej z osób, obecnych na miejscu mogło być nawet 30 osób, lecz biorąc pod uwagę późną godzinę, jest to bardzo dobry wynik.
XGwBbve.png
Gzqqb1L.png

R - Redaktor @AlimentoS  |  U - Użytkownik @LazaNia

R: Witam, Pressman AlimentoS z Redakcji Prasowej Project News. Otrzymałem niedawno informację od mojego informatora, że był obecny Pan wczoraj na zlocie w San Fierro, około godziny 23:40. To prawda?

U: Witam, zgadza się. 

R: Chciałbym przeprowadzić z Panem wywiad dot. tego zlotu. Jest Pan chętny?
U: 
Pewnie, nie ma problemu. 

R: Jak często pojawia się Pan na tego typu zlotach?
U: 
Z reguły staram się pojawiać na każdych, lecz nie zawsze mam czas, ale chętnie biorę udział.

R: Czy widzi Pan jakąś różnicę pomiędzy zlotem organizowanym w nocy a takim, który odbywa się np. po południu?
U: 
Tak, ogromna różnica. Po pierwsze w nocy jest większa ilość osób, a po drugie klimat jest o niebo lepszy.

R: Rozumiem. Jak ocenia Pan to konkretne wydarzenie, które miało miejsce dzisiejszej nocy w zestawieniu z innymi tego typu zlotami? Było warto się na nie wybrać? 
U: 
Myślę, że warto było, zawsze jest to jakieś urozmaicenie gry.

R: Najczęściej można spotkać Pana w jakimś konkretnym pojeździe? Czy raczej stosuje Pan różnorodność?
U: 
Raczej stosuję różnorodność. Aktualnie nie posiadam pojazdu, ponieważ sprzedałem niedawno. Natomiast wczoraj gościłem bulletem GT.

R: Pojazd sprzedany oznacza zazwyczaj zakup nowego, mógłby Pan zdradzić jakiej marki on będzie?
U: 
Jest to bardzo trudne pytanie, ponieważ sam nie wiem do końca, co to będzie za pojazd.

R: Wróćmy może do wczorajszego wydarzenia. Jak Pan myśli, ile osób mogło znajdować się łącznie na tym zlocie?
U: 
Myślę, że około 30. osób mogło być w szczytowym momencie.

R: Spora liczba! A jak z panującą tam atmosferą? 
U: 
Atmosfera super, każdy coś do tego wnosi i można się spotkać, pogadać, czy polatać boczkiem.

R: Myślę, że na dzisiaj to wszystko ode mnie. Chciałby Pan kogoś pozdrowić?
U: 
Dzięki, pozdrawiam mamę, tatę i rodziców.

R: Pozdrawiamy! Dziękuje bardzo za udzielenie wywiadu i życzę miłego dnia!
U: 
Miłego!

XGwBbve.png
Jak sami Państwo widzą, zloty organizowane przez zwykłych graczy cieszą się dużą popularnością.
Liczymy, że z czasem takich wydarzeń będzie coraz więcej, bo jak widać, chętnych uczestników prędko nie zabraknie!
A czy Ty, drogi czytelniku bierzesz udział w tego typu wydarzeniach? Jak oceniasz atmosferę, która panuje na zlotach?
Znalazłeś się na którymś z powyższych zdjęć? Pochwal się w odpowiedzi do tego artykułu!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
Autor: Pressman @AlimentoS
 Grafiki: Senior Graphic Designer @Aiishan
Autoryzacja: Director @Rafaal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.