Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Hiroszek

Joygrad

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Joygrad

Nick oskarżonego: Hiroszek
Powód skargi: Wykluczenie mnie z eventu, kompletne nieprzygotowanie eventu
Data zdarzenia: 22.12.2020
Dowody: https://imgur.com/a/8OzySqH
Opis sytuacji: Event polegał na wyścigu 50 gokartów na górę MC, 10 pierwszych osób które wsiadło do auta przechodzi do 2 etapu, sam Hiroszek pisał na czacie że nie ma zasad, trzeba być 1-10 osobą na górze MC na g lub f w aucie. Ja dojechałem gokartem i wysiadłem wcześniej i wspiąłem się w górze. Kiedy wsiadłem, Hiroszek podszedł i spytał się "a gokart?" i mnie kicknął, powtarzam raz jeszcze, supporter pisał, że NIE MA ZASAD!!! tylko trzeba być jak najszybciej na górze MC, więc wychodzi na to że zasady jednak były, totalne nieprzygotowanie eventu... Skąd reszta miała niby wiedzieć, skoro nie ma zasad to nie ma zasad krótka piłka... Zresztą widziałem inne osoby też się wspinały, nie tylko ja... Proszę w takim razie o jakieś odszkodowanie!

[2020-12-22 19:33:29] [Output] : [327] Hiroszek >> KaĹĽdy wsiada do gokarta - jest ich 50. Jedziecie jak chcecie na gĂłrÄ™ chilliad.

[2020-12-22 19:33:39] [Output] : [327] Hiroszek >> 10 pierwszych osĂłb zostaje zapisanych na drugi etap
[2020-12-22 19:33:44] [Output] : [327] Hiroszek >> Zakaz sojuszy
[2020-12-22 19:33:47] [Output] : [327] Hiroszek >> Więcej zasad nie ma

🤣

sorki z góry za dziwne znaki, ale takie mam logi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.