Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na SvSYanke$

FiXioN

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15171
Login: FiXioN

Nick oskarżonego: @SvSYanke$
Powód skargi:  Brak spłaty rat za pojazd
Data zdarzenia: Gdzieś początek lutego
Dowody: Wszystko macie w logach
Opis sytuacji: Zamieniłem się z graczem pojazdami i miał dopłacić 135k bodajże w ciągu tygodnia. Non stop zwlekał prosił o przedłużenie co wydawało mi się dziwne bo pojazd sprzedał więc gotówke musiał mieć ( tym też złamał regulamin bo sprzedał pojazd którego jeszcze nie spłacił ale to swoją drogą) Po upływie terminu spłacił 35k jedynie 100k nadal nie otrzymałem. Kontaktowałem się na Discordzie z graczem ale na ostatnią wiadomość nawet nie raczył odpisać. Prawdopodobnie ma już bana ale nie chce żeby moje pieniądze zostały zapomniane jak bedzie pisał apelacje stąd ta skarga. Pozdrawiam 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

for.png

Z tego co widze w logach umawialiście sie na spłate 125.000$, z tej kwoty zostało zwrócone 34.000$, tym samym oskarżony nadal jest winien 91.000$. W związku z obecnym banem oskarżonego, ten zostaje mu dopisany do jego listy kar. Zgodnie z regulaminem serwera, administracja nie zwraca kwoty jaka została pożyczona. W momencie napisania apelacji przez oskarżonego, warunkiem odbanowania będzie zwrócenie zaległej kwoty długu. W tej sytuacji jest to jedyny sposób na odzyskanie pożyczonych pieniędzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.