Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na semyaaza

DesmondMustard

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xyz.fin
Nick oskarżonego: semyaaza
Powód skargi: Błędnie nadana kara
Data zdarzenia: 28.02.2023 około północy
Dowody: Nagranie będzie niżej
Opis sytuacji: Na samym początku wraz z grupką nowo poznanych osób postanowiliśmy wybrać się na MC, żeby zrobić sobie wspólnego screena w grupie. Później narodził się głupi pomysł skoku z MC w którym łącznie uczestniczyło 5 samochodów. Ja wraz ze swoim znajomym @Kenzi^nvd w ostatnim momencie przed skokiem rozmyśliliśmy się z tego pomysłu i postanowiliśmy zjechać z MC w normalny sposób, aby nie generować sobie dodatkowych problemów. (na nagraniu wyraźnie słychać "uratowałem nam prawka") Gdzieś w połowie drogi zauważyliśmy, że osoby które skoczyły dostały prawka na 15 minut co nas trochę rozbawiło. Jednak jechaliśmy dalej w normalny sposób bez żadnego odwalania aż do momentu gdzie na długim odcinku zjazdu z MC nabraliśmy za dużej prędkości. Na nagraniu doskonale widać, że w żaden sposób nie chcieliśmy skoczyć bo próbowaliśmy hamować jednak prędkość była już na tyle duża, że niewiele mogliśmy zrobić. (Zaznaczam, że było to już przy samym zjeździe z MC, nie z góry.) Następnie gdy spadliśmy, otrzymałem prawko od semyaaz'y na 15 minut. Kara sama w sobie jak mówi oskarżona na nagraniu nie jest długa, ale tak jak podkreślam na filmie chodzi o sam fakt kolejnej kary w liście kar która naprawdę uważam nie jest słuszna, ponieważ nikt nie miał zamiaru skakać. Chcieliśmy zwyczajnie zjechać, już na logikę - widzieliśmy, że inni dostają prawka to po co mielibyśmy się narażać? Ostatecznie @Kenzi^nvd nie otrzymał kary, za to ja dostałem ją z automatu bez możliwości na wyjaśnienie czegokolwiek. Dodatkowo dla lepszego kontekstu:

image.png.466ef7b9c02bf0e49a8ed496c10a5ef7.png 
W miejscu czerwonej kropki - gracze którzy faktycznie z MC skakali, natomiast zielona kropka to miejsce w którym wraz z kolegą się ześlizgnęliśmy. A potraktowany zostałem tak Ci którzy z premedytacją skakali z samej góry.

Nie chcę się z nikim kłócić, naprawdę nie mam na to ochoty. Jedyne czego wymagam, to aby do opisu kary została dopisana informacja, że została ona nadana ze względu na pomyłkę, ponieważ jak sama semyaaza uparcie twierdzi na nagraniu "skoczyłem z góry". Na nagraniu jednak widać, że było inaczej. Tyle ode mnie i proszę nie brać tego do siebie, po prostu nie chce mieć listy kar bo to nie pomaga w dostaniu się później do jakiejś frakcji. Wszystkiego dobrego.

Spoiler

Witaj, tak - była wczoraj taka sytuacja. Były na Was reporty, że macie zamiar skakać z MC, specowałam Was dość sporą ilość czasu i słyszałam, gdzie umawiacie się na skok. 
Pod samym MC był @Banan99, z którym robiliśmy zabezpieczenie. Gdy widziałam, że wszyscy jedziecie w stronę wyskoku postanowiłam wrócić do niego, aby widzieć lepiej cała sytuację. 
Po wyskoku nadałam zakazy prowadzenia pojazdów na 15 minut. Z tego co widzę  - faktycznie nie skoczyliście, tylko spadliście, a byłam pewna, że tak. Niestety jest to moje niedopatrzenie, zwyczajnie przez to, że było Was sporo to zaszło nieporozumienie - za co bardzo Cię przepraszam i karę zmienię na nadaną przypadkowo.

3 minuty temu, semyaaza napisał:

Witaj, tak - była wczoraj taka sytuacja. Były na Was reporty, że macie zamiar skakać z MC, specowałam Was dość sporą ilość czasu i słyszałam, gdzie umawiacie się na skok. 
Pod samym MC był @Banan99, z którym robiliśmy zabezpieczenie. Gdy widziałam, że wszyscy jedziecie w stronę wyskoku postanowiłam wrócić do niego, aby widzieć lepiej cała sytuację. 
Po wyskoku nadałam zakazy prowadzenia pojazdów na 15 minut. Z tego co widzę  - faktycznie nie skoczyliście, a byłam pewna, że tak. Niestety jest to moje niedopatrzenie, zwyczajnie przez to, że było Was sporo to zaszło nieporozumienie - za co bardzo Cię przepraszam i karę zmienię na nadaną przypadkowo.

Rozumiem, w takim razie sytuacja została wyjaśniona. Dzięki za współpracę - do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.