Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na TopSport

Joygrad

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Joygrad
Nick oskarżonego: TopSport
Powód skargi: Próba wepchnięcia mojego auta do wody + chamskie odzywki
Data zdarzenia: 22.12.2020
Dowody: https://imgur.com/a/g3Vl5Sx
Opis sytuacji: Stałem sobie chwilkę poza drogą, bo musiałem odpisać koledze, oskarżony podjechał, wyszedł i chciał wepchnąć mnie do wody, kiedy napisałem mu że mam ss ten odrazu wrócił się i zaczął się chamsko odzywać

Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  >> [152] TopSport: informuję cię o skardze na forum

Witam.

Jako, iż w ostateczności do żadnych strat nie doszło:

Oskarżony gracz zostaje ukarany ostrzeżeniem za próbę wepchnięcia pojazdu do wody oraz za swoje niepoprawne słownictwo. Następnym razem będą wyciągnięte surowsze konsekwencje. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.